Nejsi přihlášen
Re: vyvážení zadního kola
Byl jsem ve značkovim barumservisu a mašinu neměli, dokonce mi nabídli, že mi gumu prodaj, obujou, ale vyvážit že musim jinam. Sem se jim na to vys*** a komplet zakázku zadal tam, kde vyvažovačku měli
My letci máme ocelové ptáky...
osiris psal:...k mašině musej mít adaptér na moto ráfky
...jinak vyvažujou ručně, ty co maj tzv. "závodní"
čoveče některý vyvažovačky (jako ta kolegovo) musí měnit celou hlavu i se špindlí - cca 75tis a navíc kalibrace, takže moc nepraktický. Ale kinetická vod strejdy Lujze to zmákne taky . Měl jsem z toho strach, ale když jsem to uďál na tý "závodní" nezávodním tempem a pak nechal zkusmo jinde na mašině převážit, tak to bylo gut
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:...k mašině musej mít adaptér na moto ráfky
...jinak vyvažujou ručně, ty co maj tzv. "závodní"čoveče některý vyvažovačky (jako ta kolegovo) musí měnit celou hlavu i se špindlí - cca 75tis a navíc kalibrace, takže moc nepraktický. Ale kinetická vod strejdy Lujze to zmákne taky . Měl jsem z toho strach, ale když jsem to uďál na tý "závodní" nezávodním tempem a pak nechal zkusmo jinde na mašině převážit, tak to bylo gut
......
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2007 08:13:40 Offline |
XJelen psal:osiris psal:...k mašině musej mít adaptér na moto ráfky
...jinak vyvažujou ručně, ty co maj tzv. "závodní"čoveče některý vyvažovačky (jako ta kolegovo) musí měnit celou hlavu i se špindlí - cca 75tis a navíc kalibrace, takže moc nepraktický. Ale kinetická vod strejdy Lujze to zmákne taky . Měl jsem z toho strach, ale když jsem to uďál na tý "závodní" nezávodním tempem a pak nechal zkusmo jinde na mašině převážit, tak to bylo gut
75 tis. to má ze zlata ne?Kámošovi s v pneuservisu ji nabízeli za 30 tis. Radši si jí nechal za 2000,- vyrobit.Ale asi zaleží od jaký je to firmy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2007 12:08:13 Offline |
to co myslím já je dynamická vyvažovací hlava na vyvažovačku na plechovky...statická mi přijde docela k ničemu.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2007 12:27:27 Offline |
Když to říkáš....tak to asi bude pravda.Já s tím zkušenost nemám.Nechávám to vzdycky za dva rumy vyvážit dynamicky
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2007 13:11:48 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:...Radši si jí nechal za 2000,- vyrobit...
Hlavu do vyvažovačky? Za dva litry? Vyrobit? Děkuju pjekně, to ve mně nebudí moc důvěru. Zlatá kinetika vod Lujze
Nemusí :)je to přesně okopírovaná hlava kterou nabízí za 30 tis.jako origo příslušenství.Značku ti ,ale bohužel neřeknu protože si jí nepamatuju.Ael jestli chceš můžu zjistit
Martin B12 (Člen) 24.11.2007 19:51:42 Offline |
loni jsem si chtel koupit adapter na motky na vyvažovačku/ital.TECO/ co máme ve worku a za adaptér s příslušenstvím chteli cca 20000 kč
nechal jsem si udelat statickou ,přezouval jsem i pár lidem vodsud a zatím si nikdo nestěžoval takže asi dobrý
street triple picco
Stránky: 1