Nejsi přihlášen
...ten je skvelý!!!...a krásny....
....je fakt skvelý....
http://lj-toys.com/?journalid=3457815&a … 66557413dd
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
Re: ...ten je skvelý!!!...a krásny....
Tyhle papouchy má Renata Kajdžas
ale netančej
bo s ní asik chudáci chcípnou.
Jinak má doma od nich všechno okousaný a to fakt pěkně
Dovedou ukousnout kus dřevěnýho okna a myslím, že kdyby vzal do zobáku prst tak ho přecvakne jako prd
The father of the little princess of the dawn
kuwa tož to není snad ani možný,čověk by si myslel,že je to trik. ALe jináč co se týče papouchů, měl sem zákazníka co choval ary a říkal právě,že dyž to někomu prodává rtak si ho prověřuje jak dyby mu dával děcko,prej se běžně dožívaj až nějakých 60 let a stojí i 60 litrů. A to s tím učštípaným nábytkem mi potvrdil taky. Ale jináč prej můžou mít inteligenci až pětiletého děcka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:kuwa tož to není snad ani možný,čověk by si myslel,že je to trik. ALe jináč co se týče papouchů, měl sem zákazníka co choval ary a říkal právě,že dyž to někomu prodává rtak si ho prověřuje jak dyby mu dával děcko,prej se běžně dožívaj až nějakých 60 let a stojí i 60 litrů. A to s tím učštípaným nábytkem mi potvrdil taky. Ale jináč prej můžou mít inteligenci až pětiletého děcka
Tý jo jsou stejně chytrý jako já
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Tyhle papouchy má Renata Kajdžas
ale netančej
bo s ní asik chudáci chcípnou.
Jinak má doma od nich všechno okousaný a to fakt pěkně
Dovedou ukousnout kus dřevěnýho okna a myslím, že kdyby vzal do zobáku prst tak ho přecvakne jako prd
jj,uz doktor Veselovsky psal,ze Ara velka,dokaze procvaknout trat o tloustce az 1,5 mm.
Dyz chcete mit klid,staci povetsine prikryt klec nepruhlednou latkou.
...che palle !!!
Stránky: 1