Nejsi přihlášen
Mam jit do nej...?
Je to naky podezrele levny...
http://subito.it/vi/1619983.htm?ca=6_s&c=3
P.S. jo,a je tam malo zlaty...
...che palle !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2007 12:45:49 Offline |
Re: Mam jit do nej...?
..tak ted nevím jestli 1.000 je 1000 nebo 1 E
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 09.11.2007 13:06:38 Offline |
bych do toho "lahkeho oskutrovaneho motocykela" šel "šupito"
doba je temná...
No ty vogo!!!
Když si vezmu, že táta prodal Pařeza z roku 58 s najetýma asi 50 kilometrama za 500,- Tak bych brečel
Všechno tam bylo původní. Snad teda mimo oleje, tan jsem měnil, ale ty gumy byly původní. Kdepak je mu dnes konec.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2007 13:10:34 Offline |
inkvizitorr psal:bych do toho "lahkeho oskutrovaneho motocykela" šel "šupito"
Jesltli máš zájem mám jednoho vyvoněnýho k mání. model 05 zvýšený podvozek, komplet po laku,sice komaxit ,ale pěknej.jo málem bych zapomněl je převrtanej na 60 ccm
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kua vy se mate telicko mi tady klepem kosu jak cip a uz padaj ty byli sracky stacilo by me tedka tak 20°C a mozna bych vyjel v tom stavu co jsme tedka a podrazdil hada bosou noho u nas Drahany pekne nahoru pod plnym, joooo do prdele jak me se tedka sni jak bandit jenom rve a davam zatacky co si jen zvladnu sklopit a vyjezdy ze zatacek pod plynem a uz jenom citim jak holka chce abych preradil na vyssi kvalt a v tu ranu uz prichazi dalsi zakruta a ja podkopavam o kvalt neli dva a slastne se usmivam a davam tomu kotel ja vim ze 6 nejede ale me to staci a na jare me to trochu potaha na par hodim ale pak uz si zase zvyknu a rikaaaam si chtelo by to zmenu kua chci vetsi chci vetsi. Chlapy nedivte se sem trochu zlitej a po tomto tydnu v praci je me opravdu na a to ne jednou, nekdy si rikam proc delam curaka svymu sefovy. Ale co chces tady v te prdeli jako je Prostejov Samej vymrd ale asi si nikde nepomuzes
Stránky: 1