Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 27.11.2007 21:09:25 Offline |
Re: Budu tata
gratuluju k otcovstí a když to bude tučňák tak já fakt o ničem nevím ale devět měsícu budeš moct ještě něco spáchat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
s touto?
http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php?id=28385
gratulation
ABik psal:Doufám, že ta svatba bude v době, kdy se už bude dát trochu jezdit na moto Jinak to dovezu na vozíku a před radnicí zazpíváme
Nastávající přeju hodně štěstí a prckovi zdraví a trpělivost při cestě na svět
Diky, ale co kdyz chci mit klidnou svatbu
B12 neni uz je autobus :)
gratulace tatko .... sem dneska rano furt premejslel, proc sem vlastne vcera tak moc kalil a ted uz to vim .... sem asi zapijel novyho bajkera
tak at vogo lita minimalne jak ja
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 09:51:47 Offline |
Loser psal:gratulace tatko .... sem dneska rano furt premejslel, proc sem vlastne vcera tak moc kalil a ted uz to vim .... sem asi zapijel novyho bajkera
tak at vogo lita minimalne jak ja
..vogo to může chodit pěšky :)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 10:02:53 Offline |
Loser psal:zrzule psal:jéééééééé.ja chci taky.....
tak si prcka užívejteuz mas prece slibeno
kasym: reknu to slusne .... ale mas recht
řeknu to slušně - víš co mi můžeš
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 10:03:51 Offline |
zrzule psal:jéééééééé.ja chci taky.....
tak si prcka užívejte
myslím,že by tu bylo dost dobrovolníků kteří by ti s tím pomohli
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 10:32:38 Offline |
..no nebudeme to s tourozvádět já na tohle moc nejsem
to s tou zrzulkou souhlasím.jedině bez následků
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 12:05:29 Offline |
zrzule psal:hmmmm jsme se tu zase ma chvíli zasnila a vy myslíte zase jenom na prasárny.......fuj že se nestydíte
tak nic no
ty by jsi chtěla prckataková něžná rumová víla
zrzule psal:malinkatýho rumílka
ja na prasarny nemyslim .... mne jde o zachovani rodu luzruuuuuu. Jsem ochoten vykaslat se na tradicni metody a poresil bych to umelym oplodnenim. Tak budeme mit aspon jistotu, ze u toho budeme strizlivy a druhej den se na sebe nebudeme muset divne divat a lhat si navzajem, ze si nic nepamatujeme a ze vlastne asi ani nic nebylo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 12:23:51 Offline |
Loser psal:zrzule psal:malinkatýho rumílka
ja na prasarny nemyslim .... mne jde o zachovani rodu luzruuuuuu. Jsem ochoten vykaslat se na tradicni metody a poresil bych to umelym oplodnenim. Tak budeme mit aspon jistotu, ze u toho budeme strizlivy a druhej den se na sebe nebudeme muset divne divat a lhat si navzajem, ze si nic nepamatujeme a ze vlastne asi ani nic nebylo
Jo správně to řešíš lepší když se v ní pohrabe doktor než ty
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 14:15:14 Offline |
Loser psal:kasym: tak tak ... ja bych si ho pri svym stesti jeste mohl zlomit
to já to radši dělám osobně když je to pro výšší dobro
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 14:15:59 Offline |
Filous psal:Loser psal:mr.BSE psal:
u nás se říká že vyštěkal bóduu nas, ze flusnul na gramec
...a proč normálně nesouložíte, proč plivete na rádijo???
U nás taky normálně šukáme.Jiný kraj jiný mrav jak říkala moje babička.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 14:27:03 Offline |
dit jo nena víc ani nemám
Peka psal:mates psal:Peka : fak jo ? sakra toe samá svatba tady ... děti .... abyste mě nějak nenakazili
Neboj tohle neni nakazlive
No, nevím, nevím chlape, ale myslím, že podle toho, jak rychle to Radka chytla a podle toho, že na mě šéf pokaždý řve, když stojím vedle těhotný kolegyně, ať to vod ní taky nechytnu, bych řekla, že to bude supernakažlivé!
Každopádně taky gratulejšn a tomu malýmu přeju, ať máte Vy 2 dospěláci od teďka už dost rozumu...
Banditatom (Člen) 28.11.2007 15:54:18 Offline |
Fleur psal:Peka psal:mates psal:Peka : fak jo ? sakra toe samá svatba tady ... děti .... abyste mě nějak nenakazili
Neboj tohle neni nakazlive
No, nevím, nevím chlape, ale myslím, že podle toho, jak rychle to Radka chytla a podle toho, že na mě šéf pokaždý řve, když stojím vedle těhotný kolegyně, ať to vod ní taky nechytnu, bych řekla, že to bude supernakažlivé!
Každopádně taky gratulejšn a tomu malýmu přeju, ať máte Vy 2 dospěláci od teďka už dost rozumu...
s tím nakažením si člověk nemuže být jistej nikdy to se jednou zapomene a bandaska z baraku a kočárek do baráku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Fleur psal:Peka psal:
Neboj tohle neni nakazliveNo, nevím, nevím chlape, ale myslím, že podle toho, jak rychle to Radka chytla a podle toho, že na mě šéf pokaždý řve, když stojím vedle těhotný kolegyně, ať to vod ní taky nechytnu, bych řekla, že to bude supernakažlivé!
Každopádně taky gratulejšn a tomu malýmu přeju, ať máte Vy 2 dospěláci od teďka už dost rozumu...s tím nakažením si člověk nemuže být jistej nikdy to se jednou zapomene a bandaska z baraku a kočárek do baráku
antikoncepce preruseni snad nemuze fungovat neee? to si to muzem delat rukou
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:ABik psal:Doufám, že ta svatba bude v době, kdy se už bude dát trochu jezdit na moto Jinak to dovezu na vozíku a před radnicí zazpíváme
Nastávající přeju hodně štěstí a prckovi zdraví a trpělivost při cestě na světDiky, ale co kdyz chci mit klidnou svatbu
Ale my nechceme
Banditatom> No, hele, ani mi nemluv! Mám sice takovej názor, že kdyby už na to nakažení došlo, tak se k tomu postavím čelem, ale zatím působím jako naprostej exot - všechny baby z okolí se mohou z mimin pototok. Mně se děti líběji, ale tak na vzdálenost 3 metrů a to jen do doby než začnou řvát. A pochovat to...nikdy...dyk bych tomu ublížila
Loser psal:mr.BSE psal:osiris psal:...no co, taks naprskal do kartáče viď
u nás se říká že vyštěkal bódu
u nas, ze flusnul na gramec
Prohnal kance houštinou...
A nebo vydrandil netopejra, ale to je v případě udělej si sám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Peka psal:jo snad jezdit budu, ale vite finance to seskrti :)
jo woe máš pravdu,už to taky vidím jag ně to bude stát strašný prachy až na to přijde.Mám to už naplánovaný, hned po porordu koupím vrtulníka a závoďáka na dálkové ovládání, pak nějaké ty bionicles, jo a minibajka, možná nějakej ten týrák, letadlo na dálkový, taky prak, určitě herní konzolu,no prostě samé hračky pro dítě,voni to teď prej vyžadujů tag se nedá nic dělat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
no jéjééééé to by byly kua hezký starosti ... akorát tahle barva nic moč teda jako, ale zas ty koně njn ......... až bude předváděčka tak urgentně volej - myslím že se potřebuju nutně svezt!! Snesl bych svezení aji na dvěpádlo .....' :))))
Stránky: 1