Nejsi přihlášen
Osi Help (broušení plniče)
Osi,prosímtě,mám doma starou nádrž,vykytovanou,vybroušenou,stříklou plničem.Mám plnič znova celý obrousit,nebo se může stříkat na něj? A ještě,potřebuji poradit s výběrem barvy.Jakou značku barvy,vrchního laku a tužidla? Stříkám pistolí.Ne sprejem.Díky za tipy.
Editoval osiris (21.11.2007 09:15:55)
Re: Osi Help (broušení plniče)
...ne obrousit, ale přebrousit P400 - P600
...značku nejlíp "značku" (PPG, STANDOX, GLASURIT, RM, SPIES HECKER ...něco z první ligy) a k tomu samo tužidlo od toho samýho výrobce a patřící navíc k tomu produktu (k tý daný kvalitě - druhu)
ps: příště napiš trošku vypovídající nadpis, né jako že se topíš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
no tak jsem obvolal včechny prodejny barev a laků a nikde nic nemaj.Samý vodou ředitelný a jedině v autostylu jsem to měl zjištěný že míchali PPG a kuli zákonům byli nuceni přejít na vodou ředitelný. Tak kua kde co?
http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2007020001
...tam jsem to psal
osiris psal:...moc tě nechápu ale jestli se ti to zvedlo, tak jsi měl probroušenej plnič (a taky jestlis to nestříkal sprejem)
Ne ne stříkám to pistolí.Prostě jsem vykytoval nádrž,vybrousil,dal plnič,nastříkal a hups,ten kyt malinko vykvet.jsou tam takový ohraničení
pro Osiho: když tady běží lakporadna, tak já mam taky dotaz:
nastříkal jsem metalízu, hodinu nechal uschnout a nalil jsem na to lak. Celkem dobrý až na prach, ktrej je v amatérskejch podmínkách běžnej pak jsem si všimnul, že v laku jsou takový malilinkatý pupínky nebo tečky ptám se čím to ??? Dá se s tím jště něco udělat ? Moc to vidět není, ale nedá mi to čím to vzniklo ? pozn. teplota v "lakovně" 18 stupňů. Osi co ty na to ?
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
milanovi: nevidím to, takže buď mastnota, silikon (to je dovnitř), nebo třeba velká vrstva laku bez dostatečnýho odtěkání předchozích vrstev (bublinky), nebo i nevhodný tužidlo (jiný, nebo rychlý), toho je moc, to chce vidět na vlastní oči
marcoo psal:osiris psal:marcoovi: no vidím fakt u, to chce vidět na vlastní oči
je mi to ouplně jasný.Ale je to hlaďunký.Vrchní lak nějakej body.Dobre se rozlejval.A vypadá dobře i na omak a na pohled.Jináč díky za rady.
Udělej to jak já s klínemklín4600 + spreje a to aby se to nepletlo tak 2x páč mě to uďálo to co toběno a pak sem to dal stejně osimu a za polatek rozumnej proti tomu co sem na to nablil a jednoho lepáka mám klín asi za 7000kčuž víte proč ten klín není masofka?páč by si ho koupil jen magor
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:marcoo psal:osiris psal:marcoovi: no vidím fakt u, to chce vidět na vlastní oči
je mi to ouplně jasný.Ale je to hlaďunký.Vrchní lak nějakej body.Dobre se rozlejval.A vypadá dobře i na omak a na pohled.Jináč díky za rady.
Udělej to jak já s klínemklín4600 + spreje a to aby se to nepletlo tak 2x páč mě to uďálo to co toběno a pak sem to dal stejně osimu a za polatek rozumnej proti tomu co sem na to nablil a jednoho lepáka mám klín asi za 7000kčuž víte proč ten klín není masofka?páč by si ho koupil jen magor
u mě celkem bez problémů.odmaštění,obroušení,kyt,brousit,plnič,kterej jsem probrousil,pak lak kytvykvet,tak zase brousit,znova plnič,přebrousit,lak,proužky,vrchní lak a je to o.k. Zatím....
osiris psal:milanovi: nevidím to, takže buď mastnota, silikon (to je dovnitř), nebo třeba velká vrstva laku bez dostatečnýho odtěkání předchozích vrstev (bublinky), nebo i nevhodný tužidlo (jiný, nebo rychlý), toho je moc, to chce vidět na vlastní oči
silikon to nebude, ale spíš asi ta velká vrstva laku a nedostatečný odtěkání vrstev. Takže lepáka si dám sám a příště se polepším. Díky za konzultaci.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Stránky: 1