Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Antipich z Loiuse

sonyk (Člen)
05.11.2007 19:28:45

Antipich z Loiuse

Tak sem o vikendu navsivil louise krom pateraku pro me a batoh a bot probatoh sem koupil taky anti pich muze mi nekdo v rychlosti prelozit ten navod? nebo popsat jak se to s tim vubec dela. Kdyz tak to naskenuju a hodim sem ale verim ze uz ste se stim nekdo setkal a nekdo z vas to delal.

tusim ze vyvrtam diru pak protahnu do vnitr a pak ven ten prouzek neceho lepiveho , uriznu ale co dal?
bad
diky

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
XJelen (Člen)
05.11.2007 19:57:19

Re: Antipich z Loiuse

Nafouknout?idontknow

Strýcfajtr !!!
sonyk (Člen)
05.11.2007 20:01:11

to jo no ale jeste je tu nejaky tuba s necim lepidlo asi nebo tak? kam snim a kdy?

osiris (Člen)
05.11.2007 20:10:37

...vyčisti díru, namaž lepidlem, protáhni knot, zařízni zbytek, nafoukni a upaluj smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
sonyk (Člen)
05.11.2007 20:16:43

diky osi, pisou tam 10km rychlosti 30 km/h hh ale to kecaj ze jo

sonyk (Člen)
05.11.2007 20:20:05

jo a ten knot prostrcim tim "sidlem protahnu dovnitr a zpatky presah uriznu aj e to teda necham zatvrdnout

osiris (Člen)
05.11.2007 20:23:13

...jo smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
sonyk (Člen)
06.11.2007 12:26:21

diky ti az se potkame a srazu prihlas se o pivko ci nealko smile1

spidys (Člen)
06.11.2007 12:35:50

sonyk psal:

diky osi, pisou tam 10km rychlosti 30 km/h hh ale to kecaj ze jo

Kecaj normálně za to vem a 300 z místa, aby se to odstředivou silou ještě do tý ďoury zamáčklo bigsmilebigsmile

Já sem takhle lepil knotem jednou ďouru po hřebíku (hřebík jako kráva - asi z nějakýho krovu - tahali sme ho jak řepu)
Takže sem tim "nebozýzkem" protáh díru od hřebíku, pak sem tam kápnul trochu toho lepidla, pak sem nasadil knot na ten háček, natřel taky lepidlem, nechal trochu oschnout a pak sem ho vrazil do tý díry co mi ten kurva hřebík udělal. Vytáh ven, zaříz knt, kterej koukal, nefouk pneu, odzkoušel sem jestli to neutíká a mazal do pneuservisu (asi 40km cesta).
Původně sem dodržoval tak těch 50km/h, pak mě to nebavilo, tak sem jel do kila a knot držel.
Sice pak v pneuservisu řikal, že ten "nebozýzek" udělal do tý pneu díru jako pussy a že tam musí dát ten největší hříbek, tak nezaručí, že to bude držet, ale drželo. Ještě sem na tý pryži najel cca 2000 km good

Takže knot na dojetí je ok
Hned sem si pak koupil sadu od Martyse, co tu probíhala akce na foru, takže mám pod sedlem jednu v pohotovosti.

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
sonyk (Člen)
06.11.2007 13:18:24

jj urco to budu mit jen na dojezd do pneu servisu ale ten muze bejt taky pekne daleko smile1 jo prodavaj se samostatne ty bombicky urco jo ze?

Filous (Člen)
06.11.2007 13:20:19

...nigdy sem to uš nepředělával...ani na autě ani na moto...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
06.11.2007 14:04:45

Jenom knoty tam dává i hodně servisů.Knot je určenej jenom na dojetí,ale 2000 km je taky jenom dojezd.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
spidys (Člen)
06.11.2007 14:10:27

Bombičky by mě taky zajímaly, jestli se prodávaj samostatně, protože v tý sadě je asi 5 nebo 6 knotů a asi jenom dvě nebo tři bombičky...
Tak nevim jestli počítaj, že když píchnu tak budu lepit najednou tři ďoury nebo že na jednu ďouru zkurvim tři knoty idontknow
podle mě by se měly dát koupit samostatně (bombičky), ale nikde sem to neviděl...

Viděl sem ale někde na tu bombičku kohoutek - což se mi zdálo docela šikovný...
Našroubuješ normálně na bombičku kohoutek (máš kohoutek zavřenej) a pak se ohneš ke kolu, našroubuješ na ventilek, otočíš kohoutkem a foukáš...

Takhle rovnou prorazit bombičku na ventilku je docela pakárna - alespoň když sem to dělal, tak sem to napoprvé hned zkurvil a jedna bombička mi utekla bokem bad

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
sonyk (Člen)
06.11.2007 14:12:18

jj to me take prekvapilo musis holt rychle sroubovat. no knotu tam mam aspon 10 bombicky 3 smile2

Filous (Člen)
06.11.2007 14:31:13

...bombičky koupíš zvlášť...i knoty...nebo jen ten nebozez...prostě jakejkolif díl...třeba tady u nás f Barumce to maj...samo maj tam i kompletní sady...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Antihero (Člen)
07.11.2007 20:09:00

Yacomi to má taky zvlášť...
btw. sem na knot "dojel" pěknejch 10000 kiláků na předku.

There's a pie in the sky when you die.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS