Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Řetězovka Regina Z-Ring

Jarken (Člen)
09.11.2007 07:04:17

Řetězovka Regina Z-Ring

Jezdil to někdo- pokud ano co na to? A co je to ten Z-Ring surprised - mám pouze klasické vzdělání a potřebuji řetězovku na jebku, přičemž u Louise teď v akci by mne Regina vyšla na nějakých 3,5 litrů tak pochtívám info no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Filous (Člen)
09.11.2007 08:57:18

Re: Řetězovka Regina Z-Ring

....ááááááájéééééééééé, nastal čas slef a v Jarkenoj se probudil vopchodnickej duchbigsmile...jináč Z kroužek má dva břity stejně jako X, tagže bude jakože lepčí neš O a Reginu sem nigdy neměl, tagže nevimsmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 (Člen)
09.11.2007 09:11:39

V nejvyšší kvalitě vydrží cca o 2-3000míň než DID,dováží je brněnský SUMOTO..

Jo,ojel jsem 3ks...

God Save The Queen!
Datel (Člen)
09.11.2007 11:26:49

To už bych raději koupil nejvyšší řadu CZ bo má větší odolnost o 3kN v tahu než nejlepší Regina

Jarken (Člen)
09.11.2007 13:52:04

Díky za odpovědi, Tsubaki Sigma XRG by mne vyšla cca 1400 víc, D.I.D. ještě dráž - aspoň podle předběžného průzkumu a ta Regina v akci vyopadá zajímavě...2-3 tis.nehrají až tak roli no né?No ano!good

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken (Člen)
09.11.2007 13:57:36

Takže ověřeno mobilem, vypadá to nejlevněji u Louise - 130 E v akci, což je cca o litr levnější, než u Sumota po všech slevách co jsem ukecal surprised  - pod 4500 bych se nedostal headshake no né?No ano!

Kelly01 (Člen)
09.11.2007 14:17:54

Měls to zabavit jako předmět doličnýidontknow

Když ty stopy na krku se Regině tak podobaly....

God Save The Queen!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS