Nejsi přihlášen
Re: zima :D
vaskent psal:Zdravim všechny bandytaře i banditačky, tak co jak se mazlite nebo chystate mazlit se svou bandaskou? Nějaký zajimavý úpravy, opravy, nebo jen zazimovat a na jaře vytahnout?
Nový řetěz, gumy, péra do vidlí, hustší olej do vidlí, jiné padáky, blatník, klín, možná přímaz řetězu.
Boty, kombu, asi i rukavice.
Jo a na nádrž dečku a na řídítka rolničky Předpokládám, že sem modulátor flákne svoji oblíbenou fotografii
Marcus_86 psal:masina cela rozstrelena, rozdelat opravit (mam tukanec na nadrzi )
jo tukanec na nádrži mam už opravenej, tak mam roupy. ale už sem si našel co budu kutit tak sem zvědavej jak to dopadne.bude to práce ale snad to za to stojí.Jen bych nechtěl za tok zase nějakej tukanec, jinak když si to ted vymodim a pak položim tak si hodim mašli
vaskent psal:Marcus_86 psal:masina cela rozstrelena, rozdelat opravit (mam tukanec na nadrzi )
jo tukanec na nádrži mam už opravenej, tak mam roupy. ale už sem si našel co budu kutit tak sem zvědavej jak to dopadne.bude to práce ale snad to za to stojí.Jen bych nechtěl za tok zase nějakej tukanec, jinak když si to ted vymodim a pak položim tak si hodim mašli
Mám to říct co chystáš?
Michal Dk psal:vaskent psal:Marcus_86 psal:masina cela rozstrelena, rozdelat opravit (mam tukanec na nadrzi )
Mám to říct co chystáš?
no řict to mužeš, ale ono toho bude poněkud vic.....takže i když část z toho bude venku tak hodně toho ještě zustane pod pokličkou
vaskent psal:Zdravim všechny bandytaře i banditačky, tak co jak se mazlite nebo chystate mazlit se svou bandaskou? Nějaký zajimavý úpravy, opravy, nebo jen zazimovat a na jaře vytahnout?
Já asi zase vyndám baterku....snad to teda stihnu, ta zima je hned pryč
Stránky: 1