Nejsi přihlášen
Laďák MIG a HURRIC
zdarec všichni, nemáte náhodou někdo zkušenosti s ladákama od MIGu a HURRICu? O MIGu jsem už slyšel, ale HURRIC jsem našel na netu a nějak nevím co si mám myslet... vzhledově i cenově myslim že ujdou, tak sem s radama a zkušenostma
Jo a nevite jakej je rozdil u vyfuku "slip on" a "bolt on"? Mam tuseni ze slip je s kolenem a bolt jen na šrouby ale dík za radu
bandit
Bandit 4EVER!!!
Re: Laďák MIG a HURRIC
Měl sem vot Kovala Sharka a byl dobrej,ječel fajnově Na novýho bandita sem chtěl R.P.čko,ale ovál nerez s mezisvodem vyjde zhruba na 7tis a na to mu prdím. Mám vobědnanej Creptus ovál nerez s mezisvodem a tlumící vložkou za 4500kč,tak su zvědavej co to bude za šmejda Až dorazí,dám foto a nějakej komentář.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL psal:důvod?
prostě dva vejfuky vod dvou různejch výrobců..
nic víc,nic míň..
výsledek stejnej..
dejme tomu že rozdíl v ceně ve prospěch Mig..
momentálně umim za cca 4500,hliník nebo karbon-kevlar..
a mohl bys mi tu nabidku, třeba i kompletni poslat na mejla? mam ho v profilu. dik
Bandit 4EVER!!!
VikecB12 psal:Měl sem vot Kovala Sharka a byl dobrej,ječel fajnově Na novýho bandita sem chtěl R.P.čko,ale ovál nerez s mezisvodem vyjde zhruba na 7tis a na to mu prdím. Mám vobědnanej Creptus ovál nerez s mezisvodem a tlumící vložkou za 4500kč,tak su zvědavej co to bude za šmejda Až dorazí,dám foto a nějakej komentář.
Creptusa mám, je docela dobrej, na tu cenu akorát. Taky mám nerez ovál, sice na šestce ale zvuk brutální, pěkně si bublá. Akorát mi vadila dodací lhůta(cca.skoro 6týdnů). Ale jinak v poho-spokojenost
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Progear 650 (Člen) 12.11.2007 17:57:20 Offline |
VikecB12 psal:Měl sem vot Kovala Sharka a byl dobrej,ječel fajnově Na novýho bandita sem chtěl R.P.čko,ale ovál nerez s mezisvodem vyjde zhruba na 7tis a na to mu prdím. Mám vobědnanej Creptus ovál nerez s mezisvodem a tlumící vložkou za 4500kč,tak su zvědavej co to bude za šmejda Až dorazí,dám foto a nějakej komentář.
dej urcite vedet, chci od nich vejfuk taky, akorat vlastni design...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
A když je koncovka na šrouby, jak to tam namontuju? Prej to tam de dát bez toho, aniž bych dával jinej svod, ale to se mě nezdá, origo vejfuk je tam na pevno a když se upajcne, tak to tam přece jen tak nenašroubuju ne?
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos psal:A když je koncovka na šrouby, jak to tam namontuju? Prej to tam de dát bez toho, aniž bych dával jinej svod, ale to se mě nezdá, origo vejfuk je tam na pevno a když se upajcne, tak to tam přece jen tak nenašroubuju ne?
nevím jak na 6ce,ale na 12ce je našroubovaná na přírubu 3ma šroubama. Ale na K6 už je f celku.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
barynek psal:zdarec všichni, nemáte náhodou někdo zkušenosti s ladákama od MIGu a HURRICu? O MIGu jsem už slyšel, ale HURRIC jsem našel na netu a nějak nevím co si mám myslet... vzhledově i cenově myslim že ujdou, tak sem s radama a zkušenostma
Jo a nevite jakej je rozdil u vyfuku "slip on" a "bolt on"? Mam tuseni ze slip je s kolenem a bolt jen na šrouby ale dík za radu
bandit
mam MIG je na nem napsano suzuki bandit, ma i trubku, montaz byla hracka
livet är en kamp...
Karlos psal:A když je koncovka na šrouby, jak to tam namontuju? Prej to tam de dát bez toho, aniž bych dával jinej svod, ale to se mě nezdá, origo vejfuk je tam na pevno a když se upajcne, tak to tam přece jen tak nenašroubuju ne?
Je třeba sehnat mezisvod ze starýho modelu na přírubu a pak tam našroubuješ jakej chceš, měnil jsem takhle MIGa s origošem kvůli cestám za hranice (mám dojem že MIG je pouze only racing). Už mě to přestalo bavit, tak jsem koupil LeoVincek s homologací a je pokoj.
Strýcfajtr !!!
david psal:barynek psal:zdarec všichni, nemáte náhodou někdo zkušenosti s ladákama od MIGu a HURRICu? O MIGu jsem už slyšel, ale HURRIC jsem našel na netu a nějak nevím co si mám myslet... vzhledově i cenově myslim že ujdou, tak sem s radama a zkušenostma
banditmam MIG je na nem napsano suzuki bandit, ma i trubku, montaz byla hracka
no ja nevim, v urcitych vecech jsem schopnej soutezit s Loserem, tak nevim, jestli hračka, jak pro koho
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:david psal:barynek psal:zdarec všichni, nemáte náhodou někdo zkušenosti s ladákama od MIGu a HURRICu? O MIGu jsem už slyšel, ale HURRIC jsem našel na netu a nějak nevím co si mám myslet... vzhledově i cenově myslim že ujdou, tak sem s radama a zkušenostma
banditmam MIG je na nem napsano suzuki bandit, ma i trubku, montaz byla hracka
no ja nevim, v urcitych vecech jsem schopnej soutezit s Loserem, tak nevim, jestli hračka, jak pro koho
povolit objimku, jeden sroup ven, strcit ladak do trupky, sroupa objimka-to bys nedokazal?
livet är en kamp...
barynek psal:To David: heeeeeeeej, takhle jednoduchý to je? Určo v tom nejni nějakej háček? esli ne, tak bych to potem mohl zmáknút
...a ještě mu nezapomeň říct, aby si k tomu radši někoho vzal na přidržení mašiny, vono většinou to tak hladce do tý trupky strčit nejde, aby si jí náhodou neshodil ze stojánku
Barynek - z který části Ústeckýho jseš?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:To David: heeeeeeeej, takhle jednoduchý to je? Určo v tom nejni nějakej háček? esli ne, tak bych to potem mohl zmáknút
...a ještě mu nezapomeň říct, aby si k tomu radši někoho vzal na přidržení mašiny, vono většinou to tak hladce do tý trupky strčit nejde, aby si jí náhodou neshodil ze stojánku
Barynek - z který části Ústeckýho jseš?
ze stojánku? to je ta věc na péro pod motorem?
jsem z Chomutova, sjodou okolností jsem včera koukal na tvoje stránky, ty Alpy musely bejt libovka! Jinak jsem z Chomutova, ale většinu času trávim v HK a okolí.. doma jsem tak jednou za 14dní. Co je na Vary ta nová silnice, od Ostrova tušim op druhý straně řeky, tak jsem byl v těch tvých končinách často
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:To David: heeeeeeeej, takhle jednoduchý to je? Určo v tom nejni nějakej háček? esli ne, tak bych to potem mohl zmáknút
Mam taky MIG, montáž je fakt hračka. Homologaci nemá je pouze pro racing. Udělal jsem ho rozebíratelnej a do něj tlumivku bo se mi zdál na půl pátou ráno každej den v městský zástavbě poněkud hlučnej - pak už spokojenost.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:To David: heeeeeeeej, takhle jednoduchý to je? Určo v tom nejni nějakej háček? esli ne, tak bych to potem mohl zmáknút
Barynek - z který části Ústeckýho jseš?ze stojánku? to je ta věc na péro pod motorem?
jsem z Chomutova, sjodou okolností jsem včera koukal na tvoje stránky, ty Alpy musely bejt libovka! Jinak jsem z Chomutova, ale většinu času trávim v HK a okolí.. doma jsem tak jednou za 14dní. Co je na Vary ta nová silnice, od Ostrova tušim op druhý straně řeky, tak jsem byl v těch tvých končinách často
Půlka naší squadry je z Kadaně, tak se koukej o sezoně ozvat
Strýcfajtr !!!
Milan psal:barynek psal:To David: heeeeeeeej, takhle jednoduchý to je? Určo v tom nejni nějakej háček? esli ne, tak bych to potem mohl zmáknút
Mam taky MIG, montáž je fakt hračka. Homologaci nemá je pouze pro racing. Udělal jsem ho rozebíratelnej a do něj tlumivku bo se mi zdál na půl pátou ráno každej den v městský zástavbě poněkud hlučnej - pak už spokojenost.
a tu vložku jsi si vyrobil sam nebo se to dá někde koupit?
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:
Barynek - z který části Ústeckýho jseš?ze stojánku? to je ta věc na péro pod motorem?
jsem z Chomutova, sjodou okolností jsem včera koukal na tvoje stránky, ty Alpy musely bejt libovka! Jinak jsem z Chomutova, ale většinu času trávim v HK a okolí.. doma jsem tak jednou za 14dní. Co je na Vary ta nová silnice, od Ostrova tušim op druhý straně řeky, tak jsem byl v těch tvých končinách častoPůlka naší squadry je z Kadaně, tak se koukej o sezoně ozvat
neboj, zapisu si to za ucho ale určo so ozvu kamoš už by měl tky mít bandasku tak vyrazíme spolu;-)
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Milan psal:barynek psal:To David: heeeeeeeej, takhle jednoduchý to je? Určo v tom nejni nějakej háček? esli ne, tak bych to potem mohl zmáknút
a tu vložku jsi si vyrobil sam nebo se to dá někde koupit?
Vložka je vlastní výroby -dírkovaná trubka vycpaná dvěma drátěnkama a je zašroubovaná na závit,do předního čela tlumiče jsem zavařil topenářskou mufnu, a to je celý
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Milan psal:barynek psal:Milan psal:
Mam taky MIG, montáž je fakt hračka. Homologaci nemá je pouze pro racing. Udělal jsem ho rozebíratelnej a do něj tlumivku bo se mi zdál na půl pátou ráno každej den v městský zástavbě poněkud hlučnej - pak už spokojenost.a tu vložku jsi si vyrobil sam nebo se to dá někde koupit?
Vložka je vlastní výroby -dírkovaná trubka vycpaná dvěma drátěnkama a je zašroubovaná na závit,do předního čela tlumiče jsem zavařil topenářskou mufnu, a to je celý
mufna? Co to je
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2007 07:24:10 Offline |
barynek psal:Milan psal:barynek psal:a tu vložku jsi si vyrobil sam nebo se to dá někde koupit?
mufna? Co to je
Mi to připadá dost složítý na výrobu a montáž.já si udělal něco mnohem jednoduššího.Asi 150 mm děrovaný trubky zruba polovičního pruměru než je vejfuk okolo mezikruží který je za vnitřní pruměr vejfuku.na to narařená jedna matice myslím M 5 a jedna malá dírka zespodu na konci vejfuku tak jako to mají homologovaný ladáky.Montáž trvá asi tak 2 minuty i s vyndáním nářadí zpod sedačky.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Milan psal:
Vložka je vlastní výroby -dírkovaná trubka vycpaná dvěma drátěnkama a je zašroubovaná na závit,do předního čela tlumiče jsem zavařil topenářskou mufnu, a to je celýmufna? Co to je
Mi to připadá dost složítý na výrobu a montáž.já si udělal něco mnohem jednoduššího.Asi 150 mm děrovaný trubky zruba polovičního pruměru než je vejfuk okolo mezikruží který je za vnitřní pruměr vejfuku.na to narařená jedna matice myslím M 5 a jedna malá dírka zespodu na konci vejfuku tak jako to mají homologovaný ladáky.Montáž trvá asi tak 2 minuty i s vyndáním nářadí zpod sedačky.
To je všechno hezký, ale k čemu vám to je???
Doma to nikoho nezajímá a venku zas nebude zajímat nikoho ten bastl bez homologace A až se někdo vyspí v naší legislativě, tak to dojde i k nám.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2007 08:26:44 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:
mufna? Co to jeMi to připadá dost složítý na výrobu a montáž.já si udělal něco mnohem jednoduššího.Asi 150 mm děrovaný trubky zruba polovičního pruměru než je vejfuk okolo mezikruží který je za vnitřní pruměr vejfuku.na to narařená jedna matice myslím M 5 a jedna malá dírka zespodu na konci vejfuku tak jako to mají homologovaný ladáky.Montáž trvá asi tak 2 minuty i s vyndáním nářadí zpod sedačky.
To je všechno hezký, ale k čemu vám to je???
Doma to nikoho nezajímá a venku zas nebude zajímat nikoho ten bastl bez homologace A až se někdo vyspí v naší legislativě, tak to dojde i k nám.
tak o tom žádná.u nás to taky nepoužívám,že a v rakousích to bylo jen kvůli hluku.je mi jasný ,že kdyby zapátrali tak bude problém i když tam tabulku s homologací udělanou mám.
barynek psal:jak tak na to koukam tak nez si zesrat motyku nejakou home made jebkou tak si radsi dam o litr navic za homologaci a bude bez problemu, tak
proc bys to mel nehomologovanym laufem zesrat? (max. se rozhodi smes-coz by asi udelalo i s homologovanym...)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
Mi to připadá dost složítý na výrobu a montáž.já si udělal něco mnohem jednoduššího.Asi 150 mm děrovaný trubky zruba polovičního pruměru než je vejfuk okolo mezikruží který je za vnitřní pruměr vejfuku.na to narařená jedna matice myslím M 5 a jedna malá dírka zespodu na konci vejfuku tak jako to mají homologovaný ladáky.Montáž trvá asi tak 2 minuty i s vyndáním nářadí zpod sedačky.To je všechno hezký, ale k čemu vám to je???
Doma to nikoho nezajímá a venku zas nebude zajímat nikoho ten bastl bez homologace A až se někdo vyspí v naší legislativě, tak to dojde i k nám.tak o tom žádná.u nás to taky nepoužívám,že a v rakousích to bylo jen kvůli hluku.je mi jasný ,že kdyby zapátrali tak bude problém i když tam tabulku s homologací udělanou mám.
...tabulka ti je k hovnu pokuť nemáš f kapce canc papíru s certifikátem TUV...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2007 09:39:09 Offline |
barynek psal:jak tak na to koukam tak nez si zesrat motyku nejakou home made jebkou tak si radsi dam o litr navic za homologaci a bude bez problemu, tak
koukám,že o tom taky prd víš asi jako většina včetně mě.rozhodit motor si můžeš stejně tak homologovaným jako nějakým který nemá homologaci.to že není homologovaný neznamená,že to na hov.... někdy může být i opak.
mr.BSE psal:barynek psal:jak tak na to koukam tak nez si zesrat motyku nejakou home made jebkou tak si radsi dam o litr navic za homologaci a bude bez problemu, tak
proc bys to mel nehomologovanym laufem zesrat? (max. se rozhodi smes-coz by asi udelalo i s homologovanym...)
myslel jsem to tak, ze si nebudu doma vyrabet na koleni trubku s dirama, rozebirat kvuli tomu lauf a neco v nem varit. Proste koupim asi nejakej s homo a bude. Jinak bez homo jako neva ale kdyz za to jsou v Rakousich a SRNe velky pokuty a prej i odtahy tak radsi preventivne...
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:jak tak na to koukam tak nez si zesrat motyku nejakou home made jebkou tak si radsi dam o litr navic za homologaci a bude bez problemu, tak
koukám,že o tom taky prd víš asi jako většina včetně mě.rozhodit motor si můžeš stejně tak homologovaným jako nějakým který nemá homologaci.to že není homologovaný neznamená,že to na hov.... někdy může být i opak.
jsme si nerozumeli, kukni na predchozi prispevek
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:mr.BSE psal:barynek psal:jak tak na to koukam tak nez si zesrat motyku nejakou home made jebkou tak si radsi dam o litr navic za homologaci a bude bez problemu, tak
myslel jsem to tak, ze si nebudu doma vyrabet na koleni trubku s dirama, rozebirat kvuli tomu lauf a neco v nem varit. Proste koupim asi nejakej s homo a bude. Jinak bez homo jako neva ale kdyz za to jsou v Rakousich a SRNe velky pokuty a prej i odtahy tak radsi preventivne...
jo taglé sto myslel
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ahoj chlapi potrebuji nejakej peknej vyfuk na bandita 650 rok vyroby 2007 nevedel by jste nekdo o nejakym? muze byt i starsi!Ale ne nejaka sitka! A za nejake dobre penize! POkud nekdo vite piste prosim na muj email! Michal.Kociii@seznam.cz
Diky moc!
Duté sudy nepotopíš!!!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2009 13:49:32 Offline |
Michalll psal:Ahoj chlapi potrebuji nejakej peknej vyfuk na bandita 650 rok vyroby 2007 nevedel by jste nekdo o nejakym? muze byt i starsi!Ale ne nejaka sitka! A za nejake dobre penize! POkud nekdo vite piste prosim na muj email! Michal.Kociii@seznam.cz
Diky moc!
tak tahle jak jsi to napsal to vypadá ,že chceš vejfuk nejlépe nevoje a nejlépe zadarmo.Nechtělo by to trochu upřesnit?
Co napsat chci do něj vrazit tolik a tolik.chci kulatej nebo ovál nebo triovál.chci s homologaci nebo stačí bez.chci novej nebo může bejt i starší.
Takhle to máš v cenách od 2000 po 25 000 to ti určitě někdo poradí
nehledě na to ,že v profilu na fotce laďák máš tak co řešíš.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2009 15:05:20 Offline |
Michalll psal:dobra,staci mi kulatej nepotrebuji nic extra chci do nej dat tak 4000kč, a muze byt i starsi! ale potrebuji ho i se svodem! Ale zase aby to nebyla nejaka stara ludra jak uz jsem rikal!
za 4 se svodem by se dal sehnat novej bez homologace.Pokud ti stačí starší tak prolez vrakoviště motorek a máš ho za polovinu
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 07:39:37 Offline |
ještě že máme google
http://www.google.cz/search?hl=cs&q … at&lr=
třeba si něco vybereš
Stránky: 1