Nejsi přihlášen
Veřejné Osobní údaje
Přicházím tímto k provozovatelům tohoto fora s prosbou. Zjistil jsem,že stačí pouze napsat jméno kohokoli z nás(ve vyhledávači seznam) a ihned všichni ví,kde bydlím,jakou mám motorku a podobné věci(co mám v profilu).
Jako takřka všichni uživatelé tohoto fora jsem plně zaregistrován,ale nejsem moc rád,že si kdokoliv(i ten co není zaregistrovaný)může tyto informace takto zjistit.Nešlo by s tím něco udělat?
Re: Veřejné Osobní údaje
Cvrček psal:Přicházím tímto k provozovatelům tohoto fora s prosbou. Zjistil jsem,že stačí pouze napsat jméno kohokoli z nás(ve vyhledávači seznam) a ihned všichni ví,kde bydlím,jakou mám motorku a podobné věci(co mám v profilu).
Jako takřka všichni uživatelé tohoto fora jsem plně zaregistrován,ale nejsem moc rád,že si kdokoliv(i ten co není zaregistrovaný)může tyto informace takto zjistit.Nešlo by s tím něco udělat?
Tak hol nepiš celý méno.
jak dlouho ještě?
inkvizitorr (Administrator) 05.11.2007 22:16:44 Offline |
a to cos vo sobě nablil na lidé.cz budeš taky rušit??? během stejný chvíle vo tobě zjistim na x dalších místech např že seš hetero, chceš mít děti a nebereš drogy tak s těma drogama začni a dojde ti, že takovýhle věci neni podstatný řešit!!!!
RFcvrcek
20 let , Moravskoslezský kraj
Znamení zvěrokruhu: Blíženci »
Adresa profilu: http://www.lide.cz/RFcvrcek
Jméno: Radomír
WWW: http://libimseti.cz/RFcvrcek
Statistické údaje
Konto založeno: 11.05.2004 19:51:48 (1273 dnů)
Poslední přihlášení: 04.11.2007 20:05:04 (před 1 dny)
Prochatováno: 0.46 hod (0.00 hod/den) (graf)
Autorizace: Vyžadována
Profil zobrazen: 743 x
Údaje na profil
stav: svobodný/á
zaměstnání: student
vzdělání: střední (maturita)
jazyky: čeština, angličtina, jiný
a zaměstnanec taky:)
Postava
výška: 171 - 175 cm
hmotnost: 60 - 65 kg
postava: štíhlá
barva očí: hnědá
barva vlasů: hnědá
Koníčky
zájmy: četba, tanec, sport, posezení s přáteli, výlety
sport: motosport, kolektivní hry s míčem, cyklistika, turistika, zimní sporty
literatura: fantasy a sci-fi, historie, válečná
hudba: rock, pop, folk a country, techno, metal, punk
zvíře: pes, kočka, křeček, had
Domácnost
bydlím: v domě
bydlím s: s rodiči
Seznámení
děti: chci mít
sexuální orientace: heterosexuál
Závislosti
kouření: ne
alkohol: s Mírou
drogy: ne
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.11.2007 22:18:36 Offline |
jo a mě se celkem líbíš
Jsem synek dopohody prej:)rád se bavím,občas je se mnou i sranda.Jsem takový normální kluk,co je sám,ale nikoho nehledá.Jen tak tady píšu...Papa-kdo chce napište-budu rád.Rád se seznamuju z novými lidmi a klábosím na icq.JsemTrochuBlázen zn:Trochu víc až
doba je temná...
inkvizitorr psal:jo a mě se celkem líbíš
http://88.86.100.19/img/050601/4714aa5915.jpg
Jsem synek dopohody prej:)rád se bavím,občas je se mnou i sranda.Jsem takový normální kluk,co je sám,ale nikoho nehledá.Jen tak tady píšu...Papa-kdo chce napište-budu rád.Rád se seznamuju z novými lidmi a klábosím na icq.JsemTrochuBlázen zn:Trochu víc až
No dobrý
inkvizitorr psal:a to cos vo sobě nablil na lidé.cz budeš taky rušit??? během stejný chvíle vo tobě zjistim na x dalších místech např že seš hetero, chceš mít děti a nebereš drogy tak s těma drogama začni a dojde ti, že takovýhle věci neni podstatný řešit!!!!
RFcvrcek
20 let , Moravskoslezský kraj
Znamení zvěrokruhu: Blíženci »
Adresa profilu: http://www.lide.cz/RFcvrcek
Jméno: Radomír
WWW: http://libimseti.cz/RFcvrcek
Statistické údaje
Konto založeno: 11.05.2004 19:51:48 (1273 dnů)
Poslední přihlášení: 04.11.2007 20:05:04 (před 1 dny)
Prochatováno: 0.46 hod (0.00 hod/den) (graf)
Autorizace: Vyžadována
Profil zobrazen: 743 x
Údaje na profil
stav: svobodný/á
zaměstnání: student
vzdělání: střední (maturita)
jazyky: čeština, angličtina, jiný
a zaměstnanec taky:)
Postava
výška: 171 - 175 cm
hmotnost: 60 - 65 kg
postava: štíhlá
barva očí: hnědá
barva vlasů: hnědá
Koníčky
zájmy: četba, tanec, sport, posezení s přáteli, výlety
sport: motosport, kolektivní hry s míčem, cyklistika, turistika, zimní sporty
literatura: fantasy a sci-fi, historie, válečná
hudba: rock, pop, folk a country, techno, metal, punk
zvíře: pes, kočka, křeček, had
Domácnost
bydlím: v domě
bydlím s: s rodiči
Seznámení
děti: chci mít
sexuální orientace: heterosexuál
Závislosti
kouření: ne
alkohol: s Mírou
drogy: ne
sem dycky říkal že seš píííííííííííííča na kurwííí
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 07:25:03 Offline |
to inkviz:dobře jsi mu to vysvětlil jen co je pravda.když o sobě nechce nic dát vědět tak ať na net vůbec neleze,nebo jen jako prohlížeč a ne jako aktivní uživatel.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 08:28:26 Offline |
nevim, nepřipadne mi, že by v profilu bylo nějak extra moc informací, spíš mi de vo to, když se budu chtít svýst s nekým z okolí abych ho moh oslovit ménem a ne jenom nickem, abych věděl odkaď je (třeba když něco prodává v bazaru) no a taky jak se s nim spojit (telefon, icq)... no a samo kdo tam ty informace dávat nechce, dávat je tam nemusí, povinej je myslim jenom kraj a typ motorky...
doba je temná...
inkvizitorr psal:nevim, nepřipadne mi, že by v profilu bylo nějak extra moc informací, spíš mi de vo to, když se budu chtít svýst s nekým z okolí abych ho moh oslovit ménem a ne jenom nickem, abych věděl odkaď je (třeba když něco prodává v bazaru) no a taky jak se s nim spojit (telefon, icq)... no a samo kdo tam ty informace dávat nechce, dávat je tam nemusí, povinej je myslim jenom kraj a typ motorky...
Ok beru to..spět
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 10:42:20 Offline |
tak nedělej zagorku a hoď sem tu novou fotku, se rádi podiváme
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 07.11.2007 08:29:13 Offline |
o.k.
doba je temná...
traveler237 (Nový člen) 07.11.2007 20:42:57 Offline |
Já bych zas uvítal víc informací....o uživatelích..a možnost zasílat vzkazy přímo...jednotlivým lidem...tedy pokud to je možné.A taky by mohl mít každý možnost uložit si ve svém profilu aspoň pár fotek.....co myslíte?
Tak tohle je už minulost...rozloučil jsem se s BANDITEM...přesedlal jsem na BMW K1200R
inkviz, píšu ti bod....
pokud je libo, zlatej bludišťák je k mání...
traveler237 psal:Já bych zas uvítal víc informací....o uživatelích..a možnost zasílat vzkazy přímo...jednotlivým lidem...tedy pokud to je možné.A taky by mohl mít každý možnost uložit si ve svém profilu aspoň pár fotek.....co myslíte?
to by potom vedlo k rozvoji narcisismu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:traveler237 psal:Já bych zas uvítal víc informací....o uživatelích..a možnost zasílat vzkazy přímo...jednotlivým lidem...tedy pokud to je možné.A taky by mohl mít každý možnost uložit si ve svém profilu aspoň pár fotek.....co myslíte?
to by potom vedlo k rozvoji narcisismu
Víc fotek je narcistům na prd, pokud můžou fotit moto jen z jedný strany, že jo Abiku?
jak dlouho ještě?
Jsem ho potkal u Hanky v Bílovci - Cvrčouna , to bylo před odjezdem na mačka sraz do Krumlova, co tak lilo no né?No ano!
A tuším maká v Ostravě v IKEA
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Jsem ho potkal u Hanky v Bílovci - Cvrčouna , to bylo před odjezdem na mačka sraz do Krumlova, co tak lilo no né?No ano!
A tuším maká v Ostravě v IKEA
Doobře si mě pamatuješ:) A já tebe taky!!!:) Joo zase někdy musíme sednou...
Co uspořádat sezení...někdy u pivka:)V Ově nebo i někde v okolí...dle situace
nevim,ale stejně když bude někdo chtít,tak si o mě zjistí informací,kolik uzná za vhodné,dokonce bych řekl,že v případě paušálu na telefonu existuje seznam čísel,sice do něj nemá přístup každej,ale některý lidi jo,takže proč tolik tajností
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ste fakt??? já se za sebe taky tak trochu stydím, např když hópnu do rybníka je mi fakt líto že ta vlnka na druhý straně, vyhodí pár lidí z vody
ale búček a žebra si přeci nedám vzít
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1