Nejsi přihlášen
Help (tloušťka lamel spojky)
Poradí někdo kde bych našel kolik maj tloušťku origoš lamely na b12??????V manuálu jsem to nenašel asi to neumim nebo jak my zdělil Kelly1 sem linej a on je vůči lenochům neochotnej.Tak jestli by jste tady někdo našel kdo to ví a neni neochotnej vůči lenochům moc by mě pomohl dik všem za odpovědi, které budou k něčemu.
Editoval osiris (03.11.2007 13:33:48)
Re: Help (tloušťka lamel spojky)
Za týden mé nepřítomnosti to nenašels ani v manuálu ani bývalých diskuzích
Bylo to tu nedávno
Že bych byl ještě pod anestetiky
Že bys nebyl ten pravý zástupce za naše stránky pro nadcházející test národa
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Za týden mé nepřítomnosti to nenašels ani v manuálu ani bývalých diskuzích
Bylo to tu nedávno
Že bys nebyl ten pravý zástupce za naše stránky pro nadcházející test národa
Nojo no už to tak bude asi nejsem ten pravej neumím hledat co nadělam Ale ty to hledat nemusíš tak bys to sem mohl hodit.Sem ty plechove lamely už vyměnil a zdáse to bejt v poho jen bych teď chtěl vědět okolik to mám silnější
luktomas psal:Kelly01 psal:Za týden mé nepřítomnosti to nenašels ani v manuálu ani bývalých diskuzích
Bylo to tu nedávno
Že bys nebyl ten pravý zástupce za naše stránky pro nadcházející test národaNojo no už to tak bude asi nejsem ten pravej neumím hledat co nadělam Ale ty to hledat nemusíš tak bys to sem mohl hodit.Sem ty plechove lamely už vyměnil a zdáse to bejt v poho jen bych teď chtěl vědět okolik to mám silnější
Nahoře je "HLEDAT" pak zadám "lamely spojka" a hned první na mne vyskočí http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3328 Projdu příspěvky směrem dolů a hele, von to tady už někdo psal
Fakt to nebolí, jenom zkusit
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:luktomas psal:Kelly01 psal:Za týden mé nepřítomnosti to nenašels ani v manuálu ani bývalých diskuzích
Bylo to tu nedávno
Že bys nebyl ten pravý zástupce za naše stránky pro nadcházející test národaVšak neříkam že to bolí jen to neumim.
Nojo no už to tak bude asi nejsem ten pravej neumím hledat co nadělam Ale ty to hledat nemusíš tak bys to sem mohl hodit.Sem ty plechove lamely už vyměnil a zdáse to bejt v poho jen bych teď chtěl vědět okolik to mám silnější
Nahoře je "HLEDAT" pak zadám "lamely spojka" a hned první na mne vyskočí http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3328 Projdu příspěvky směrem dolů a hele, von to tady už někdo psal
Fakt to nebolí, jenom zkusit
luktomas psal:XJelen:Nestejská se ti po Xječku?
NE
snad jenom, když jsem ho nedávno (po roce) viděl, tak bych toho břídila kopl do prdele Byla to sice jenom nějaká jebka, ale zasloužila si alespoň někoho kdo se o ní bude starat
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:luktomas psal:XJelen:Nestejská se ti po Xječku?
NE
snad jenom, když jsem ho nedávno (po roce) viděl, tak bych toho břídila kopl do prdele Byla to sice jenom nějaká jebka, ale zasloužila si alespoň někoho kdo se o ní bude starat
Jo tak toti verim ale kupce clovek nevibyra ja ji prodal nejaky babe tak verim zese oni stara dobre nekdy kdyz semi b 12 sere poni vzdycham
Stránky: 1