Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Stupačka na Rizomu

Šurda (Člen)
08.11.2007 19:30:22

Stupačka na Rizomu

Nevíte kde sehnat stupačku na přepáčko Rizoma. Mám jí na jedné straně tak nák jen půlku. http://images.tipmoto.com/t/i/66592_6.jpg
přesně jako na obrázku.

Jiřina (Člen)
08.11.2007 21:08:48

Re: Stupačka na Rizomu

Ty hade, tytam máš takovou krásu? No já bych asi skusi MOTOMAN Brno, který ji vozí do CZ, žeeebigsmile

Tož tak:-D
Šurda (Člen)
09.11.2007 04:47:56

No po dlouhé sezoně bez motorky jsem si teď na zimu koupil novou (tade zánovní). Nakonec jsem neodolal a spáchal jsem nevěru - není to bandit :surprised:.
Je to Fazer1000 a je jemně sklouzlej po levým boku. Kromě té stupačky má jen odřenej lak.
Mimo to přepákování je tam tlumič řízení, karbonový doplňky, G-pack, KNko, radiální pumpa a další. Pán byl asi fajnšmekr. Jen jsem na tom pořádně ještě nejel, tady jen sere a sere. :sick:
Doufám že mě nevyhodíte z příštího Bandit srazu?? :headshake:

osiris (Člen)
09.11.2007 09:37:19

...no přece nečekáš že ti tu polomrdku bude někdo chválit "stydícísesmajlíkkterýhotamještěinkviznestačlfouknout" smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kakin (Člen)
12.11.2007 22:21:01

zdarec, taky bych kontaktoval Motoman .............. a jiank ta tvoje jebka mě zajímá ... pošli mě nějaký fotky na mail!!!!! Nebylo to náhodou teď nějak čerstvěě po inzerátech psanej jako těžce vytuněnej krasavec nebo takový nějaký kendy???? SEm na to totiž náhodně koukal a říkal sem si cop na tym bude všecko namašlený co já nemám! .)))

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS