Nejsi přihlášen
Re: Co s baterkou na zimu?
...stačí před, když je oživovaná furt, je to ok, ale před stačí taky a pokud je zánovní a v kondici, tak ani oživovat nemusíš a na jaře jak začneš jezdit ji oživíš automaticky ježděním
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...ja ,u všetkých moto čo som mala, na zimu bateriu z moto do domu...a sem -tam v zime nasadiť do moto a naštartovať a stále dookola ....a doteraz nebol žiaden problém...takže toto neriešim ináč...
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
ja to taky pres zimu mam vytazeny v pokoji doma v teple v rohu polozeny a jak rika datel jednou 2-3 tydny to pripnu na optimate a ten si s tim pohraje pak to odpojim vim ze by to tam mohlo byt pripojeny celorocne ale nedelam to tak
No a já neodborník to mám ve studené garáži,jednou za 14 dní to nastartuji a většinou 4 nebo 5tý rok když se jí nechce tak vemu 11kilo a koupím novou..
Ale je to takové neodborné bo nic neměřím a neudržuji ji ve sterilním prostředí za konstanní teploty
God Save The Queen!
Kelly01 psal:No a já neodborník to mám ve studené garáži,jednou za 14 dní to nastartuji a většinou 4 nebo 5tý rok když se jí nechce tak vemu 11kilo a koupím novou..
Ale je to takové neodborné bo nic neměřím a neudržuji ji ve sterilním prostředí za konstanní teploty
Second Class Citizen
1130 Café Racer
pavel dolínek (Člen) 04.11.2007 18:13:53 Offline |
ja kupuju kazdy jaro novou a ,nikdy zadny problem
"una storia italiana"
jj, mašina pěkně v baráku v garáži v teploučku, teplota 17 st. Prostě pohoda... Občas nastartuju a projedu.
Když už jsme u toho dobíjení, máte nějaký dobrý tip na nabíječku na baterku Bandita, tj. aby ji to udělalo co nelíp?? - cenově tak normál...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
kratas psal:jj, mašina pěkně v baráku v garáži v teploučku, teplota 17 st. Prostě pohoda... Občas nastartuju a projedu.
Když už jsme u toho dobíjení, máte nějaký dobrý tip na nabíječku na baterku Bandita, tj. aby ji to udělalo co nelíp?? - cenově tak normál...
...udržovací nabíječka z Lídlu za 150,- vočí...vot tý doby, co uš neparkuju na koberci f kanclu , baterku na začátku zimy vyndam a praštim s ní do panelákovýho sklepa a dyš se začne dělat hesky, na den-dva ji dám čuchnout proudu a jedem...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Oživovat??? co je to za novej způsob obírání lidí??
Jen odpojim kabely od baterky,Občas připojíma natočím.Případně teda dobiju.Ale ješte se mi nestalo,že by nechytla.A ježděním se sama dobije jak říká OSI.pokud nemáš v garáži teplejc,můžeš tu chudinku vzít domů do pelíšku.
samozřejmě,stejně chodíme všichni navrknout,alespoň jednou za měsíc a pokud to nevydrží,tak bych pak nevěřil že mě nenechá ve štichu,ano napadne-li hodně sníh,šup s ní na poličku v garage,bo moje bandaska nemá pásy
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tady je to docela popsané,ale mám nastavenej nějakej marnej jazyk tak to nemohu přelousakt,třeba budeš šikovnější
http://www.battery.cz/nabijecky-tecmate … i-sp-v1500
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1