Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2007 10:35:10 Offline |
Re: hajíííí Dvoračka???
zrzule psal:tak kdo a s kym?
takže zatim jááá, loser, freshmen, spidys......ještě někdo chce objednat pelíšek???
tři na jednu...to budeš mít veselou noc
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2007 11:40:04 Offline |
Peťa psal:Tak tedy já já já taky... ale budu se k vám muset vejít do auta...máš střešní okýnko?
nebo můžeš na kouli
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zrzule psal:no jenže za to ty se zase vyleješ jak dělo když tě moník nebude hlídat. jsem zvědavá kdo nás dovleče na tu ubytovnu........teleport
jááááák vyleju jak dělo?? Já se někdy vylil jako dělo??
Já vás na tu ubytovnu odvedu - to se neboj
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Tak hajání je zamluvené... v Sokolovně bylo plno takže je to zde http://www.volny.cz/atrium-trutnov/ je to o kousek dál no, ale lepší než spát v lese...
je teda zamluveno 6 míst, jedno lůžko za 180,- a bylo by fajn kdyby jsme tam dorazili do 20:00 se ukázat a vzít si klíče...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Tak to je super, girafko .... dekuji. Jen jeste takovej dotaz .... objednalas mi samostatny pokojik doufam? Nerad bych, aby mi v noci nekdo rozbil hubu za to, ze v tom randalu nemuze spat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Tak to je super, girafko .... dekuji. Jen jeste takovej dotaz .... objednalas mi samostatny pokojik doufam? Nerad bych, aby mi v noci nekdo rozbil hubu za to, ze v tom randalu nemuze spat
Smůla, sundáš ponožky a použijeme je jakou roubík...a uvidíme jaké bude ticho...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:42:20 Offline |
chci se zeptat co a kde je ta dvoračka? jsem z daleka a vůbec nic mi to neříká
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:chci se zeptat co a kde je ta dvoračka? jsem z daleka a vůbec nic mi to neříká
to je takovej brouk, co si pred sebou vali takovou kulicku z toho ... no ... z lejna vogo
jeslti mas cas, tak si to procti cely vod zacatku. Jinak zkratkovite - hospoda v trutnove, chlastacka, zitra!
OK?
Loser psal:anebo te muzu celou noc hlidat a vubec nespat. Ondras mi da urcite podobny tajny ukol, takze to s tim chrapanim nebude zas tak horky
Jo, jo... Máš tajný úkol. Stejně jako na srazu v Jánkách.
Jestli ho nesplníš, tak se opovaž překročit hranice Prahy...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:anebo te muzu celou noc hlidat a vubec nespat. Ondras mi da urcite podobny tajny ukol, takze to s tim chrapanim nebude zas tak horky
Jo, jo... Máš tajný úkol. Stejně jako na srazu v Jánkách.
Jestli ho nesplníš, tak se opovaž překročit hranice Prahy...
Provedu, pane
Loser psal:zrzule: ty se budes hlidat navzajem s freshem. Ale po ocku vas budu pozorovat a kdyz se budete snazit podvadet, tak si vas vezmu na starost taky
jak jsi to jako myslel??? fresh se vyleje a usne a co já potom? mám u něj sedět a koukat na něj??
A je to!!
zrzule psal:Loser psal:zrzule: ty se budes hlidat navzajem s freshem. Ale po ocku vas budu pozorovat a kdyz se budete snazit podvadet, tak si vas vezmu na starost taky
jak jsi to jako myslel??? fresh se vyleje a usne a co já potom? mám u něj sedět a koukat na něj??
A když se někdo přiblíží, tak zavrčet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No koupil sem takový do vlasů - růžový s korálkama...
Hlavně kvuli Zbyňovi - vždycky když mu připaluju cígo, tak mám strach, aby mu nechytlo hááro...
No a pro tebe vlastně taky, protože když pak ležíš s hlavou na stole, tak máš ty rezavý vlasy ve fšech pifkách cona stole sou...
Takže hezky slušně - hned na začátku rozdám gumičky a fšichni povinně budete nosit culíčky
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Stránky: 1