Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2007 13:15:46 Offline |
Re: snow rajting aneb další test dvěpádla
No to mě poser voni tam maj sníh.Tady je to bez sněhu a svítí sluníčko jak na jaře.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
To by me pekne potahalo za ruky , ale tise zavdim nekdy bych to taky chtel zkusit, kamaradovi tedka prestala funkcnit husq 610, nevim co ho to napadlo ale rozebral spojku a neslozil . Rikal dojel sem vymenil olej a uz to neslo nakopnout, nevim no
Jiřina: radši tam ani kámo nejezdi .... ta oranžová je kurevsky návyková barva a když k tomu přidáš všecky zážitky který z těch dvoukolejch věcí vod jižních sousedů plynou a Mates tě nabalí katalogama .............. no není vo co kua stát!!!!! :))))))
mates psal:Jiřina : stav sa, stav sa ... v lednu pak už by tam mohla teoreticky stát i čtyřkolka a RC8
to už si snad se mne děláš prdel, neeeeee
Jo a hele, neviděl jsináhodou to 950 SM u MOTOMANU? kamarád má na něho zálusk
Tož tak:-D
To je kamarád co Jiřino ...... to je tak se tam stavit a hned tam nechat zálohu, jinak nemá cenu tam kua jezdit ........ už mě tam nikdo neuvidí .... mooožnáí teda až tam bude ta čtyřkola a RC8, ale to tam nech udělat na zem nějaký vaničky až si tam každej přijde ucvrknout - budu jeden z nich beztak ...! :))))))))
A ta SM v Motomanu je hned za dveřma - prošel sem kolem ní v pátek ale nezkoumal sem ju ......
Kakin psal:To je kamarád co Jiřino ...... to je tak se tam stavit a hned tam nechat zálohu, jinak nemá cenu tam kua jezdit ........ už mě tam nikdo neuvidí .... mooožnáí teda až tam bude ta čtyřkola a RC8, ale to tam nech udělat na zem nějaký vaničky až si tam každej přijde ucvrknout - budu jeden z nich beztak ...! :))))))))
A ta SM v Motomanu je hned za dveřma - prošel sem kolem ní v pátek ale nezkoumal sem ju ......
JOJO Kamarád jak sviň...s tou vaničkou máš pravdu, obzvláště pokud tam budou ty dvě fajnovky...no zítra jedu asi nach BRUN, tak se stavím v MOTOMANU a možná v nějakém tom AUTONOVA
inkvizitorr (Administrator) 26.11.2007 22:02:07 Offline |
hele mates,mam pro tebe výhodnou nabídku vzhledem k tomu jak tady ty oranžový šunky chválíme, tak bys nám moh udělat nějakou super slevu na ty jejich oranžový hadříky bo když sem do toho katalogu vlez, tak bych toho najednou aspoň půlku nutně potřeboval
http://www.ktm.inshop.cz/inshop/
co (smajlsmutněkoukající)
doba je temná...
Inkviz : ... jasný není problém .... pro B lidi podle počtu věcí 15-20%
Jiřina, Kakin : ... tož kdyby ste si třebas rozmysleli ....
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ankaaa.pdf
… voranžová
inkvizitorr (Administrator) 27.11.2007 10:35:21 Offline |
mates psal:Inkviz : ... jasný není problém .... pro B lidi podle počtu věcí 15-20%
gut tag já to du pořádně prošmejdit a hodim do mailu co by to mělo bejt, díkes
doba je temná...
jjj Inkviz má praudu ... když ten katalog prolistuješ tak najednou zjistíš, že to prostě nutně potřebuješ ...... kua třeba ten Toustovač ... ten je libovej - hlavně se mě líbí jak vypaluje logo KTM i na chleba! :)) ... prsotě mazec a ty jejich hadříky taky dobrý včetně dudláků a hader na děcka ..........
Kakin psal:jjj Inkviz má praudu ... když ten katalog prolistuješ tak najednou zjistíš, že to prostě nutně potřebuješ ...... kua třeba ten Toustovač ... ten je libovej - hlavně se mě líbí jak vypaluje logo KTM i na chleba! :)) ... prsotě mazec a ty jejich hadříky taky dobrý včetně dudláků a hader na děcka ..........
jj...je to jak píšete...mám od nich už půl roku jednu mikinu, která už není v nabídce a musím říct...PARÁDA...Nosím ji skoro pořád, fajnový materiál, vůbec se nevytahuje...prostě naprosto supeeeer...Se těším, až zase něco přikoupím...
To MATES: kurva dnes si mě dal velkého brouka do hlavy...sem na to neměl vůbec sedat...byl jsem se podívatpotom v tom MOTOMANU a připadá mi to, že to byla zborka rozborka, ale nechci kecat
To DATEL: jak to myslíš s tím lamačem?
Stránky: 1