Nejsi přihlášen
...letní bunda
...chcu si koupit takovou tu letní síťofku voblepenou chráničema, páč mě v létě vadí, dyš jedu třeba do arbajtu a jen co přijedu, tag sem spocenej, smrdim jag kozel a na todle bych si natách triko, abych nevypadal jag kašpar, měl bych jakoustakous vochranu a nebyl by mi hic...máte to něgdo???...je to k něčemu??? ...vyválel ste se f tom něgdo??? ...kydy vo tom, že dyš lehnu, tag mi to moc nepomůže si klíďo votpusťte, je mi jasný, že kůže to nejni...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...letní bunda
to Filous: mám letní bundu od FLM (síťovina, vyztužené lokty ramena cordurou a uvnitř obyč chrániče) a teď čekám na chráničový komplet FOX.... http://www.razzo.cz/images/foto/2007042 … h-suit.jpg ...to máš na mysli?
Editoval osiris (27.11.2007 11:23:42)
Filous psal:...kydy vo tom, že dyš lehnu, tag mi to moc nepomůže si klíďo votpusťte, je mi jasný, že kůže to nejni...
Jestli Te to nasere nebo ne,zeptam se ...
Je jisty,ze v pripade padu zustanou vschny chranice na svem miste? Jako jestli se ta sitovina nejak neshrne,a loketni chranic budes mit na bicepsu...
...i kdyz predstava je to zajimava...
...che palle !!!
celý léto sem jinak nejezdil. bo sem socka tak sem koupil u Geneze za 2,2 litru, v MB jamaze to maj vod Knoxe asi za bůra.
U některejch těcdh lepších de vodendat páteřák a použít samostatně, to u toho mýho nejde.
Jelo: nedne se to ani vo milimetr, rozhodně míň než protektory v textilu
řikám si hurikán
inkvizitorr (Administrator) 27.11.2007 13:02:33 Offline |
asi to bude furt lepčí než jezdit v kraťasech když mě ty vodřeniny táááák lákaj
doba je temná...
Filous psal:..., páč mě v létě vadí, dyš jedu třeba do arbajtu a jen co přijedu, tag sem spocenej, smrdim jag kozel a na todle bych si natách triko, abych nevypadal jag kašpar, měl bych jakoustakous vochranu a nebyl by mi hic...
Á z panáčka se nám stává nějakej šampónek, že ty sis vypral i svou džínsku
Jello:
...no a proto se ptam, páč sám taky nevim...
Inkviz:
...no na haksny místo kraťasů si to teda voblíkat nebudu, aneb sejdeme se na převazech
Vorel:
...asik vemu teho Bandita, bo je za stejný mónej jako ten vot Geneze, akorát nevypadá tag endurojidně...
Lihy psal:Filous psal:..., páč mě v létě vadí, dyš jedu třeba do arbajtu a jen co přijedu, tag sem spocenej, smrdim jag kozel a na todle bych si natách triko, abych nevypadal jag kašpar, měl bych jakoustakous vochranu a nebyl by mi hic...
Á z panáčka se nám stává nějakej šampónek, že ty sis vypral i svou džínsku
...ale hovno, džíska je furt špinavá, špinavá zvostane a nehodlam se jí zbavit, ale dyš smrdim a jedu s tebou je mi to fuck, ofšem zákazníky a spolupracovníky vopčas svym vágusojidnim vzhledem děsim
Filous psal:pitrman psal:tyvoe, dytbys ftom vypadal jak kralik ( prase) stahly z kuze....
...neboj voe, vemu si přes to ňáký vostrohustý tričko a nigdo nic nepozná
..akorat budes vypadat jak pacient doktora Mengeleho,na nemz zkousel artrozi kloubu v nejpokrocilejsim stadiu...
...che palle !!!
Filous psal:Jello:
...no a proto se ptam, páč sám taky nevim...
Inkviz:
...no na haksny místo kraťasů si to teda voblíkat nebudu, aneb sejdeme se na převazech
Vorel:
...asik vemu teho Bandita, bo je za stejný mónej jako ten vot Geneze, akorát nevypadá tag endurojidně...
Hoď sem prosím odkaz, líbí se mi ta helma
já měl něco podobnýho na endůro ....... a moc se mi to nezamlouvalo špatně se mi do tý sítoviny lezlo a sundavaní šlo ještě hůř ...... a bylo to celkem nepříjemný na ruce jedině mít pod tím triko s dlouhejma rukávama ale to se zase bude krourit a tak .... spíš bych dal přednost nějakýmu materiálu ne sítovýmu ..... a nebo jenom motokrosový krovky ...
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Martin B12 (Člen) 27.11.2007 20:43:47 Offline |
MAZI psal:já měl něco podobnýho na endůro ....... a moc se mi to nezamlouvalo špatně se mi do tý sítoviny lezlo a sundavaní šlo ještě hůř ...... a bylo to celkem nepříjemný na ruce jedině mít pod tím triko s dlouhejma rukávama ale to se zase bude krourit a tak .... spíš bych dal přednost nějakýmu materiálu ne sítovýmu ..... a nebo jenom motokrosový krovky ...
a nebylo to tím že jsi na tu svoji postavu rval velikost M
street triple picco
Jello:
...no pacijent to já sem, ale aš řeknu mýmu dochtoru, žes vo ňom řek, že je Mengele, nevim nevim
Bazik:
...www.bandithelmets.com...ale esi jí chceš, tag počítej, že je to škopek za 300,- ojro, kerej je těškej, polstr stojí za , vokolo pléga je tag 1mm mezera tagže do ní fouká jag f průjezdu, ale dyzajnovje je pjekná...teda aspoň mě se líbí a aš budu mít ňáký ty ojrogroše zbytečný, tag si jí taky pořídim...nebo ňákou podobnou třeba vot Simpsonu...
Filous psal:Jello:
...no pacijent to já sem, ale aš řeknu mýmu dochtoru, žes vo ňom řek, že je Mengele, nevim nevim
Bazik:
...www.bandithelmets.com...ale esi jí chceš, tag počítej, že je to škopek za 300,- ojro, kerej je těškej, polstr stojí za , vokolo pléga je tag 1mm mezera tagže do ní fouká jag f průjezdu, ale dyzajnovje je pjekná...teda aspoň mě se líbí a aš budu mít ňáký ty ojrogroše zbytečný, tag si jí taky pořídim...nebo ňákou podobnou třeba vot Simpsonu...
Dík, už jsem se tam dostal, díval jsem se přímo na US stránky a tam za ni chtěli něco pod 300 USD. Ale jestli je to takovátak to ji nechci, vypadá ale fakt mooc dobře.
letos sem v tom jezdil, a pohoda, na podzim sem vyndal protektory z bundy a bral si to pod ní rači než páteřák... až na pár svalení v bahně,ale nemám krešzkušenost
navíc to má vobrovskej vliv na výslednou postavu
řikám si hurikán
vorel psal:letos sem v tom jezdil, a pohoda, na podzim sem vyndal protektory z bundy a bral si to pod ní rači než páteřák... až na pár svalení v bahně,ale nemám krešzkušenost
navíc to má vobrovskej vliv na výslednou postavu
...taky potřebuju nabrat v ramenou
Filous psal:...čau Mazi, nechcu bejt rejpavej, ale stejně jako Márty myslim, že s tvojí prostorovje výraznou postavou se ti musí líst blbje do fšeho
já vám dám M...ko .... nešlo mi to natáhnout .... přes ten sval vepředu...... wogové asi bude záležet na značce velikost byla maximální ale ne dost
MAZI psal:no trochu menší mi to možná bylo .... http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ranice.JPG
Těžkooděnec .....
Blu one.... old one
Peca-f6 psal:to co mysliš jsem videl v Brně v Motokšeftu .. meli to tam jako i kombinézu .. pro mě nepochopitelný stím jezdit .. natož tak se stím válet...
...proč je to pro tebe tag nepochopitelný? ...fšechny důležitý části těla sou chráněný stejně jako f kombinéze, jen to nejni zašitý f kůži a tudíš se může stát, že při ňákym vječim kreši posune nebo vytrhne některej chránič třeba na rukách, ale první náraz by to mělo pobrat a pag uš de enem vo to netrefit ňákou pevnou překášku, ale dyš trefíš třeba sloupek vot svodidla, tag je stejně fuck, co máš na sobje...a navíc, dyš pojedu s Vorlem jeho povjestnou pilu, tag budu mít lédrkombi, todle chci na ježdění do továrny, k vodě a po městě...
Filous psal:Peca-f6 psal:to co mysliš jsem videl v Brně v Motokšeftu .. meli to tam jako i kombinézu .. pro mě nepochopitelný stím jezdit .. natož tak se stím válet...
...proč je to pro tebe tag nepochopitelný? ...fšechny důležitý části těla sou chráněný stejně jako f kombinéze, jen to nejni zašitý f kůži a tudíš se může stát, že při ňákym vječim kreši posune nebo vytrhne některej chránič třeba na rukách, ale první náraz by to mělo pobrat a pag uš de enem vo to netrefit ňákou pevnou překášku, ale dyš trefíš třeba sloupek vot svodidla, tag je stejně fuck, co máš na sobje...a navíc, dyš pojedu s Vorlem jeho povjestnou pilu, tag budu mít lédrkombi, todle chci na ježdění do továrny, k vodě a po městě...
...a na diskošku wogo,na to baby poletěj,taky vo tem uvažuju
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:Mazi:
...tag to je to co nechcu, chcu právje jakože bundu, né jen chrániče s gumičkama, todle mi spíš příde jako enduro krofky...
tohle bylo ale vcelku jako kus jen to neni moc vidět ...
PALOUS psal:Newada psal:venku minus šest a vy řešíte ježdění v plus 30 a víc
Jak říkáš uš jim jebemomentálně vomrzlej f Harrachově
...co blbneš, sem přišel přet chvílí s koupáku a teť piju sangriji na vosvježení
vorel psal:loděniční, vogo esli tomu cos sem dal za vobrázek chceš řikat albunda, tak to mě teda poser
...no tag to tě asik budu muset posrat, bo je to albunda, ty chrániče sou přišitý k takový lechký a průhledný černý seksy košilce
Stránky: 1