Nejsi přihlášen
Prodám
Co vám mám říkat je na prodej ta moje Bandit pičomašinaChci změnu.Vo ceně tady nebudu rozvádět řeč to jen mejlem p.kuratko@tiscali.cz a nebo tel.777599169.Jukněte jesi má někdo zájem sem http://moji.motorkari.cz/?46447 do neděle to nechám jen tady a pak ji šoupnu do bazarů
Jebat motorky :-)
Re: Prodám
... už i ty ??
... "starý" dobrý jádro postupně mění dresy. Inkviz, Osi, Americkej, Kakin, Kelly (teda vlastně ten vo tom furt jen keca )
... no ale jinak, Palous kuwa kdyby mě už konečně vyplatili co mi dlužej za mou položenou R1 hned bych tu tvou B12 bral
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... už i ty ??
... "starý" dobrý jádro postupně mění dresy. Inkviz, Osi, Americkej, Kakin, Kelly (teda vlastně ten vo tom furt jen keca )
... no ale jinak, Palous kuwa kdyby mě už konečně vyplatili co mi dlužej za mou položenou R1 hned bych tu tvou B12 bral
ˇAle víš jak,sem už brambora jak cyp a chci taky zkusit ještě něco jinýhojj kdybych měl ty prachy co potřebuju tak si ho nechám.mě taky mě dluží jeden balík a aj exekuce ještě nic i když už je daná soudemale prostě letos moc výdělek a piču nákup a tak než to narvat zmrdům co se jim nechce dělat,tak si radši udělám radost
PALOUS psal:SLUGI psal:... už i ty ??
... no ale jinak, Palous kuwa kdyby mě už konečně vyplatili co mi dlužej za mou položenou R1 hned bych tu tvou B12 bralˇAle víš jak,sem už brambora jak cyp a chci taky zkusit ještě něco jinýhojj kdybych měl ty prachy co potřebuju tak si ho nechám.mě taky mě dluží jeden balík a aj exekuce ještě nic i když už je daná soudemale prostě letos moc výdělek a piču nákup a tak než to narvat zmrdům co se jim nechce dělat,tak si radši udělám radost
Tak to potom jó...
PURE NAKED BIKE!
... no ale jinak, Palous kuwa kdyby mě už konečně vyplatili co mi dlužej za mou položenou R1 hned bych tu tvou B12 bralˇAle víš jak,sem už brambora jak cyp a chci taky zkusit ještě něco jinýhojj kdybych měl ty prachy co potřebuju tak si ho nechám.mě taky mě dluží jeden balík a aj exekuce ještě nic i když už je daná soudemale prostě letos moc výdělek a piču nákup a tak než to narvat zmrdům co se jim nechce dělat,tak si radši udělám radost
No to jsi neměl s tím výdělkem, možná by to mohlo někoho i na-rat
The father of the little princess of the dawn
pavel dolínek (Člen) 21.11.2007 21:04:30 Offline |
tos mel nakupovat zacatkem roku a ne ke konci,vodepises
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:PALOUS psal:SLUGI psal:... už i ty ??
tos mel nakupovat zacatkem roku a ne ke konci,vodepises
Miluju dépéhá woe
PALOUS psal:osiris psal:...hoď cenu pičo, je nuda ;)
Vyčkej pičo do nedělepokud ji něgdo neveme vod tuda jinak pro kameníka zatím ji ještě mám
takže je to formou aukce??
takže 12,5 plus můj doživotní vděk
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
pavel dolínek (Člen) 21.11.2007 21:25:38 Offline |
financak nerad vraci
"una storia italiana"
inkvizitorr (Administrator) 22.11.2007 10:24:56 Offline |
Kelly01 psal:Jo,a my už to spolu doklepem..
oba to máme "za pár"....
uvěřil věštbám poslední kočičí život půjdete tam spolu jako samurajové nebuď hysterka jo a jak se daří šroubkům
doba je temná...
Filous psal:...uš se těšim, aš tady zvostanem s Houskou, Kellym a Vikecem jako unikátí...takový nevyhynulý Bandaskáří...budou se na nás chodit koukat jag na egzotí
Hlasim se do klubu, taky se me nechce zbavovat, mam ji rad, to radsi druhou k tomu...
Bandit rulezz!!!
Filous psal:...uš se těšim, aš tady zvostanem s Houskou, Kellym a Vikecem jako unikátí...takový nevyhynulý Bandaskáří...budou se na nás chodit koukat jag na egzotí
Vogo,tak to pak budeme moct udělat bandit sraz unás v obýváku,a nebudu mít problém se zapamatováním 3-5 jmen a xichtů žádná masofka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 22.11.2007 18:58:40 Offline |
Prodám ženu rv.86 super stav, bez koroze,podvozek ok, malo jetá s tp. Výbava: Celá v kuži+ jemný semiš, 2x airbag, 1x super výkonnné repro. zkušební jízda a sada gum zdarma. při rychlém jednání sleva cena: daruji za odvoz
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 22.11.2007 20:57:05 Offline |
busa???
doba je temná...
Takže vážení jsem celkem nasranej z hlášek některých lidí.Vono totiž nejde vo to motorku jen prodat ale hlavně dát do inzerátu jen to co pravda je alespoň v mém případě.Dal jsem inzerát kdysi na B6 a teď aj na B12.No a vždy se najde nějakej vůl co si k tomu přihodí hlášku aj tu která není pravdaale dejme si ruku na srdce kolik lidí si koupí motorku jako Bandita aniž by se nedopracoval k tomu že existujou naše vaše stránkyjako zjistit původ a historii není zas takovej problém když naše motorky známe že?Salam je kokot to víme všichni ale od jinejch bych to nečekal ale dočkalprostě sou lidi kterým musím vysvětlovat něco co není pravda a to mě prostě sereje mě fakt naale jinak vás mám rád a těším se na vás a doufám že aj salam dojede na nějakej sraz s jeho jebkou kterou možná ani nemá a tam jich dostane
takže chceš mi naznačit žes neprodal protože si já s tebe dělám prdel???
pokud to bude kupoval někdo vod tud ,nejni nic jednodušího než se tady voptat jak to s tvym mazlem vypadá.
a pokud je to nějakej kokot co sem jen nakouk a něco si přečet tak s tim ti neporadim.
pokud budu chtít mašinu vod těhle lidí určítě mě nevodradí jedna hláška se smajlem co se ksichtí
a salam je kategorie sama pro sebe
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:takže chceš mi naznačit žes neprodal protože si já s tebe dělám prdel???
pokud to bude kupoval někdo vod tud ,nejni nic jednodušího než se tady voptat jak to s tvym mazlem vypadá.
a pokud je to nějakej kokot co sem jen nakouk a něco si přečet tak s tim ti neporadim.
pokud budu chtít mašinu vod těhle lidí určítě mě nevodradí jedna hláška se smajlem co se ksichtí
a salam je kategorie sama pro sebe
jebat na to stejně si koupím zasranou jebku a já vám to teda řeknujdu s vobsahem dolů bude to Aprilia Shiver 750 dvouvál a nechám si udělat trička jebka pičo
John psal:Sem v létě koupil 12 ku za podobný peníze a eště sem do ní 20 musel vrazit aby holka trochu vypadala a ta Palousovic je už udělaná Takže mně pěkně sere,že jí prodává až teď Jo a případnému kupujícímu gratulejšn
Dík a máš pjekný kozy
PALOUS psal:John psal:Sem v létě koupil 12 ku za podobný peníze a eště sem do ní 20 musel vrazit aby holka trochu vypadala a ta Palousovic je už udělaná Takže mně pěkně sere,že jí prodává až teď Jo a případnému kupujícímu gratulejšn
Dík a máš pjekný kozy
Dík ty kozy jsou mé hezčí polovičky Já nerad prznim foto svým ksichtem
John psal:PALOUS psal:John psal:Sem v létě koupil 12 ku za podobný peníze a eště sem do ní 20 musel vrazit aby holka trochu vypadala a ta Palousovic je už udělaná Takže mně pěkně sere,že jí prodává až teď Jo a případnému kupujícímu gratulejšn
Dík a máš pjekný kozy
Dík ty kozy jsou mé hezčí polovičky Já nerad prznim foto svým ksichtem
tos ještě neviděl ten můjtak sem musel podle toho udělat motorku aby nečuměly na mě
Salam psal:Palous: a nemam pravdu s tim rocnikem, ze 01 12ky zraly voleje vic nez je zdravo, hm
Měl sem B12 01,papala volej,asi 0,5L na 1000km.Nekouřila,hovno najetý,krom toho že sem vobčas dolil oil se ježdění nelišilo vot K6 co mám tedka,takže bych se 01ky určitě nebál A jestli si myslíš že ty 01ky sou nějaký mrdky co špiní svíčky,plivou volej vejfukem a podobný vyjebáfky tak seš na vomylu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
PALOUS psal:666killer psal:a kto ti ju kupi taku ochcanu
Si ještě nechcíp ty kokot?doufám,že jsi byl dnes v kostele pro odpustky
nie!!kua ja bych ju zobral ale najskor musim poriesit plechovku a predat B6
zdar bandit
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Salam psal:Palous: a nemam pravdu s tim rocnikem, ze 01 12ky zraly voleje vic nez je zdravo, hm
akorát vopakuješ to co sem kdosi kdysi napsal a z čeho sa udělala pověst. Zatím všichni co ji maj potvrdili,že ta spotřeba se nepohybuje přes půl litru. Mám 01 a vezme mi cca 0,3 litru na tisíc,takže jestli ty co sou tzv. o.k. berou vo deci a půl míň tak mám holt asi jepku a strašně mi to rve žíly. Jo a sfíčky mám krásný, žádný čibuky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Salam psal:Palous: a nemam pravdu s tim rocnikem, ze 01 12ky zraly voleje vic nez je zdravo, hm
akorát vopakuješ to co sem kdosi kdysi napsal a z čeho sa udělala pověst. Zatím všichni co ji maj potvrdili,že ta spotřeba se nepohybuje přes půl litru. Mám 01 a vezme mi cca 0,3 litru na tisíc,takže jestli ty co sou tzv. o.k. berou vo deci a půl míň tak mám holt asi jepku a strašně mi to rve žíly. Jo a sfíčky mám krásný, žádný čibuky
jasne ze sem si to nevymyslel, uz to tu bylo, a bylo tady taky, ze v zarucni dobe majitelum menili celej motor...
PALOUS psal:osiris psal:...no jasně a kdyby to žralo víc, tak na druhou stranu ušetříš na výměnách, páč to je potom průtokáč a žádnej starej volej tím pádem nemáš
jj tak sem to dělal kdysi u škodovek
..ja to tak delam u skodofky porad
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Vostrý Ondřej (Člen) 26.11.2007 19:41:31 Offline |
Přesně jak píše Koldan,mam taky b12 01ku a vezme si zhruba 0,4l na 1000 a nezakouří a svíčky taky naprosto v pohodě.
VikecB12 psal:Palous nezoufej,furt je mraky lidí co kupujou bandity a nechodí na tento web,takže vo "hrozné tragédii" 01ce nic neví. Byl sem na tom stejně,začal sem semka chodit až po sezoně v sedle B
V poho nezoufámčasu haba kuk
PALOUS psal:VikecB12 psal:Palous nezoufej,furt je mraky lidí co kupujou bandity a nechodí na tento web,takže vo "hrozné tragédii" 01ce nic neví. Byl sem na tom stejně,začal sem semka chodit až po sezoně v sedle B
každá věc má svýho kupce.
Máš už navoskovaný
bla...blabla...!
fido psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:Palous nezoufej,furt je mraky lidí co kupujou bandity a nechodí na tento web,takže vo "hrozné tragédii" 01ce nic neví. Byl sem na tom stejně,začal sem semka chodit až po sezoně v sedle B
každá věc má svýho kupce.
Máš už navoskovaný
..ale za jakou cenu
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
PALOUS psal:Jo a zůstal mě na skladě klín + boční nociče na kufryklín není pro socky jinak zvostane skladem
ten co byl na mašině nebo něco jiného?
Fik-B6S psal:PALOUS psal:Jo a zůstal mě na skladě klín + boční nociče na kufryklín není pro socky jinak zvostane skladem
ten co byl na mašině nebo něco jiného?
jj ten výjmečnej kus co nikdo nemá páč to nikdo nezaplatí za 4 de jinak ně vyšel na 7 a de aj na B6
Stránky: 1 2