Nejsi přihlášen
Re: Tak kdo ještě vyjel?
V pátek se udělalo pěkně, chtěl jsem vyjet, ale nakonec jsem se dal do zazimování.
Dostala pořádnou dávku vody, saponátů, čističů a leštidel a mazadel a byla uložena na teplé místečko.
Doježděno
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
To my sme taky jezdili na motyce...
Zrzule jezdila po zadnim...
...po přednim...
Loser to klopil tak, že si dal i kolínko...
...ale pak to pěkně zválel...
...a Zrzule nechtěla jít domu aniž by to kolínko nedala taky...
...REX to pěkně žral, ale šlo mu to pěkně...
...a když už sme to balili, tak Loser svez jako batůžek Péťu...
Pěkně sme si to užili
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
PO Brně a vokolí to v pátek hučelo motořkama jako v květnu. U nás hmla, sůl a sračky.
Je nevodzimujubo kvůli chvilkový radosti, bo zasrat to od soli se mi nechce.
Až bude nejhůř, pujčím si čtyřkolku. Minulou zimu ideál řešení.
Autobus je taky Suzuki... .
Martin B12 (Člen) 25.11.2007 19:32:15 Offline |
včera jsem se konečně dokopal pořádně to umejt a naleštit a že to dojedu dotankovat.no dal jsem zimních 25km jen v montérkách kurwa jezdil bych
street triple picco
Pajk psal:Jupí, dneska 30 km, tak se pochlubte.
vysral bych sa na to,su šampónek. Mašina akorát zasraná vot cesty a něgde sa už aj solí,což je nejvěčí sfinstvo, zmrzlej až na kost a ještě sa za to nedá tahat,páč to klouže a čekat gde s tím švihnu je na a jezdit s nedůvěrou v povrch taky. Teď je počasí spíš pro Vorly a Matese
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 30.11.2007 17:33:08 Offline |
počítá se i cesta na kole do hospody a domů?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 30.11.2007 19:47:40 Offline |
KOŽON psal:Jsem jezdil včera a vypadá to na pořádný "kašíle,sopílek"
....jo a hospoda se nepočítá
A proč?
Banditatom (Člen) 06.12.2007 22:45:29 Offline |
bere se i po garáži? jako tam a spátky tam a spátky tam a spátky.
Koldan psal:Pajk psal:Jupí, dneska 30 km, tak se pochlubte.
vysral bych sa na to,su šampónek. Mašina akorát zasraná vot cesty a něgde sa už aj solí,což je nejvěčí sfinstvo, zmrzlej až na kost a ještě sa za to nedá tahat,páč to klouže a čekat gde s tím švihnu je na a jezdit s nedůvěrou v povrch taky. Teď je počasí spíš pro Vorly a Matese
Tag zima jako svine je, ale u nas momentalne snih neni Fcera jezdil jakysi frajer po Hradaku, masina pry cela rozsalovana. Jinak negdy sa prijed podivat na moji krasku. Aby az me nekdy potkas v buchlovkach nepremyslel o novem stroji ... nebo ja
jo taky jsem v sobotu neodolal, vytáh to ze stodoly a najel nějakých 80km Nádhera -jak na jaře - silnice suchý a čistý, jen trochu kosa. A to jsem kvůli projíždce obětoval i celé dopoledne panákování pač sme měli zabíjačku a to víte, to se chlastá
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
VikecB12 psal:Sem se dneska nahastrošil do hader,vytáhl mašinu,ujel sem necelejch 20 km a začalo chcat,tak sem to zase zatlačil do garáže Fčera když bylo tak nádherně,tak sem makal
mlžeme si podat ruce
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jarda z Loun (Člen) 09.12.2007 17:30:46 Offline |
Dnes ne, ale v sobotu 60 km, teplota +9 stupnu - proste nadhera.
pučmeloun400 (Člen) 09.12.2007 17:34:41 Offline |
Dnes bylo nádherně tak jsem najel 120km.Akorád toho štěrku co je
Progear 650 (Člen) 10.12.2007 08:45:05 Offline |
v sobotu 40 km, pohoda...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak to já du ve čtvrtek pro novou řetězovku na DRko,abych mohl mezi svátkama vyrazit vorat pole a pokud bude pěkně,tak to nakombinuju s projíždkou na bandasce,prostě chvílu blato a chvílu silnic
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...tag já sem se fčerá dozvjeděl, že prej nám s kucíma Jéžišek přinese štyrkolku, tagže myslim, že mezi svátkama budem taky vorat meze ...fčil uš můžu f klidu vyndat baterku a Bandasku zazimovat, páč bude vo zábavu postaráno...dyš né ježděnim, tag servisem určitě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 08:17:40 Offline |
Filous psal:...tag já sem se fčerá dozvjeděl, že prej nám s kucíma čínskej Jéžišek přinese štyrkolku,tag bude o zábavu se servisem postaráno
....no to se nudit asi fakt nebudeš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 11.12.2007 08:27:12 Offline |
já jsem sice nikde jako nejel, ale za to jsem se o víkendu pořádně slej 12 rychlejch radegastovejch dvanáctek a pak šest pravotočivejch stalinovejch kapek.no a pak při návratu to už byla jen pravá leva pravá leva a pak tam někdo dal keř...
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag já sem se fčerá dozvjeděl, že prej nám s kucíma čínskej Jéžišek přinese štyrkolku,tag bude o zábavu se servisem postaráno
...dyk jó...ale uš to mam vychytaný a vim kam šáhnout, aby ňákej šroubeček nespat do motóru a tag podobně
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag já sem se fčerá dozvjeděl, že prej nám s kucíma čínskej Jéžišek přinese štyrkolku,tag bude o zábavu se servisem postaráno
...dyk jó...ale uš to mam vychytaný a vim kam šáhnout, aby ňákej šroubeček nespat do motóru a tag podobně
...jo a měl by to bejt tajwanckej Jéžišek, tagže sem f klidu
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 10:23:52 Offline |
Filous psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
....no to se nudit asi fakt nebudeš...dyk jó...ale uš to mam vychytaný a vim kam šáhnout, aby ňákej šroubeček nespat do motóru a tag podobně
...jo a měl by to bejt tajwanckej Jéžišek, tagže sem f klidu
Tak to jooo.V tom bude nějakej licenční motóóóór tak to bude v cajku.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Filous psal:
...dyk jó...ale uš to mam vychytaný a vim kam šáhnout, aby ňákej šroubeček nespat do motóru a tag podobně...jo a měl by to bejt tajwanckej Jéžišek, tagže sem f klidu
Tak to jooo.V tom bude nějakej licenční motóóóór tak to bude v cajku.
...tvrděj že prej Hondáda ...ale stejně jim nevjéřim, kurvám šikmovokejm
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 12:59:24 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...jo a měl by to bejt tajwanckej Jéžišek, tagže sem f kliduTak to jooo.V tom bude nějakej licenční motóóóór tak to bude v cajku.
...tvrděj že prej Hondáda ...ale stejně jim nevjéřim, kurvám šikmovokejm
Já bych tomu věřil.myslím,že jsou dost líný na to aby vymejšleli vlastní motory.co budeš mít 125 nebo 150? nebo že by něco většího????
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
Tak to jooo.V tom bude nějakej licenční motóóóór tak to bude v cajku....tvrděj že prej Hondáda ...ale stejně jim nevjéřim, kurvám šikmovokejm
Já bych tomu věřil.myslím,že jsou dost líný na to aby vymejšleli vlastní motory.co budeš mít 125 nebo 150? nebo že by něco většího????
...dvjepade vodníka, přeci jen kucí uš sou velký...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 19:22:26 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...tvrděj že prej Hondáda ...ale stejně jim nevjéřim, kurvám šikmovokejmJá bych tomu věřil.myslím,že jsou dost líný na to aby vymejšleli vlastní motory.co budeš mít 125 nebo 150? nebo že by něco většího????
...dvjepade vodníka, přeci jen kucí uš sou velký...
No tak to pěkný povozeníčko a hlavně málo sevisních hodin
Progear 650 (Člen) 24.12.2007 09:10:10 Offline |
já dal včera 200 metrů jen tak v teplákách a byla mi fakt zima
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Dneska je tradiční srazík v Sušici
počasí nám přeje-mráz jako když praští
Tak ve 12h na náměstí. Jestli tam neuvidim ani jednoho bandita...tak uvidíte
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
VikecB12 psal:Filous,wogo,já myslím že to není tím že by kucí byli velcí,spíš bych to viděl tak,že by to tatínkovi nestačilo kdyš ty kluky bude učit Abys jim to vůbec pučil
No jak znám Fildu tak na kluky jebevon je ten největčí kluktak proto dvěpadejj bych řek že bude mět svátky na piču páč se budou hádat kdo pojede dříf
Jebat motorky :-)
Jo j os tím FIlousem bych to viděl podobně ... před mamčou děckej dárek, ale až to vytáhnou z garáže tak to bude samí ... ahranti jedni táhnite, máte na to známky ve škole, teď du jezdit já! :))))))))))))))))))))))))))))))))))
to Kakin: jsme na svátky v Opavě.....ráno vstát, snídaně do postele, pak jít jezdit, pak to trochu umýt a po večeři jít spát....a tak každý den...))....zatím jsem tu objevil dvě krosové trati a o jedné už jsem už věděl z dřívějška...jen na ledu člověk padá natvrdo...
PALOUS psal:VikecB12 psal:Filous,wogo,já myslím že to není tím že by kucí byli velcí,spíš bych to viděl tak,že by to tatínkovi nestačilo kdyš ty kluky bude učit Abys jim to vůbec pučil
No jak znám Fildu tak na kluky jebevon je ten největčí kluktak proto dvěpadejj bych řek že bude mět svátky na piču páč se budou hádat kdo pojede dříf
...ty vole dětku, to uš mě znáš tag dlouho, žes mě hnet prokouk? ...ale ba né, nechal sem kucí jezdit, dokáť je to bavilo, tag sme na tom vodjeli ve třech dom, tam sem je vyložil a vyrazil na hoťku proti proudu Jizery a do zámeckýho parku...a musel sem vyskoušet, esi se dostanu podél tůní v létě na pifko na Loděnici a dostanu
Filous psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:Filous,wogo,já myslím že to není tím že by kucí byli velcí,spíš bych to viděl tak,že by to tatínkovi nestačilo kdyš ty kluky bude učit Abys jim to vůbec pučil
...ty vole dětku, to uš mě znáš tag dlouho, žes mě hnet prokouk? ...ale ba né, nechal sem kucí jezdit, dokáť je to bavilo, tag sme na tom vodjeli ve třech dom, tam sem je vyložil a vyrazil na hoťku proti proudu Jizery a do zámeckýho parku...a musel sem vyskoušet, esi se dostanu podél tůní v létě na pifko na Loděnici a dostanu
Jebat motorky :-)
Pavel Bandita (Člen) 26.12.2007 08:55:53 Offline |
to jsem rád že nejsem blázen jen já taky jsem si dal malé kolečko jen mi nechtěl naskočit byla slabá baterka
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Stránky: 1 2