Nejsi přihlášen
Jak to sakra dělaj
Progear 650 (Člen) 21.11.2007 22:25:53 Offline |
Re: Jak to sakra dělaj
si delas prdel ne? jak je tohle možný???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Polo psal:Jen matika to nebude - už dvakrát mi to nevyšlo. Ale je fakt, že jsem to schválně sečet blbě, aby to hádání neměla ta koule tak jednoduchý
Matika - ty symboly v tabulce se ti pokaždým pokusu poskládají jinak, ale vždycky jsou stejný u čísel 9-18-27-36 atd. a pokud počítáš dobře, tak ti vždycky vyjde jedno z těch čísel. Normálně matika
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Polo psal:Jen matika to nebude - už dvakrát mi to nevyšlo. Ale je fakt, že jsem to schválně sečet blbě, aby to hádání neměla ta koule tak jednoduchý
Matika - ty symboly v tabulce se ti pokaždým pokusu poskládají jinak, ale vždycky jsou stejný u čísel 9-18-27-36 atd. a pokud počítáš dobře, tak ti vždycky vyjde jedno z těch čísel. Normálně matika
jak říká Xjelen, prostě se při každém kole ty symboly změní a když zkusíš použít ten vzorec pro jednotlivé desítky, zjistíš,že ti vychází násobky devíti a u těch pak jsou stejné symboly
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan a Xjelen: chlapi, to jo, to je jasný, ale tim se pak vytrácí všechna ta mysterioznost a už to neni vůbec záživný. Proto já to sčítám blbě, a pak si připadám, jakože sem tu kouli převez, protože kdyby byla vopravdu tak geniální a spirituální, jak se tady autor týdle koule snažil naznačit, tak by muj úhybnej manevr poznala a symbol uhádla. To ale néénííí
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:48:22 Offline |
kuva dvakrát jsem to zkusil a dvakrát jí to potvoře vyšlo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 22.11.2007 19:00:26 Offline |
já už na to přišel je to jednoduchý jak placka aletrvalo mi to
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:já už na to přišel je to jednoduchý jak placka aletrvalo mi to
já to prostě nechápu.Sice to pokaždý neuhodne, ale sem z toho matěj
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bečka psal:Banditatom psal:já už na to přišel je to jednoduchý jak placka aletrvalo mi to
já to prostě nechápu.Sice to pokaždý neuhodne, ale sem z toho matěj
tak ja to zkusim :
mas tam tabulku od 0 do 99, mas myslet dvojciferny cislo, co z je nejmin 10.
pak udelas 1+0=1 a tu jednicku odectes od 10(kterou sis vybral). TZN-vyjde ti 9
pak si zkusis vybrat treba 22. 2+2=4 a 22-4= 18 coz je nasobek 9.
a takle to de porad dokola.
Jinymy slovami pokud budes postupovat podle toho zadani (vemu cislo, sectu cisla ze kteryho je slozeny a..) tak ti dycky vyjde nasobek 9ti.
A u cisel 9, 18, 27....... je stejnej obrazek. udelej si par screenshotu pred tim,nez kliknes ten modrej flek a bude ti to jasny
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Polo psal:Koldan a Xjelen: chlapi, to jo, to je jasný, ale tim se pak vytrácí všechna ta mysterioznost a už to neni vůbec záživný. Proto já to sčítám blbě, a pak si připadám, jakože sem tu kouli převez, protože kdyby byla vopravdu tak geniální a spirituální, jak se tady autor týdle koule snažil naznačit, tak by muj úhybnej manevr poznala a symbol uhádla. To ale néénííí
me dala ta kunda jeden správný s deseti a to počítám dobře kua
Blu one.... old one
misi psal:Polo psal:Koldan a Xjelen: chlapi, to jo, to je jasný, ale tim se pak vytrácí všechna ta mysterioznost a už to neni vůbec záživný. Proto já to sčítám blbě, a pak si připadám, jakože sem tu kouli převez, protože kdyby byla vopravdu tak geniální a spirituální, jak se tady autor týdle koule snažil naznačit, tak by muj úhybnej manevr poznala a symbol uhádla. To ale néénííí
me dala ta kunda jeden správný s deseti a to počítám dobře kua
To je divný - ale ty tam máš kundu? my ostatní tam máme kouli - bůhví co počítáš
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Stránky: 1