Nejsi přihlášen
Potrubi vejfuku
Mel bych jednu prosbu, na B6 mam montovany ladeny vejfuk pripevneny nasunutim na puvodni potrubi a chyceno pres perka. Mam doma i originalni koncovku, ale ta je riznuta hned u kraje, takze shanim kus (cca 5cm) potrubi s vnitrnim prumerem 62mm, abych to tam mohl privarit a nasunout na puvodni potrubi a prikotvit perkama stejne jako ladak. Nemate nekdo nejaky tip? Jde mi o to, abych kdykoli mohl jednoduse prehodit koncovku, napr pri ceste do zahranici, technickou apod. Dekuji
Re: Potrubi vejfuku
...Ferona...nebo prostě jinej kšeft s hutnim matrošem...jeden je v Ďáblicích, gde maj enem neres, nefspomenu si jag se menuje, začíná to na A(?) a je to kousek vot Inkvizitorrovo kumbálu...sou tam hodný lidi, pán mě nejdřif nechal pohrabat f bedně s vodřeskama a teprf dyš sem nenašel tam zadáčo, uřís mi deset čísel s trupky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 07:42:14 Offline |
Filous psal:...Ferona...nebo prostě jinej kšeft s hutnim matrošem...jeden je v Ďáblicích, gde maj enem neres, nefspomenu si jag se menuje, začíná to na A(?) a je to kousek vot Inkvizitorrovo kumbálu...sou tam hodný lidi, pán mě nejdřif nechal pohrabat f bedně s vodřeskama a teprf dyš sem nenašel tam zadáčo, uřís mi deset čísel s trupky...
asíík myslíš Avesta shefield????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 08:41:44 Offline |
aha ,to je něco jinýho.tohle co jsem psal je přímo velkosklad s prodejnou.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 08:49:19 Offline |
Filous psal:..ne ne, je to ňákej Acros nebo tag něco
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 08:50:20 Offline |
jinak tady něco málo co je v Praze
http://www.firmy.cz/Velkoobchod-a-vyrob … eg/praha-8
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 09:14:50 Offline |
Filous psal:...no vidiš to, zas tag moc sem se nesplet
seš prostě hlava namazaná no..Mylím,že dneska dělá s nerezem asi hodně firem jen v našem city to dělá asi 10 firem.
Stránky: 1