Nejsi přihlášen
Jen tak...
Ahoj vsichni z Bandit page,
bez rozdilu, jestli sedlate Bandita, nebo nee.22.11 sa nam, narodil novy Banditak Vojta.2.80/ 46cm .Sice o mesic driv,ale On i Mama jsou zdravi a v poradku a to je ted 4 me nejdulezitejsi..takze tech par lidi , kteri me tu znaji/ oni vedi/ dík.
Chodim sem skoro denne,ale do debat se moc nezapojuju, spis to sleduju.Tak at nam to vsem jezdi¨..... Zdravi Vas Fany , Simona a Vojta.
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
inkvizitorr (Administrator) 23.11.2007 07:54:51 Offline |
Re: Jen tak...
tak to teda gratulace novýmu členoj klubu
doba je temná...
taky vse nej
Banditatom (Člen) 23.11.2007 14:22:24 Offline |
Fany psal:Ahoj vsichni z Bandit page,
bez rozdilu, jestli sedlate Bandita, nebo nee.22.11 sa nam, narodil novy Banditak Vojta.2.80/ 46cm .Sice o mesic driv,ale On i Mama jsou zdravi a v poradku a to je ted 4 me nejdulezitejsi..takze tech par lidi , kteri me tu znaji/ oni vedi/ dík.
Chodim sem skoro denne,ale do debat se moc nezapojuju, spis to sleduju.Tak at nam to vsem jezdi¨..... Zdravi Vas Fany , Simona a Vojta.
Mooc Mooc Mooc ať sefám fajn daří
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Martin B12 (Člen) 23.11.2007 19:45:21 Offline |
gratulace ,tak at roste jak z vody
street triple picco
Fany psal:Tak vseckym mocenky diky!Aj za Vojtu.Az bude trochu teplej, tak mu musim ukazat Bandita.No a na jaro uz spolu budem nytovat retezovku
to chceš říct, že na banditu jezdí jen teplouš?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Fany psal:Tak vseckym mocenky diky!Aj za Vojtu.Az bude trochu teplej, tak mu musim ukazat Bandita.No a na jaro uz spolu budem nytovat retezovku
Volemyslel asi až venku bude teplejc ,aby mu malej nezmrz /děcko/
John psal:ross psal:Fany psal:Tak vseckym mocenky diky!Aj za Vojtu.Az bude trochu teplej, tak mu musim ukazat Bandita.No a na jaro uz spolu budem nytovat retezovku
Volemyslel asi až venku bude teplejc ,aby mu malej nezmrz /děcko/
No vidiš to!
Jak jsi bystrý chlapec!
...to mě nenapadlo..já mám bandita v teple..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1