Nejsi přihlášen
Zajímavý video o Suzuki ABS systemu
Zdar,
Na tomto linku http://www.motosportschweiz.ch/artikel_5797.html je video, kde testujou Bandita s ABS a bez ABS. Potřeboval bych se ujistit, co je to za kubaturu. 6 nebo 12 ? Dík za tipy.
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Re: Zajímavý video o Suzuki ABS systemu
John psal:Celkem poučný video, já si teda myslím,že to budou plnotučnýpáč proč by to skoušeli na půlkách ne? I když je to asi jedno + - 20 Kg
No já to potřebuju uvést do diplomky, takže bych to potřeboval vědět na 100péro. Ale máme všichni 3 stejnej názor!
osiris psal:...a ty si jako myslíš, že profesorka to pozná jó ?
Ne ale potřebuju vědět jestli ty hodnoty jsou pro 6 nebo 12 abych s tím mohl dál pracovat...přeci jen rozdíl ve váze mezi 6 a 12 je...
no já teda nechci bejt nějak přehnaně chytrej jo,ale když votevřu tu stránku cos na ní dal vodkaz,tak tam se nabízí že jo několik těch testů motorek jo,jako teda vidim že směrem dolu jako teda je jeden test u kterýho je napsaný že se jedná vo test B650,vo kus níž je další test kde je napsaný že se jedná vo B1250..
jako když votevřu ten kterejkoliv jakože teda test tak nad ním neustále svítí titulek vo jakou motyku se jedná,nehledě na to že na začátku toho vídea běží titulek vo jakou motyku jde a pak už pro blbý tam je záběr kamerou na zadní bok s nápisem vo jakou motyku jde..
no možná sem uplně blbej a koukám někam uplně jinam,na nějaký uplně jiný stránky a jiný víídea..
KOVAL psal:no já teda nechci bejt nějak přehnaně chytrej jo,ale když votevřu tu stránku cos na ní dal vodkaz,tak tam se nabízí že jo několik těch testů motorek jo,jako teda vidim že směrem dolu jako teda je jeden test u kterýho je napsaný že se jedná vo test B650,vo kus níž je další test kde je napsaný že se jedná vo B1250..
jako když votevřu ten kterejkoliv jakože teda test tak nad ním neustále svítí titulek vo jakou motyku se jedná,nehledě na to že na začátku toho vídea běží titulek vo jakou motyku jde a pak už pro blbý tam je záběr kamerou na zadní bok s nápisem vo jakou motyku jde..
no možná sem uplně blbej a koukám někam uplně jinam,na nějaký uplně jiný stránky a jiný víídea..
tož já si myslím,že hlůpej nebudeš,páč já to vidím stejně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:KOVAL psal:no já teda nechci bejt nějak přehnaně chytrej jo,ale když votevřu tu stránku cos na ní dal vodkaz,tak tam se nabízí že jo několik těch testů motorek jo,jako teda vidim že směrem dolu jako teda je jeden test u kterýho je napsaný že se jedná vo test B650,vo kus níž je další test kde je napsaný že se jedná vo B1250..
no možná sem uplně blbej a koukám někam uplně jinam,na nějaký uplně jiný stránky a jiný víídea..tož já si myslím,že hlůpej nebudeš,páč já to vidím stejně
Hups, no tak to zrovna nemám na mysli. Je tam šedivý odkaz:
Video von Suzuki zu ihren ABS-Bikes a link je
http://media.motosport.ch//files/41846_suzuki_abs_d.wmv má to asi 18Mb a testujou tam bandity bez a s ABS ale z videa není stopro jasný jestli 6 nebo 12. Teda asi 12, ale nikde to není ofiko napsaný. Takže jestli někdo víte jaká je to kubatura tak sem s tím.
...a čets můj příspěvek? že tam je jak starší model (vzducháč), tak novej model (vodník) a jsou to 1200 a 1250
...tak ten NADPIS (titulek) by musel bejt dost krkolomnej (jak jsi správně poznamenal, že v nadpisu to není), ale třeba jsem úplně blbej jak píšou vejš
ps: nekontroloval jsem to už zpětně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...a čets můj příspěvek? že tam je jak starší model (vzducháč), tak novej model (vodník) a jsou to 1200 a 1250
...tak ten NADPIS (titulek) by musel bejt dost krkolomnej (jak jsi správně poznamenal, že v nadpisu to není), ale třeba jsem úplně blbej jak píšou vejš
ps: nekontroloval jsem to už zpětně
Jojo četl, ale psal jsi...řekl bych,... takže si taky nejsi stopro jistej. Jsem myslel, že mi tu x lidí nezávisle na sebe řekne je to dvanda a je to... Kluci asi koukaj někam trochu jinam, než jsem měl na mysli.
Jinak máš pravdu, že celej test je s 1250 vodnik a jen v tom porovnání za uplynulých 10 let je stará dvanda.
Honzik1 psal:Koldan psal:KOVAL psal:no já teda nechci bejt nějak přehnaně chytrej jo,ale když votevřu tu stránku cos na ní dal vodkaz,tak tam se nabízí že jo několik těch testů motorek jo,jako teda vidim že směrem dolu jako teda je jeden test u kterýho je napsaný že se jedná vo test B650,vo kus níž je další test kde je napsaný že se jedná vo B1250..
no možná sem uplně blbej a koukám někam uplně jinam,na nějaký uplně jiný stránky a jiný víídea..tož já si myslím,že hlůpej nebudeš,páč já to vidím stejně
Hups, no tak to zrovna nemám na mysli. Je tam šedivý odkaz:
Video von Suzuki zu ihren ABS-Bikes a link je
http://media.motosport.ch//files/41846_suzuki_abs_d.wmv má to asi 18Mb a testujou tam bandity bez a s ABS ale z videa není stopro jasný jestli 6 nebo 12. Teda asi 12, ale nikde to není ofiko napsaný. Takže jestli někdo víte jaká je to kubatura tak sem s tím.
18Mb ? tak to musí být 12ctka , myslím že 6stka má 8,7 Mb ...
Blu one.... old one
Stránky: 1