Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2007 17:38:23 Offline |
Nestartuje mi skůtr
Zdarek panové.Mám jeden problém.Mám doma na opravu skůtra Yamaha YN 50 Neo´s.Ze začátku celkem jasný případ.Za jízdy mu to prostě zdechlo.Takže postup jasný.Vyčistit karbec,zkusit jestli hází jiskru.Takže karbec čistý jiskru hází a nic.Pokračujeme dále ze svého uplně stejného skútra jsem vyndal něco jako CDI a indukční cívku i s kabelem.Zase nic.sundal jsem výfuk vyčistil vzduchový filtr a zase nic.Benzín tam jde to jsem si jisty na 100%protože když svíčku odpojím tak ji pak vyndám mokrou a když je zapojená tak je suchá.Sehnal jsem i nový spínač zapalování pro případ ,že by to házelo jiskru jindy než má a nepomohlo to.Už fakt nevím co s tím.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Nestartuje mi skůtr
ta jiskra musi bejt opravdu silna, ne naky jiskrenicko, mel sem neco podobnyho na simplu, zniceho nic chcipnul a uz nechytal, svicka mokra, jiskru to hazelo, pak mi nekdo rek at vymenim kabel od inducky a hle ono to fungovalo a bylo to opravdu slabou jiskrou
1) www.scootlad.cz
2) www.scooter-tuning.cz
3) www.aykracing.cz
..tady se dozvíš co potřebuješ
bla...blabla...!
fido psal:1) www.scootlad.cz
2) www.scooter-tuning.cz
3) www.aykracing.cz
..tady se dozvíš co potřebuješ
oprava 1) www.scootland.cz
bla...blabla...!
Banditatom (Člen) 21.11.2007 20:12:39 Offline |
Já vím co tomu je? je to pokažený
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Udělals toho víc než dost, ale co takhle novou svíčku? Neznamená když hází venku že musí taky házet pod tlakem. Jestli je svíčka mokrá a předstih Ok a je v tom doopravdy benzín a ne voda, tak nejspíš jiskra se někam poděla. Dej novou svíci s malinko menším vottrhem a jedéém.
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:04:45 Offline |
víš co zkus přijít na kopec a normálně ho roztlačit. závodní stroje se prý roztláčejí.
fido psal:sonyk psal:a to sem chtel prodat auto a do prace jezdit na skutru co bych si koupil misto auta
skůtra do práce mám a žádnej problém.
Ovšem je potřeba se mu občas věnovat....začal bych od svíčky...
chci jen nejakou 50ccm pac vytahovat bandasku na 3 km cestu do prace se mi neche a nakole porad jezdit me nebavi. ale nechi investovat moc max 15 - 20 taliru.moc s emi libi peugeot ten fighter nebo co to je ale sou drahy, vubec se ve scooterech nepohybuju netusim
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2007 07:57:23 Offline |
Loser psal:vyhod to
a do prace budu chodit pěšky ne?
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2007 07:59:05 Offline |
Banditatom psal:víš co zkus přijít na kopec a normálně ho roztlačit. závodní stroje se prý roztláčejí.
tak to ti při roztlačování přeju hodně stěstí hlavně u skutra
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2007 08:01:51 Offline |
Pajk psal:Udělals toho víc než dost, ale co takhle novou svíčku? Neznamená když hází venku že musí taky házet pod tlakem. Jestli je svíčka mokrá a předstih Ok a je v tom doopravdy benzín a ne voda, tak nejspíš jiskra se někam poděla. Dej novou svíci s malinko menším vottrhem a jedéém.
Svíčka se dávala jako jedna z prvních tím to není.Kabel s cívkou jsem dával z mojeho skůtra který jezdí takže taky nic.
Banditatom (Člen) 23.11.2007 14:05:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:víš co zkus přijít na kopec a normálně ho roztlačit. závodní stroje se prý roztláčejí.
tak to ti při roztlačování přeju hodně stěstí hlavně u skutra
už jsem to na vlastní bulvy viděl.
1) skrzevá výkon 2T a karbec pokud možno s ručním sytičem
2) skrzevá servis Itálii nebo Japonsko (perspektiva) a neserou se tak
3)ujasni si, zda budeš tunit, protože to je výchozí bod a včasné rozhodnutí
4)motor Minarelli, nebo Piaggio
minarelli: Yamaha, Malaguti
piaggio: Piaggio, Aprilia, Gilera, Derbi
radím Yamaha Aerox, nebo Gilera Runner, klíďo starší toho bych se nebál..když tak mi napiš mail když nebudeš vědět kde sehnat..jinak si poraď sám
čína korea a taiwan ve skůtrech ne.
bla...blabla...!
zapoměly ste na jednoho horkýho kandidáta, sice to neni pade, ale...
a strater má taky
http://becka.borec.cz/skutr.JPG
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
sonyk psal:BTW: jakej koupit skutr
Peknej
50ccm
Levnej cca 20 - 25 t Kč
Spolehlivej
A ne cinu
Nekupuj skútra,měl jsem ho do práce a raděj jsem to prodal a koupil Yamahu TW 125.Sneslo to hrubý zacházení,nevadily tomu díry na silnici jezdilo to pod 3l a nemusel se k benzínu kupovat drahej olej.Pořízení tě vyjde zhruba jako skútr.
Jo a hlavně to startovalo na drb i v -15,i když to měsíc stálo.
Taky na tom je větší sranda
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2007 07:20:28 Offline |
pet psal:sonyk psal:BTW: jakej koupit skutr
Peknej
50ccm
Levnej cca 20 - 25 t Kč
Spolehlivej
A ne cinuNekupuj skútra,měl jsem ho do práce a raděj jsem to prodal a koupil Yamahu TW 125.Sneslo to hrubý zacházení,nevadily tomu díry na silnici jezdilo to pod 3l a nemusel se k benzínu kupovat drahej olej.Pořízení tě vyjde zhruba jako skútr.
Drahej olejOd husquarny zy 100Kč/litr a je to na hodně nádrží.
JInak pokud jsi to čet dobře tak ten skútr není můj
pet psal:sonyk psal:BTW: jakej koupit skutr
Peknej
50ccm
Levnej cca 20 - 25 t Kč
Spolehlivej
A ne cinuNekupuj skútra,měl jsem ho do práce a raděj jsem to prodal a koupil Yamahu TW 125.Sneslo to hrubý zacházení,nevadily tomu díry na silnici jezdilo to pod 3l a nemusel se k benzínu kupovat drahej olej.Pořízení tě vyjde zhruba jako skútr.
...tagže s TWčkem spokojenost??? ...chci ho totiš příští rok pořídit mladýmu a aš z něj vyroste, tag si ho nechat jako přibližovadlo................
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal Dk psal:Kolega má Suzuki Van Van a taky nadmíru spokojenej,spotřeba taky kolem 3 l
...jo, Van je taky dobrej, pár sem jich servisoval a přestože někerý měli uš dost namotáno, tag žádnej problém, jen bježná údržba, ale bohužel se držej cenou dost nat TWčkama, jináč by volba byla jasná, aby mi v garáži neprobíhal ňákej konkurenční boj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dekuji za ohlasy vomkrnu to, zatim jen pokukuju co a jak, prvni je prodej auta a nakup jineho a az pak skutr, do prace to mam 3km a volej do benalu me nejak netrapi a chci prave 50tku. nikam nechvatam
docela me zaujalo Peugeot Vivacity , streetfight2 ale ten je doela drahej ale moc hezkej, no a absolutne vede Aprilia SR50 ale teche je malo.
Filous psal:Michal Dk psal:Kolega má Suzuki Van Van a taky nadmíru spokojenej,spotřeba taky kolem 3 l
...jo, Van je taky dobrej, pár sem jich servisoval a přestože někerý měli uš dost namotáno, tag žádnej problém, jen bježná údržba, ale bohužel se držej cenou dost nat TWčkama, jináč by volba byla jasná, aby mi v garáži neprobíhal ňákej konkurenční boj
No proto jsem napsal vo suzuce
Aprillia SR50 by taky nyla jedna na prodej,tuším rok 99?fakt nevim-můžu zjistit...motor po GO,krapet drblý kapoty,ulomená páčka-zkrátka se to trochu svezlo po boku,takže nic hroznýho
Buď v tomhle stavu za levnější peníz..anebo se to dá dokupy a bude to o něco víc...
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Aprillia SR50 by taky nyla jedna na prodej,tuším rok 99?fakt nevim-můžu zjistit...motor po GO,krapet drblý kapoty,ulomená páčka-zkrátka se to trochu svezlo po boku,takže nic hroznýho
Buď v tomhle stavu za levnější peníz..anebo se to dá dokupy a bude to o něco víc...http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … SCsr50.jpg
88
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:Aprillia SR50 by taky nyla jedna na prodej,tuším rok 99?fakt nevim-můžu zjistit...motor po GO,krapet drblý kapoty,ulomená páčka-zkrátka se to trochu svezlo po boku,takže nic hroznýho
Buď v tomhle stavu za levnější peníz..anebo se to dá dokupy a bude to o něco víc...http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … SCsr50.jpg
kolik za to chtej? padlej nevadi stejne to nekde taky polozim.pokud je to jen packa brzdy a skrabancetak pohoda
sonyk psal:Meloun psal:Aprillia SR50 by taky nyla jedna na prodej,tuším rok 99?fakt nevim-můžu zjistit...motor po GO,krapet drblý kapoty,ulomená páčka-zkrátka se to trochu svezlo po boku,takže nic hroznýho
Buď v tomhle stavu za levnější peníz..anebo se to dá dokupy a bude to o něco víc...http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … SCsr50.jpgkolik za to chtej? padlej nevadi stejne to nekde taky polozim.pokud je to jen packa brzdy a skrabancetak pohoda
Jo aprilia SR je dobrá, ale připomínám, že tenhle model dle r.v.( kterej se dělá dosud ), používal motory od tří výrobců...a kterýmu já bych se vyhnul ten je Morini.
bla...blabla...!
Jezdil sem na dofci na Korfu na pazoutovi streetfight2 50 kubiku, ve dvou na Pantokrator 917 m prevyseni od nuly od more, ve dvou a nemel problemy, byl oliskanej z kazde strany, proste kdo si to pujcil ten s tim lital, ale po motorove strance nemuzu rict ani babusa, jelo to porad a nechapal sem ja vazim 95kg + moja cca 65kg + batozina ploutve 2l benalu pod sedlem jako rezerva a v prumeru co to sezralo do 3 litru bohate, akorat tam byla dobouchana elektrika tak jenom palivomet ukazoval jinak nic, ale jelo to rychle jako prase a silu to melo neskutecnou. Vodni chlazeni to davalo i kdyz sem myslel ze tomu neco udelam ale vydrzel toho neskutecne
Filous psal:pet psal:sonyk psal:BTW: jakej koupit skutr
Peknej
50ccm
Levnej cca 20 - 25 t Kč
Spolehlivej
Taky na tom je větší sranda...tagže s TWčkem spokojenost??? ...chci ho totiš příští rok pořídit mladýmu a aš z něj vyroste, tag si ho nechat jako přibližovadlo................
Jo byl jsem s ním spokojenej,ale nevěděl jsem co s dvěma motorkama,tak šel pryč.Jinak jsem ho koupil,když měl nalítámo 24000km a prodal s 30000km,behem celé doby nebyl žádnej problém,jenom běžná ůdržba.Navíc je to strašně jednoduchá a ovladatelná motorka a na naučení bych řekl lepší než nějaký pionýry.
Stránky: 1