Nejsi přihlášen
nové pneu
Zdrvím všechny,jsem biker začátečník a budu kupavat obě pneu.Chtěl bych se zeptat jestli mi někdo může doporučit jaké pneu koupit(výrobce,typ).Jako určitě většina z vás sháním něco v dobrém poměru cena/kvalita.Díky
Jezdím abych jezdil a ne abych brzdil :-)
Re: nové pneu
jsem jeste zapomel napsat, ze i po 12000 ta pneu jezdi dal. Ujal se ji Mysak a hned si ji testnul i na snehu .... dokazal jsem ji sjet tak, ze ji muzete treba rovnou nasadit na auto a nikdo nic nepozna
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:jsem jeste zapomel napsat, ze i po 12000 ta pneu jezdi dal. Ujal se ji Mysak a hned si ji testnul i na snehu .... dokazal jsem ji sjet tak, ze ji muzete treba rovnou nasadit na auto a nikdo nic nepozna
To je pravda!!
Ta guma je placatá jak šutr!
PURE NAKED BIKE!
Já mám vpředu Mich Pilot Road a ta je dobrá. Vzadu je Mich Macadam 90x a ta občas ujede, ale nevím, jestli to není spíš rukama než gumou Možná teda gumovejma rukama Každopádně obě drží dost dlouho a to je nějak moc nešetřím.
Don´t worry, be Bandit!
Banditatom (Člen) 22.11.2007 20:39:14 Offline |
Ne gumovejma rukama to není teda pokud nejsme oba gumácí ta gumice Mich Macadam 90x neí zrovna třikrát vhodná guma na bandasku mám stejnou zkušenost.Chcu ji prodat a koupit osvědčené Bridgestone batlax.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 23.11.2007 16:37:51 Offline |
Datel psal:marcoo psal:bridgestone... Už neberu.Je to jak na bruslích.
Musíš vědět co si koupit. Já jsem s nima spokojenější než s Continentálkama
jestli chceš zažít brusle tak si kup michelin magadan 90X měl jsem předtín bridgeston a spokojenost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:Jezdil jsem tuhle sezonu Pirelli Dragon, drží suprově ale jsou dost měkký a zadni vydržela jen plus minus 5tisic a je na odpis a to jezdim řekl bych normálně, žádná pila, no
tý woe, ted koukam co jsem to napsal za vinu. Pirelli Diablo samozrejme
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Jezdil jsem tuhle sezonu Pirelli Dragon, drží suprově ale jsou dost měkký a zadni vydržela jen plus minus 5tisic a je na odpis a to jezdim řekl bych normálně, žádná pila, no
Pro upřesnění, Barynek jezdí jak s hnojem, přijdou zatáčky, pěkně přibzdit, klídek, krajinka...."Se nemusim hned rozmrdat ne?" Takže pokud jemu vydržela 5tisic, normálně dá tak dva
Ne asi
luig psal:barynek psal:Jezdil jsem tuhle sezonu Pirelli Dragon, drží suprově ale jsou dost měkký a zadni vydržela jen plus minus 5tisic a je na odpis a to jezdim řekl bych normálně, žádná pila, no
Pro upřesnění, Barynek jezdí jak s hnojem, přijdou zatáčky, pěkně přibzdit, klídek, krajinka...."Se nemusim hned rozmrdat ne?" Takže pokud jemu vydržela 5tisic, normálně dá tak dva
woe ja se mam rad, ale kdyz to nekde znam tak tomu nakladam jen co je pravda, treba Horice, ale to ty neznas bo ses jeste mladej kluk
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:barynek psal:Jezdil jsem tuhle sezonu Pirelli Dragon, drží suprově ale jsou dost měkký a zadni vydržela jen plus minus 5tisic a je na odpis a to jezdim řekl bych normálně, žádná pila, no
woe ja se mam rad, ale kdyz to nekde znam tak tomu nakladam jen co je pravda, treba Horice, ale to ty neznas bo ses jeste mladej kluk
jistě
Ne asi
barynek psal:a kde se to da kaufnout? Mi prijdou jako nejaky nounejmy ne?
Nounejmy sou, ale vicemene jen u nas... Protoze se kazdej boji neceho levnyho
bud se mrkni na www.zumm.cz a nebo se mrkni na uzivatele NORA a kontaktuj ho. Mam je od nej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Nounejmy sou, ale vicemene jen u nas... Protoze se kazdej boji neceho levnyho
bud se mrkni na www.zumm.cz a nebo se mrkni na uzivatele NORA a kontaktuj ho. Mam je od nej
Tak ti nevím, ale za ty kačky mám Sportmaxy207 o Contíkách nemluvě, mi to zase nepřijde tak extra levný
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:mr.BSE psal:Nounejmy sou, ale vicemene jen u nas... Protoze se kazdej boji neceho levnyho
bud se mrkni na www.zumm.cz a nebo se mrkni na uzivatele NORA a kontaktuj ho. Mam je od nejTak ti nevím, ale za ty kačky mám Sportmaxy207 o Contíkách nemluvě, mi to zase nepřijde tak extra levný
popravde nevim jaky sou ceny nawebu, proto sem psal at kontaktuje NORU, ceny se dycky lisi(smerem dolu)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1