Nejsi přihlášen
Velfobin
Zdravím dámy a pánové, tak jsem si šel dneska koupit velfobin a prodavač mi to rozmluvil s tím, že prý to rozežírá vnitřky karbeců a okolí a že to tam nemám dávat. Radil mi denaturovanej lih, na nádrž cca 3 deci. Prej to váže na sebe vodu a při jízdě se to pak bez problémů spálí. Nemáte s tím velfobinem někdo nějaký podobný zkušenosti? Osobně se mi to moc nezdá, tak se ptám. Díky
Don´t worry, be Bandit!
Re: Velfobin
škoda peněz..............ani ten líh bych tam nedával
plnou nádrž a na jaro vypustit karbecy a pak znovu zaplavit a jezdit. Pokud by byl nějaký trabl, tak sundat nádrž, profouknout jehly a mělo by to zabrat.
Lepší než rvát zbytečně peníze do ptákovin......
Datel psal:škoda peněz..............ani ten líh bych tam nedával
plnou nádrž a na jaro vypustit karbecy a pak znovu zaplavit a jezdit. Pokud by byl nějaký trabl, tak sundat nádrž, profouknout jehly a mělo by to zabrat.
Lepší než rvát zbytečně peníze do ptákovin......
jen dočepuju do plné,nic jinýho a na jaro ani nevypoštím,jen PRI a na druhej škyt začne brumlat po Pákistáncky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Datel psal:škoda peněz..............ani ten líh bych tam nedával
Lepší než rvát zbytečně peníze do ptákovin......jen dočepuju do plné,nic jinýho a na jaro ani nevypoštím,jen PRI a na druhej škyt začne brumlat po Pákistáncky
Já měl minulý rok trabl, že mě nejel jeden válec, tak jsem to udělal tímto postupem a
Velfobin a nebo Hygrofix vod mýho chlebodárce je nerafinovaný odvodněný líh bez dalších přísad.
myslet si že mi to pomůže když to naleju doplný nádrže v garáži je scestné, je třeba to projet, a nee jen okolo baráku.
Jinak pokud nejezdíte tankovat do JZD k pochybný pumpě tak je to zbytečný. Má to význam u vozidel co do rána stojí venku a ráno je 20 pod nulou a ty chceš někam jet.
Od novýho roku se bude špiritus přidávat do benzínu povinně.
Autobus je taky Suzuki... .
K tomu čepování do plna...
Vzhledem k tomu, že už sem prošvih příležitost sednout na moto a dojet k pumpě, koupil sem 10l kanystr benálu a zvrhnul ho do nádrže... ale ještě by se tam tak 2- 3l možná vešly... mám to řešit nebo to stačí takhle jak to je??
A dalšim dotazem je, jestli mám vypouštět tu potvoru hadičku ucpanou, co trčí zpod motoru, jak v ní sou nějaký ty sračky...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
...hadičku vypust, to je jasný a na ten benzin už bych se vybod, stejně to nikdy nebudeš mít tak plný aby jsi neměl cca 5cm od vrchu bublinu, takže ty 2 centimetry tě nevytrhnou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...hadičku vypust, to je jasný a na ten benzin už bych se vybod, stejně to nikdy nebudeš mít tak plný aby jsi neměl cca 5cm od vrchu bublinu, takže ty 2 centimetry tě nevytrhnou
OK THX
doufám, že ten sajrajt už v tý hadičce nezmrz a neudělal mi tam nějakou paseku
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Stránky: 1