Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 14.11.2007 16:10:02 Offline |
Re: MACAU
dle mě naprosto nesmyslnej závod hrající akorát na to, že to bude přitažlivý pro senzacechtivý diváky tím, že se jezdci vystavujou ohromnýmu nebezpečí při pádu
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 14.11.2007 16:28:50 Offline |
mas recht....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 14.11.2007 16:34:56 Offline |
no je to plus mínus stejný, ale tady znamená každej pád náraz do svodidel na těch přírodních okruzích máš eště šanci, že ten strom netrefíš...
doba je temná...
inkvizitorr psal:no je to plus mínus stejný, ale tady znamená každej pád náraz do svodidel na těch přírodních okruzích máš eště šanci, že ten strom netrefíš...
no to sice jo, ale zase se po těch svodidlech můžeš třeba sklouznout....když trefíš roh zdi nebo ten strom tak se mi to zdá horší......no vono asi ani jedno neni žádná sláva
třeba tenhle by možná raději svodidla....
http://www.youtube.com/watch?v=gQcXO5c-cCI
Lihy psal:inkvizitorr psal:no je to plus mínus stejný, ale tady znamená každej pád náraz do svodidel na těch přírodních okruzích máš eště šanci, že ten strom netrefíš...
no to sice jo, ale zase se po těch svodidlech můžeš třeba sklouznout....když trefíš roh zdi nebo ten strom tak se mi to zdá horší......no vono asi ani jedno neni žádná sláva
...máš pravdu koukal jsem na celej závod a těch pádů co tam mohlo bejt bylo mraky, ale nebyli, protože se jen zajiskřilo od svodidel, svodidla udala další směr a závodník na motorce pokračoval v závodu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...máš pravdu koukal jsem na celej závod a těch pádů co tam mohlo bejt bylo mraky, ale nebyli, protože se jen zajiskřilo od svodidel, svodidla udala další směr a závodník na motorce pokračoval v závodu
a já furt kde ses to naučil
... Tourist Trophy je prostě Tourist Trophy
... a před zapnutím "volume max."
http://www.metacafe.com/watch/92093/isl … _tt_races/
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1