Nejsi přihlášen
Antipich z Loiuse
Tak sem o vikendu navsivil louise krom pateraku pro me a batoh a bot probatoh sem koupil taky anti pich muze mi nekdo v rychlosti prelozit ten navod? nebo popsat jak se to s tim vubec dela. Kdyz tak to naskenuju a hodim sem ale verim ze uz ste se stim nekdo setkal a nekdo z vas to delal.
tusim ze vyvrtam diru pak protahnu do vnitr a pak ven ten prouzek neceho lepiveho , uriznu ale co dal?
diky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Re: Antipich z Loiuse
sonyk psal:diky osi, pisou tam 10km rychlosti 30 km/h hh ale to kecaj ze jo
Kecaj normálně za to vem a 300 z místa, aby se to odstředivou silou ještě do tý ďoury zamáčklo
Já sem takhle lepil knotem jednou ďouru po hřebíku (hřebík jako kráva - asi z nějakýho krovu - tahali sme ho jak řepu)
Takže sem tim "nebozýzkem" protáh díru od hřebíku, pak sem tam kápnul trochu toho lepidla, pak sem nasadil knot na ten háček, natřel taky lepidlem, nechal trochu oschnout a pak sem ho vrazil do tý díry co mi ten kurva hřebík udělal. Vytáh ven, zaříz knt, kterej koukal, nefouk pneu, odzkoušel sem jestli to neutíká a mazal do pneuservisu (asi 40km cesta).
Původně sem dodržoval tak těch 50km/h, pak mě to nebavilo, tak sem jel do kila a knot držel.
Sice pak v pneuservisu řikal, že ten "nebozýzek" udělal do tý pneu díru jako a že tam musí dát ten největší hříbek, tak nezaručí, že to bude držet, ale drželo. Ještě sem na tý pryži najel cca 2000 km
Takže knot na dojetí je ok
Hned sem si pak koupil sadu od Martyse, co tu probíhala akce na foru, takže mám pod sedlem jednu v pohotovosti.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 14:04:45 Offline |
Jenom knoty tam dává i hodně servisů.Knot je určenej jenom na dojetí,ale 2000 km je taky jenom dojezd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bombičky by mě taky zajímaly, jestli se prodávaj samostatně, protože v tý sadě je asi 5 nebo 6 knotů a asi jenom dvě nebo tři bombičky...
Tak nevim jestli počítaj, že když píchnu tak budu lepit najednou tři ďoury nebo že na jednu ďouru zkurvim tři knoty
podle mě by se měly dát koupit samostatně (bombičky), ale nikde sem to neviděl...
Viděl sem ale někde na tu bombičku kohoutek - což se mi zdálo docela šikovný...
Našroubuješ normálně na bombičku kohoutek (máš kohoutek zavřenej) a pak se ohneš ke kolu, našroubuješ na ventilek, otočíš kohoutkem a foukáš...
Takhle rovnou prorazit bombičku na ventilku je docela pakárna - alespoň když sem to dělal, tak sem to napoprvé hned zkurvil a jedna bombička mi utekla bokem
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Stránky: 1