Nejsi přihlášen
krteček
kuwa tag sem se díval na večerníček, bylo to o krtečkovi jak pomáhal zajíci a zaječici při porodu,tagže to tam bylo vše,včetně samotného porodu a záběru na díru té zaječice a lezoucí malé zajíce. tag nevím,jestli se mi víc jako děcku nelíbili takové díly jako Krtek a kalhotky apod.
už sem na večerníčky asi starej,či co![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: krteček
Pšán psal:hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
..doufám,že ses díval
bohužel, nějak mi to uteklo....nenehráli jste to někdo??? že byste to mohli fiknout na ftp, bo radši do technický poradny...![]()
hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
no já nevím,vono to bylo vážně docela hustý,jak říkám,Krtek klečel jí mezi nohama a koukal do tý díry a pak se ukázala hlava zajíce,pak druhá a třetí,šlo to z ní jak z rómské rodičky.pochopil jsem z toho,že čáp a vrána je blbost![]()
Koldan psal:hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
no já nevím,vono to bylo vážně docela hustý,jak říkám,Krtek klečel jí mezi nohama a koukal do tý díry a pak se ukázala hlava zajíce,pak druhá a třetí,šlo to z ní jak z rómské rodičky.pochopil jsem z toho,že čáp a vrána je blbost
Čáp a vrána? Mě si domu přivezl táta ve 105ce![]()
![]()
![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tohle je asi díl před:
http://www.youtube.com/watch?v=i4QvoA_5SMA
a pak to svedl na zajíce kterej je trochu debil a nedošlo mu že takovim fofrem to nejde ani u zajíců :)
http://www.youtube.com/watch?v=_sWBXro8_SU
ps. zlatej krtek a kalhotky![]()
Ondráš psal:Koldan psal:hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
no já nevím,vono to bylo vážně docela hustý,jak říkám,Krtek klečel jí mezi nohama a koukal do tý díry a pak se ukázala hlava zajíce,pak druhá a třetí,šlo to z ní jak z rómské rodičky.pochopil jsem z toho,že čáp a vrána je blbost
Čáp a vrána? Mě si domu přivezl táta ve 105ce
no jo woe,jenže Tebe dostali na příděl,zkrátka zbyls![]()
Stránky: 1