Nejsi přihlášen
Laďák Creptus
Cus,asi pred měsícem sem si vobědnal lauf a v pátek došel poštou.Vypadá dobře,montáž bez ptoblémů,fšechno sedlo jak prdel na hrnec.Spracováním bych řekl srovnatelný s R.P.,cena 4500kč včetně mezisvodu,tlumící vložky a poštovnýho Kravál dělá kurefskej[img][/img]
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Laďák Creptus
a gde sis ho objednal ??? Kurna ja casem taky musim poridit poradny lauf. Mam na nej jen pozadavek, aby delat poradny bordel jako svine a nesmim s nim dostat pokutu Proste lauf jak ma byt A co tenhle ??? http://www.moto-david.eu/?p=productsMor … N-S,-00-05
Marcus_86 psal:a gde sis ho objednal ??? Kurna ja casem taky musim poridit poradny lauf. Mam na nej jen pozadavek, aby delat poradny bordel jako svine a nesmim s nim dostat pokutu Proste lauf jak ma byt A co tenhle ??? http://www.moto-david.eu/?p=productsMor … N-S,-00-05
trochu drahej ne? jako jestli ti nejde o homologaci a chces jen kraval tak mrkni semka
http://www.creptus.cz/
nebo
http://www.vyfukytenax.cz/ ale lidi od tenaxu prej nic moc. Kdyz prohledáš forum najdes tu spoustu nazoru
Bandit 4EVER!!!
jinak tenhle zvuk se da http://www.youtube.com/watch?v=8Kiq7r3bW2g IXIL
Marcus_86 psal:No a kdyz nemam homologaci, tak muzu dostat flastra, ne ? Nekontroluji to pri silnicni prohlidce ty svine ? Protoze ja si tam chci dat vic veci upravenych... tak aby to pak po me nechteli
tady v čechách ti nikdo nic neřekne ale v SRNě a Rakousích to kontrolujou i jen tak z prdele při obchůzce a prej ti to i odtáhnou, když se jim chce... jinak ty ostatni veci asi nevadi, ale o tom vejfucku jsem to slyšel od více lidí. Já sháním taky novej komín, ale chci v létě do Alp nebo Dolomit tak musím homologovat...
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 19.11.2007 14:53:02 Offline |
sem rad, ze slysim kladne reference.... tesim se az dorazi i ke me....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
me se proste strasne libi tento zvuk .... http://www.youtube.com/watch?v=8Kiq7r3bW2g a je to IXIL, ty vase taky tak pekne hraji ??? Nechtel bych vyfuk, co zni jak na nejakem letadle, ja radsi zvuk, co ma neco do sebe a dela charakteristiku te motorce.
Ja sem nepochopil proč chcou najednou za ixil takovej ranec peněz. Když bylo RUCO a prodávalo je,tak tam vycházeli na 4000kč.Je to teda už nějakej pátek a vostatní věci na mašiny se převážne zlevnily Stejně se mě nelíbyly
Ty jo, ta homologace se zřejmě musí nějak projevit u Ixilu v ceně, oproti Creptusu kterej ji nemá. Řešil jsem to taky, chtěl jsem laďák kvůli zvuku zakoupil jsem Ixil protože má homologaci a zpracování dobrý. Cena za to slušná řekl bych a včetně mezisvodu taky.
Pajk psal:Ty jo, ta homologace se zřejmě musí nějak projevit u Ixilu v ceně, oproti Creptusu kterej ji nemá. Řešil jsem to taky, chtěl jsem laďák kvůli zvuku zakoupil jsem Ixil protože má homologaci a zpracování dobrý. Cena za to slušná řekl bych a včetně mezisvodu taky.
já jsem takový jelito na tyhle věci takže radši jenom na šrouby, povolit utahnout ajedeem
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 20.11.2007 14:25:14 Offline |
jó, tak, tak, Klokan, to je borec na vejfucky
doba je temná...
barynek psal:Pajk psal:Ty jo, ta homologace se zřejmě musí nějak projevit u Ixilu v ceně, oproti Creptusu kterej ji nemá. Řešil jsem to taky, chtěl jsem laďák kvůli zvuku zakoupil jsem Ixil protože má homologaci a zpracování dobrý. Cena za to slušná řekl bych a včetně mezisvodu taky.
já jsem takový jelito na tyhle věci takže radši jenom na šrouby, povolit utahnout ajedeem
njn, to je holt udel sestek,zadny srouby.... Ale montaze je mozna jeste lehci nez u dvanactky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mam ixily pod sedlem.Dva krátké a musím říct,že je to tak trochu brutalita.Viz fota zde http://moji.motorkari.cz/?34699
vypada to pekne, ale jakto zes slezl z gsxera 600 na neco slabsiho ?
no tak víš jak.Ježdění ve dvou je přeci jen pohodlnější.Na delší cesty myslim.A hlavně tohle je praktichy gsxr akorát jiný plasty a jiný řidítka.Jinak,brzdy,kola,rám,motor je uplně stejnej jako u gsxr.akorát jde jinak do výkonu než u sporta.Ale když to srovnám s banditem 2007 tak tohle je divoch.Měl jsem ho cca měsíc a nějak mne nenadchnul.Tohle má pro můj styl ježdění větší obratnost.Jízda.posez a hlavně podvozek se mi líbí prostě víc.
Na nějakou homologaci seru,když jedu na dovču ven,nasadím origo a víc neřeším.Na to aby vám platila gomologace musíte mít našroubovanou tu vložku(zvuk zase vo ničem) a né ju mít hozenou u nářadí pod sedadlem
VíkecB12: já tě chápu, každej jak komu to vyhovuje, já vemu 5 tku imbus našroubuju vložku cca 10 vteřin a jedu, nemám problém. Měnit každou chvilku když chci ven celej lauf? To mě mi moc nebavilo. Tady u nás na vnitru ? Záleží na koho narazíš, ale policajti už i u nás nejsou takový blbci jako byli. Já taky jezdim bez vložky, ale přeci jenom homologační štítek na laufu vypadá při kontrole líp ne bez a dá se vo tom bavit.
jednou sem je dojel,a jediný po pár vteřinách jízdy za policejním autem se rozvítila stopka a jediný po čem šly,bylo že se jim nějak nezdá ten zvuk. (vložky samozřejmě venku) Ukázal jsem homologační štítek,jen se usmáli a věděli že nic jinýho dělat nemůžou,nebejt tam štítek,asi by remcali.A mám dát 12 za creptus bez homologace,nebo 12 za ixil s homologací? Asi možnost druhá vyhrává.Aspoň v mým případě.To samý je na bandita.Creptus bez homologace 5000 a ixil 5800.Tak jakej je rozdíl? 800 kč? No a v dnešní době....
KOVAL psal:Filous: naštěstí nééé,naštěstí sem mu žádnej stroj neprodal,von by ho stejně zničil..
Zničil??
Mám svůj verk-poctivej,kulatej!
Obral jsem ho jen o ty krámy,co se mu válej po dílně...a bude hustej tuning woe!!
Koval,Filous: Hele ty péra vod starýho vajtpaura jsou jen o cca 10mm delší,než ty,co jsem z teho vymontoval...teď nevim,jesi tam mám cpát i tu trubičku..Pokud bych to předpětí co nejvíc vyšrouboval,bylo by to zhruba ve stejný úrovni,jako když bylo s těma předtím co nejvíc zašroubovaný..
Jestli mi rozumíte..asi ne..já bych si po tomhle souvětí taky nerozumněl...
Přinejhorším to zejtra zkusim a fertig.
PURE NAKED BIKE!
Ty,co jsem z toho vydlabal jsou jakože taky prog...ale míň,pak mají vyšší stoupání a o něco tenčí drát,tak to jsou snad origa..dvanáctkový jsem ještě nikdá neviděl a z obrázku v manuálu poznám,ale asi jo...
No nacpu to tam,dolu dám osu,pohopsám na tom po dílně a pak se uvidí
PURE NAKED BIKE!
KOVAL psal:no jasný,voni progresivní jakože na jednom konci jinak vinutý jsou tak nějak v každý motorce seriově už dneska,akorát třeba právě hubenější drát,jak řikáš
Na šestce ale ne..pokud si to dobře pamatuju...
PURE NAKED BIKE!
Aha ! tak ten fistron hradistsky Koldan neco vi o laufech .... tak dik za radu, az do neceho pudu, tak bych mu rekl, ale mam obavy no ... Az budu met poladeneho B, tak aby si udrzel prvenstvi na okresu, aby mi neporadil nejakou mrdku aby mohl chodit spat s klidem nej bandita v okresu
mr.BSE psal:osiris psal:...progresivky (nebo jakoprogresivky) snad nebejvaj ani dneska v každý
sestka ma taky seriove cast husteji navinutou a cas ridsi
Tak to ta moje teda neměla
By mě zajímalo,co to tam kdo přede mnou nacpal?
Někde zkusim najít fotky..
PURE NAKED BIKE!
Mour psal:mr.BSE psal:osiris psal:...progresivky (nebo jakoprogresivky) snad nebejvaj ani dneska v každý
...ale pružiny jak do průpisky
jo to souhlasim
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:mr.BSE psal:osiris psal:...progresivky (nebo jakoprogresivky) snad nebejvaj ani dneska v každý
Tak to ta moje teda neměla
By mě zajímalo,co to tam kdo přede mnou nacpal?
Někde zkusim najít fotky..
jak psal Mour- trosku natahnuty z propisky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mour psal:Houska, Vorel: Von mu snad prej vyšel i nějaký článek v ČMN nebo Supermotu - vo tom jeho testu
...no a právje proto je tag nafrněnej a dycky se nechá dlóóóóóuho přemlouvat, neš se vo ty informace podělí, ale dyš začne...tag to pag stojí za to!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:Houska, Vorel: Von mu snad prej vyšel i nějaký článek v ČMN nebo Supermotu - vo tom jeho testu
...no a právje proto je tag nafrněnej a dycky se nechá dlóóóóóuho přemlouvat, neš se vo ty informace podělí, ale dyš začne...tag to pag stojí za to!!!
Jo,jo,jenže já už to vše pozapomínal a pokud vím,tak všechny ty recenze i s fotkami a záznamy zvuků jsem ti dával letos na jaře v Bechyni, dyž sis chtěl brát ten novej vejfuck. Ale dyžtak si je nech,já už to potřebovat nebudu,novej lauf kupovat nebudu,akorát možná by nebylo špatný to hodit sem, nebo to poslat klukům na maila, je to dost dobře zpracovaný a sů tam i nějaké otkazy přímo na obchodníky,keří poskytovali nejvěčí slevy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:26:09 Offline |
Jako zdar sem se chtěl jako zeptat na B6 je origo výfuk v jednom kuse s vyf.potrubím od svodu. když si obědnám výfuk (nějakou kontretní sadu) tak mi příjde i s mezisvodem? nebo se to musí dělat tak jak už jsem to bohužel viděl flexa a řežem " ty bandasky mi bylo fakt líto"
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
TO Mour: jak říkám v elektronikcý podobě fše woe a nakonec sem vybral ten scorpion,páč tam byly sqělý recenze.
Filous: hoď to prosím na FTP,tam se to neztratí a posílám ti email,abys mi to hodil do mailu,jinak si to možeš nechat.dík
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1