Nejsi přihlášen
Bandit-Kralik (Člen) 03.11.2007 17:21:50 Offline |
sundani nadrze
Potrebuji sundat nadrz a nevim jak presne na to......jsou nejake figle,ci veci na ktere si dat bacha....diky.
Re: sundani nadrze
Bandit-Kralik psal:Potrebuji sundat nadrz a nevim jak presne na to......jsou nejake figle,ci veci na ktere si dat bacha....diky.
Tak třeba v manuálu (ten poslední dole v Download Manuály) je na stránce 141 FUEL SYSTEM 4-3 kapitola Fuel Tank Removal(rozuměj demontáž nádrže) angličtinu nepotřebuješ, páč je to tam i s fotkama.
Vod toho ten service repair manual takńák je
Strýcfajtr !!!
spidys psal:Bandit-Kralik psal:Potrebuji sundat nadrz a nevim jak presne na to......jsou nejake figle,ci veci na ktere si dat bacha....diky.
Zeptej se Losera - ten v tom má praxi
to se můžeš rovnou rozeběhnout a tu nádrž ukopnout a vyjde to na stejno
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
...dva šrouby pot sedačkou, konektor vot plováku (esi máš palivoměr), dvje hadičky vot kohoutu a dvje z nátrupků ze dna nádrže, povytáhnout dozadu a je dóle...jo a dyš si votšroubuješ ten plastovej bazmek, co s nim přepínáš kohout, de to líp dólu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bandit-Kralik (Člen) 04.11.2007 15:10:51 Offline |
a jeste jeden mozna hloupej dotaz,ale vrta mi to hlavou....co s nevyjetym benzinem v nadrzi....da se nejak vypustit...
Bandit-Kralik (Člen) 04.11.2007 16:20:30 Offline |
XJelen psal:Bandit-Kralik psal:a jeste jeden mozna hloupej dotaz,ale vrta mi to hlavou....co s nevyjetym benzinem v nadrzi....da se nejak vypustit...
Proč? Ho tam nech, nikam neuteče
preci kdyz sundavam nadrz,tak by v ni nemel byt benzin....???
Bandit-Kralik (Člen) 04.11.2007 17:03:13 Offline |
ross psal:Pokud ho nevyjedeš, tak ho zabal a pošli do Znojma. Já se o něj postarám
Diky za radu...ale Znojmo je daleko,tak ho radsi vyjedu
to je úplně fekál, jestli tam je nebo neni....
když to s nim uneseš, tak ho tam klidně nech....
skrz kohout ti to nevyteče, není spádovej....
Datel psal:hans psal:to je úplně fekál, jestli tam je nebo neni....
když to s nim uneseš, tak ho tam klidně nech....
skrz kohout ti to nevyteče, není spádovej....pokud ho nepřepne na PRI
takový kraviny nechme na lůzrovi
(já se k tomu nepřiznám)
Bandit-Kralik (Člen) 11.11.2007 18:34:27 Offline |
tak se mi po velkem usili povedla sundat nadrz.Jeste budu sundavat plasty.Chystam se na novy lak chci menit svice,vzduchac a proto se chci zeptat.....je velky problem,kdyz necham takhle motyku delsi dobu rozebranou....
já třeba jako když na delší dobu sundam nádrž a nechám tam karbce v kterejch je benzín,tak alespoň nacpu do benzinový hadičky vhodnej šroub abych ji mněl ucpanou, jakože aby nevysychaly ty karbce zbytečně,většinou postačuje vobyčejná M8..
Stránky: 1