Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 12:00:18 Offline |
Re: Pres zimu olej do válců?
Filous psal:...esi ji chceš zahybernovat na pjet aš milijón let, tag ho tam hrkni
Jedině v tomhle případě jinak je to zbytečný.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 06.11.2007 18:04:51 Offline |
Ach jo lidi do každého válce asi cca. 250 ml oleje zašroubovat svíčku a protočit motorem to aby se to pěkně rozmíchalo.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
raf psal:osiris psal:...nikdo a ani ty to nedělej
Díky... moc se mi ta informace z manuálu nezdála, tak jsem se radši zeptal.
no vono dyž sem tam trošičku cvrkne,tak to na škodu není,ale že bys to nějak poznal to taky ne,takže moc těch co to tam dávaj neznám.Před zimou to hlavně umyj,ošetři lak,koženku a plastové díly, dofůkni gumy,dočepuj plnou nádrž, vyndej a dobij baterku a zakryj. Za dva roky budeš dělat už jen ten poslední bod
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:raf psal:osiris psal:...nikdo a ani ty to nedělej
Díky... moc se mi ta informace z manuálu nezdála, tak jsem se radši zeptal.
no vono dyž sem tam trošičku cvrkne,tak to na škodu není,ale že bys to nějak poznal to taky ne,takže moc těch co to tam dávaj neznám.Před zimou to hlavně umyj,ošetři lak,koženku a plastové díly, dofůkni gumy,dočepuj plnou nádrž, vyndej a dobij baterku a zakryj. Za dva roky budeš dělat už jen ten poslední bod
A za další rok už ani to né
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Doplnit nádrž, umýt, vyleštit, namazat(sebe taky), přikrýt. Víc nic nedělám. Stejně jijednou za 14 dnů postavím na kraj garáže, nastartuji a kochám se brumláním, tak na co olej do válců?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
killerrebel (Člen) 11.11.2007 11:24:28 Offline |
Taky bych to jednou za čas nastartoval, kochal se a vzpomínal na léto ale když ja ji mam v garaží s autem, ktere neni me a nevyjedu s bandaskou tak akorat budu udržovat tu baterku a těšit se na jaro a krasne počasí.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Stránky: 1