Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » hitparáda debilů

Koldan (Člen)
02.11.2007 10:46:09

hitparáda debilů

Tož vořešpruti, stafte sa do řady, pak sa to vyhodnotí. A v čem sa sůtěží? Co ste si kůpili gdy na mašinu za nejvěčí píčovinu,prostě blbej kauf,gde ste naletěli, nebo zistili,že to co ste tak strašně chtěli je vlastně úplně k hovnu, třeba jako příklad može byt dotyčnej co si kůpil jednokotoučákabigsmile

Začnu: já měl třeba problémy s nákupem bot, kerej sem absolvoval v rozmezí cca 2 roků. Nejdříf sem kůpil boty v akci vot Louise, cca 800 Kč, nízké, kryly sotva kontíky, což sem zistil při první vyjížďce, že to není to pravý ořechový. Prodal jsem je a kůpil druhé,lepčejší, za 1200 Kč v akci. Také lepčí gumáky. Prodal jsem je, páč neměly žádné chrániče, kůpil lepčejší za 3600 od Swiftu. Ty už byly lepčí, ale byli ně veliké, prodal sem je a kůpil konečně normální botky Oxtar TCS EVO-RX. Samo, že každej kup byl s nějaků tů ztrátů, takže utrpěla nejen kešeňa, ale i mé maswérské ego,gdy sem jednu dobu jezdil v naprosto nemasérských botáchbigsmile

jo a koupě sfítících krytek ventilků byla taky asi píčovina, na druhů stranu sbalil sem na ně Pšána,tagže možná neidontknow

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
misi (Člen)
02.11.2007 10:50:29

Re: hitparáda debilů

ty máš svítíci krytky na ventilkách surprisedsurprisedsurprisedsurprised

tež cu pussysmile1 bigsmile

Blu one.... old one
Filous (Člen)
02.11.2007 10:58:38

...čéče, tag já sem si třeba loni na vejletě se zlatejma dementama koupil u strejdy Louise malinkej tangbáglik na klíče a  telefon a doma sem zjistil, že mam na to krátkou nádrš a nedrží tam...tag sem ho střelil a bylo...ale určitě si eště fspomenu na vječí chujovinusurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ross (Člen)
02.11.2007 11:04:46

Na mašinu jsem ještě pussyvinu nekoupil ale právě se chystám objednat totok:

http://www.motolamino.com/detail.php?ko … mp;lang=cz

tak abych se náhodou nestal členem klubu
www.objednaljsempicovinuajemikhovnu.cz

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Koldan (Člen)
02.11.2007 11:14:49

TO misi: už ne , prodal sem je
TO Ross: nebavím se vo tom,estli je to funkční nebo ne.Pokud se ti to na mašině bude líbit,znamená to dobrej kup. Jo pikačovina by byla,pokud bys třeba s nadšením kůpil klín,kerej by tam nebylo možný zaboha namontovat a ještě třeba za nějaků výhodnů cenubigsmile

Newada (Člen)
02.11.2007 11:20:21

Moje největší pussyvina byla registrace na www.suzukibandit.cz a přestěhování na východ Švédska. bigsmilebigsmilebigsmile

jak dlouho ještě?
Marián (Člen)
02.11.2007 11:41:00

Newada psal:

Moje největší pussyvina byla registrace na www.suzukibandit.cz a přestěhování na východ Švédska. bigsmilebigsmilebigsmile

se zas vodstehuj,kdyz se ti u nas nelibi!smile1

...sam mezi jebkarema...
Mour (Člen)
02.11.2007 11:52:08

...jednou, jetou Avonku bigsmile

ross (Člen)
02.11.2007 12:03:49

Koldan psal:

TO misi: už ne , prodal sem je
TO Ross: nebavím se vo tom,estli je to funkční nebo ne.Pokud se ti to na mašině bude líbit,znamená to dobrej kup. Jo pikačovina by byla,pokud bys třeba s nadšením kůpil klín,kerej by tam nebylo možný zaboha namontovat a ještě třeba za nějaků výhodnů cenubigsmile

No co, klín je pěknej ale jak tam narvu padací trubku?? to potom aspiruje na pičokaufidontknow a už se můžu štosovat do frontybigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
vorel (Člen)
02.11.2007 12:09:18

nepromok páně lídla nebo plusa, zahálí mi tu bo se do něj tak nějak blbě vejdu

řikám si hurikán
mr.BSE (Člen)
02.11.2007 12:30:07

Koldane, co? bigsmilebigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/BSE/PB010022.JPG

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Loser (Administrator)
02.11.2007 13:06:15

he, tak abych to shrnul: origo blinkry, ktery mely uplne jiny koncovky, takze jsem je nomohl zapojit. Vzduchovej filtr, kterej mi snizil vykon na nejakejch max. 150Km/h a dvakrat super olejovej filtr bez tesnici gumky. No a pak jeste retaz na zamknuti motorky, kterej vazi 5kg, je kratkej a totalne mi dojebal podsedlovku. A pak jeste rukavice vot padany, ktery se mi rozpadli driv nez jsem s nima dojel z kutnej hory do prahygoodgood

vedu?bigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jarken (Člen)
02.11.2007 13:10:51

Největší pussy-inou bylo že jsem se oženil smile2 idontknow bad ,

Druhou pak koupě miniblinkrů na Horneta 600 s bílými sklíčky, které nebylo vidět blikat help no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
misi (Člen)
02.11.2007 13:11:23

Loser psal:

he, tak abych to shrnul: origo blinkry, ktery mely uplne jiny koncovky, takze jsem je nomohl zapojit. Vzduchovej filtr, kterej mi snizil vykon na nejakejch max. 150Km/h a dvakrat super olejovej filtr bez tesnici gumky. No a pak jeste retaz na zamknuti motorky, kterej vazi 5kg, je kratkej a totalne mi dojebal podsedlovku. A pak jeste rukavice vot padany, ktery se mi rozpadli driv nez jsem s nima dojel z kutnej hory do prahygoodgood

vedu?bigsmilebigsmile

To je luuuzr bigsmilegood

Blu one.... old one
Loser (Administrator)
02.11.2007 13:16:52

Jarken psal:

Druhou pak koupě miniblinkrů na Horneta 600 s bílými sklíčky, které nebylo vidět blikat help no né?No ano!

tak ji vogo necim kuchni a pak se vosvobodis, ne?idontknowidontknow

Loser (Administrator)
02.11.2007 13:17:26

Loser psal:
Jarken psal:

tak ji vogo necim kuchni a pak se vosvobodis, ne?idontknowidontknow

nebo mi ji pujc na prevychovanibigsmilebigsmile

Polo (Člen)
02.11.2007 14:43:08

Jarken psal:

Největší pussy-inou bylo že jsem se oženil smile2 idontknow bad

to už je myslim ouplně jiná kategorie -smile2smile2 vim vo čem mluvim(š)bigsmile

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
sonyk (Člen)
02.11.2007 15:03:34

Kalhoty na moto su vocas a sou mi velky prodam M-TECH cordura cerne, ce protektory kolena, na bokachy vycpavky , odimatelna zimni vlozka. jete 2500km tenhle rok. cena 2000kc. velikost 50 tusim.Jinak s moto sem to taky moc nevyhral zadna krasavice ale jizdne uplne v poho. kdyz nebudu linej a necham opravit ty skrabance na nadrzi bude to ok. jen nevim jak vopravit odrene viko motoru nebo jakse tomu nadava. Jo a auto koupi slem si berlingo pickupa abylo mi k hovnu smile1 akora se v nem dobre to tamto no jak se to murika sexovalo smile1

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
02.11.2007 15:33:50

Soník:
...víko??? ...zabrousit, vyleštit...no dobře, nó, tag zabrousit, nastříkat...podle fkusu každýho soudruha...

...todle bylo taky dost vorvaný, akorát tam holt chybí nápis, ten zvostal vonehdá zadřenej v mosteckym asfaltu:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Filous/HPIM1474.JPG

ABik (Člen)
02.11.2007 15:57:10

Jdu taky do řady:

Kufr GIVI E470 Simply - chtěl jsem cestovat, pak jsem zjistil, že to je na motorce na sick (neštymovalo to mému narcis srdíčku) a dá se jezdit s přikurtovaným batohem. Prodal jsem ho Spidysovi včetně montáže na parkovišti jednoho pražského, kde jsem byl na školení (pozn.: naštěstí jsem si sundal kravatu, tak jsem to monotval košili).
Super policejní plexi GIVI A210 - viz výše - je to hnus sick. Prodáno neznámému bandiťákovi.
Blatník - super kauf z portugalska. Má malý problém, guma šířky 180 se do něj nevleze. Leží doteď na skříni (chce ho někdo? Po drobné úpravě se dá dát na šestku (asi)). Dám ho za pullitra metaxy.

Toto byly věci, které jsem koupil, na motorku ani nedal a prodal.

Řídítka - širší s hrazdičkou, již při montáži se z nich začal loupat lak. Budou tuto zimu vyměněy za TAGy. Pak mám doma ještě červené větve se kterýma jsem to koupil. Oboje dám za dvě piva.
Padáky GIVI (trubkové) - jsou vynikající, černé, neruší vzhled motorky, ale stejně pujdou z domu. Prodám.

Jesli si ještě na něco vzpomenu, tak doplním.
Jsem zvědav kolik pussyvin sem napíše brambora drožkař až se probere z anestézie bigsmile

Koldan (Člen)
02.11.2007 16:27:13

Loser psal:

vedu?bigsmilebigsmile

Sorry, zapomněl sem:TY NESOUTĚŽÍŠ! Seš čestnej člen poroty, vono by to bylo jako ve Slavíkovi,jasnej vítězbigsmile

fido (Člen)
02.11.2007 16:27:23

ABik psal:

Jdu taky do řady:

Kufr GIVI E470 Simply - chtěl jsem cestovat, pak jsem zjistil, že to je na motorce na sick (neštymovalo to mému narcis srdíčku) a dá se jezdit s přikurtovaným batohem. Prodal jsem ho Spidysovi včetně montáže na parkovišti jednoho pražského, kde jsem byl na školení (pozn.: naštěstí jsem si sundal kravatu, tak jsem to monotval košili).
Super policejní plexi GIVI A210 - viz výše - je to hnus sick. Prodáno neznámému bandiťákovi.
Blatník - super kauf z portugalska. Má malý problém, guma šířky 180 se do něj nevleze. Leží doteď na skříni (chce ho někdo? Po drobné úpravě se dá dát na šestku (asi)). Dám ho za pullitra metaxy.

Toto byly věci, které jsem koupil, na motorku ani nedal a prodal.

Řídítka - širší s hrazdičkou, již při montáži se z nich začal loupat lak. Budou tuto zimu vyměněy za TAGy. Pak mám doma ještě červené větve se kterýma jsem to koupil. Oboje dám za dvě piva.
Padáky GIVI (trubkové) - jsou vynikající, černé, neruší vzhled motorky, ale stejně pujdou z domu. Prodám.

Jesli si ještě na něco vzpomenu, tak doplním.
Jsem zvědav kolik pussyvin sem napíše brambora drožkař až se probere z anestézie bigsmile

pošli-posly mi fotku toho blatníku a vjetví redgood
ď

bla...blabla...!
Tomas600N (Člen)
02.11.2007 16:28:36

Loser psal:

vedu?bigsmilebigsmile

ty voe..bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilezas tu bečimhelpgoodgood

ABik (Člen)
02.11.2007 16:42:47

fido:

Vyblejskám to někdy přes víkend, ale hned ze startu tě upozorňuju, že ty řídítka jsou trochu RAT - lehce vyšisované od sluníčka, navíc je ten kretén italský zkrátil - změřím, pošlu.
Blatník blejsknu, ale dopadne to asi tak, že až někdy pojedu směr Pha, tak sjedu do Jihlavy, zkusíme jestli ten plast bude sedět, pozveš mě na oběd a bude good

osiris (Člen)
02.11.2007 16:43:39

...koupil sem dvě vši v krabičce vod sirek ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
fido (Člen)
02.11.2007 16:46:59

osiris psal:

a byly trénovaný?surprised

bla...blabla...!
fido (Člen)
02.11.2007 16:55:32

ABik psal:

fido:

Vyblejskám to někdy přes víkend, ale hned ze startu tě upozorňuju, že ty řídítka jsou trochu RAT - lehce vyšisované od sluníčka, navíc je ten kretén italský zkrátil - změřím, pošlu.
Blatník blejsknu, ale dopadne to asi tak, že až někdy pojedu směr Pha, tak sjedu do Jihlavy, zkusíme jestli ten plast bude sedět, pozveš mě na oběd a bude good

ABik: ok, ale to mě ta Metaxa vyjde asi levnějcsmile1ty seš gurmán

tos nezmiňoval že sou uřízlýbada vomydlenýidontknow, třeba by se                     
         hodily na kolo, nebo jako bidýlkobigsmile

bla...blabla...!
osiris (Člen)
02.11.2007 17:11:55

fido psal:
osiris psal:

a byly trénovaný?surprised

...vši, né blechy právě surprised bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Karlos (Člen)
02.11.2007 18:26:04

Yuki bigsmile Myslim, že to hovoří za vše surprisedsickbigsmile

ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Zdenák (Člen)
02.11.2007 18:46:49

Koupil jsem Aprilii, to hovoří za vše.....bad
Kdysi ještě Jawu pionýr bez toho abych ji viděl, ale tam byl úlet jen 500,-
Pochopil jsem, až když jsem si vezl svého prvního fichtla za sebou na karce když jsem jako spolujezdec seděl na simsonovi. help
u Aprilky za 1000 km jsem zaplatil 28.000,- což je jízda taxíkem myslím levnější. smile1

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Americkej (Člen)
02.11.2007 19:14:14

tak to jasně vyhráls, bo tu každej ví, že Aprílijej koupí jenom slabomyslnej !

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Zdenák (Člen)
02.11.2007 19:25:31

Díky věděl jsem , že jednou musím už vyhrát... promiň Losere, ale stejně si věděl, že nemůžeš vyhrát... smile1

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Jarken (Člen)
02.11.2007 19:26:01

Úplný souhlas s Emerickým - podívejte na Inkvize idontknow  a je to všem jasné no né?No ano! bigsmile

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
huskyb12 (Administrator)
03.11.2007 09:55:21

Vobjednal sem gumy na auto podle techničáku, páč sem byl línej se jít podívat, teď dorazily, sou super akorát to sou 14" a na autě mam 15" :)))

Myslim, že sem hned za majitelema Aprilií :)))

Takže esli někdo touží po Good Year Ultra Grip 7 185/65 R14 - necham sadu za 6.000,-

ale di, Ty brepto ...
Filous (Člen)
03.11.2007 15:16:08

Housko, pro mě si vítěs bigsmilebigsmilebigsmile...ti poradim...vobjednej si eště štrnáckový ráfy bigsmilebigsmilebigsmile

maňas (Člen)
04.11.2007 08:58:55

a to sem myslel že sem echt,ale takhle dobrej nejsem,až na dvě plechovky čtyřkolový,kde u jedný nesedel typ kastle a druhá byla alfa romeo ,tak nic velkýho,ještě na tom budu muset asi zapracovat bigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS