Nejsi přihlášen
Re: kérky
...no mne sa kérky páčia,ale musím uznať že nie všetky a všade...všetko má určité hranice...len ja sa asi príliš bojím...ospravedlňujem to vetou: ,,že nemusím mať všetko,, ....ale aj tak chlapi, aký je váš názor na ženy z ,,kérkama,, keď sa už o tom bavíte
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
Filous psal:Amerikána:
...myslíš ty fiksky??? ...vo tom f tý reklamě nic neřikali
vo tem žádná,eště teď si pamatuju jag ně mama drhla kníra kartáčem, co sem si namaloval fixků dyž sem byl eště malej ogara. jo a ruky zme si taky pomalovávali. Dokonce sem měl kamoša cosi kružítkem a perem vydrápal do předloktí myluju Dášu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
merien psal:ross: ešte že to tak nedopadlo z moto
tam to šlo hodně rychle, jen pak kočeně doma vysvětlit kde se vzala ta mašina na který lítám nebyla z toho moc urvaná /nadšená/
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
kérky na babách nebrat je toj ak říkal Filous, u chlapů je to furt voukej. I dyž vykérovanej barevnej mořskej koník na levým rameni čtyrycetiletýho prostorově významějšího taty rodiny asi nebude to pravý vořechový
no ja jsem si na to svoje tricentimetrovy hovado chtel nechat vytetovat L (ne jako loser ale jakoze LONG), ale prej by mi ho to ani vopticky nezvetsilo, tak jsem se na to vyprd a onanuju i nadale pomoci pinzety a mikroskopu.
Jinak, pokud baba polyka, tak je mi uplne jedno, co ma kde vykerovanyho
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2007 15:42:28 Offline |
Filous psal:...sem tady jako kurva....
Tak to nevím to nechám na posouzení těm co tě víc znají
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Já sem začal v prváku naušnicí do jednoho oucha.
Pak sem si nechal propíchnout i to druhý - takže sem jak... jak... no řikaj, že vypadám jak Izer no, když to chcete slyšet...
A chtěl sem nějakou kérku, ale nevim kam a nevim jakou - uvažoval sem o ještěrce na krk, která bude protažená až za levý ucho, ale při představě, jaká by to byla bolest na to asi prdim
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
no keďže ja ,,kérky,, nemám...a naozaj nemám žiadnu . Ale foto vaších môže celkom potešiť...vždy som obdivovala vo filmoch tetovania Yakuzi,aj keď vo filme to ozajstné určite neboli...
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
Bych si měla pod kalhotky nechat vytetovat BANDIT a to druhý... no to už tam je
Jinak uvažuju o štírovi na lopatku, to se dá vždycky schovat když se to zrovna nehodí... ale nejsou peníze a taky nikdo kdo by do toho třeba šel se mnou...?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Koldan psal:kérky na babách nebrat je toj ak říkal Filous, u chlapů je to furt voukej. I dyž vykérovanej barevnej mořskej koník na levým rameni čtyrycetiletýho prostorově významějšího taty rodiny asi nebude to pravý vořechový
ted si mě ale hodně urazil
momentalně zavostalej
Ste sráči....
Chlapi to řeší jizvením a vnitřním pearcingem bo se nemusí trapně předvádět plebsu a znalci pochopí oč jde....
To není aspoň směšné jak vytetovaná Coca-Cola v čínštině podpořená kotviškou na zápěstí a propíchlým srdíčkem se jménem nějaké krávy na rameni
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2007 10:53:44 Offline |
Pěkný no
Kelly01 psal:marcoo
klobouk dolů..
ovšem co když za pár let bude biomechanika mrtvý obor
Mrtví obor to nebude,neboj.Je spousta lidí kteří si myslí,že tetování je pouze,ornament,štír,znamení a čínský nudle.O biomechanice v životě neslišeli.Ani nevědí o čem je řeč.Takže se stále oběvuje a sní i nové styly.Jako tatér se s tím zabývám delší dobu a každý má svůj styl stvárnění týhle věci.
marcoo: Ty jsi tatér? Potřeboval bych něco krapet dodělat:) A další pak udělat a další a další, páč toho asi nejni nikdy dost.
Jinak fotřík se mě tudle zeptal, co to mám na předloktí. Když jsem mu řek že je fakt vnímavej, dyš už to mam třičtvrtě roku, tak mi řek, že vo tom jako ví, ale že furt čekal kdy se to smeje A o tom na lopatce asi neví doteď
viz avatar:)
Parťáku ty seš cip jak hovado .............. no a vo Filousovi ani nemluvím ...... kdo by měl poslat fotky tak je Emerickej Džordž ... když sme vymejšleli airbrush na jeho bandita tak mě poslal fotky jeho kérek a kókal sem jak trubka ... no celej ááárný v Termonátorovi! :)))
škardík psal:marcoo: Ty jsi tatér? Potřeboval bych něco krapet dodělat:) A další pak udělat a další a další, páč toho asi nejni nikdy dost.
Jinak fotřík se mě tudle zeptal, co to mám na předloktí. Když jsem mu řek že je fakt vnímavej, dyš už to mam třičtvrtě roku, tak mi řek, že vo tom jako ví, ale že furt čekal kdy se to smeje A o tom na lopatce asi neví doteď
No ale já sem z hodně velký dálky.Tam u Vás určitě máte poblíž nějaký malovací studio neeee???
škardík psal:Ale jooo, ale já bych spíš potřeboval poradit. Už skoro rok mam na předloktí linky a nemůžu se rozhodnout jak to dodělat:(
Vyfoť to a pošli na mail m.leschinger@email.cz něco načmárám.Ale vše jde předělat tak že nikdo nic nepozná
...protožes to náhrál na starý ftp,
nový je: ftp.silver.amnet.cz
...ještě jsem zmenšil, zmetku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:...tag uš vim jag vznikla písnička "Bježí liška k Táboru" ...je tam určitá pasáž vo rospíchanym pytli ...umíte si přectavit, že vám s tym tetovacim kombajnem jezdí po kulích??? ...já teda ani trochu
tak po té co sem strávil pět hodin v kuse na kérkařské sesli a co sem pak dva dny nemoh pořádně spat,páč dyž sem se votočil na rameno,tag to nebylo to pravý vořechový,tag vím,že do tehoto bych fuck nešel, i dyž já už bych měl problém s tím pírsingem v žaludu, jen dyž si to představím,tag sa mi srab schová až do břicha
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2007 13:59:45 Offline |
Kelly01 psal:Tetování je Out
Teď letí kostní "pírsing:...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … e/teto.JPG
ses konečně pochlubil svojí šikovností ??Ať jsi brzo vcajku
Kelly01 psal:Tetování je Out
Teď letí kostní "pírsing:...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … e/teto.JPG
vypada z dalky jak D.I.D.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...máš tam pot tym šroubem podlošku ňák nakřivo, netlačí to??? ...bych to reklamoval, je to takový neestetický ...bych se nedivil, dyby ti to tam naprali přes závit, prostě vyžadoval bych zrevidovat celej úkon
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:Kelly01 psal:Tetování je Out
Teď letí kostní "pírsing:......žabaři , sis nemoh dohlídnout ať ti tam daj kus poctivýho železa hlavně že jsme spolu dělali před zákrokem koncilium makumbo
...když něco dělám tak pořádně
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … entgen.jpg
no pěknej vruthlavně ať to drží
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2007 08:37:31 Offline |
marcoo psal:vypadá jak do sádroše.
Já bych to typnul spíš na konfirmát do nábytku
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2007 09:56:47 Offline |
Honza psal:Koukam, ze kostni piercing leti, tak taky pridam neco pro inspiraci
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … laky06.jpg
...to ti tam někdo zapomněl jehli na pleteni po babičce ne..