Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 28.11.2007 06:56:23 Offline |
Re: Kolik má B6 maximálku?
tacho 215 ale jestli nekecal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 28.11.2007 07:01:42 Offline |
tak to buď kecáš ty nebo tacho protože kejmoš ma B650s 2007 a dostal s toho 230 podle tacha
...mě B6 jela takle: "hééééénhéééééééénvžuuuuuuuuuuummmm" ...a něgdy i rychlejc ...každopádně mi jela rychlejc neš Baltazaroj, bo sem menčí a určitě rychlejc neš Mouroj, bo nemam takovej pupek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
249 s 6kou?
Pokud ti to ukazuje po rovině a nefouká vichřice do zad tak to máš buď vzadu menší rozetu nebo tvrdě proměřuje tacho.
Tohle je rychlost kterou většinou ukáže tacho u B12 r.v.2001 a vyše. A o tom se ví že kecá cca o 20 km/hod.
Progear 650 (Člen) 28.11.2007 09:30:11 Offline |
650 S jede 235 a vic ani hovno...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 09:49:25 Offline |
barynek psal:osiris psal:...225 jezdí normálně
takže jako mam blbej tacháč??? No to není moc dobrá zpráva
Ber to takhle každý tachometr měří s určitou chybou.při 50km/h máš povolenou odchylku myslím 5%.chyba se se samozřejmě zvětšuje s narůstající rychlostí.I kdyby ne tak si vem kolik je 5% z 200km/h.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 10:40:36 Offline |
Mě to jelo na původní gume tachometrově 220 a to byl i otáčkoměr na omezovači.jak tam mám,ale vyšší gumu a ještě vyboulenou 180 tak ho přes 200 dostávám špatně.Ale takhle jsem jel stejně jen asi 2x.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 28.11.2007 15:51:06 Offline |
kuwa stejnak na B6N se kolem dvouset celkem blbě jede"prakticky je to za trest" já jsem takhle jel asi jenom 2x. pohodovejch130-150 se dá
Jo zapoměl jsem dodat že to bylo podle sigmy
Moure sem rád že má někdo větší pupek než já a musím to hned nahlásit soudružce velitelce
Jo a myslím, že kdyby měl Dolínek taky B6 tak udělá i 255km/hod
The father of the little princess of the dawn
Banditatom psal:kuwa stejnak na B6N se kolem dvouset celkem blbě jede"prakticky je to za trest" já jsem takhle jel asi jenom 2x. pohodovejch130-150 se dá
Máslo Na B6N jsem sice 200 nejel, ale na B6S jo. No a na B12N bez štítku to zkouším často a pravidelně, bo su jak kellyvan - jak to aspoň jednou za vyjížďku neukáže víc jak 200, tak vracím motorku do garáže neukojený
130-150 je kochačka a běžné cestovní tempo.
No s těma rychlostma kolem 240km/h bych to tak růžově neviděl Stará B12S mě jela 250 a to nesmělo foukat a tedka ten novej zatím nejvíc 240,ale je fakt že sem ho netrápil nadoraz.Realita bude ale uplně někde jinde.Jo a su teda jako tak nějak vyžranej jak prase....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
No je to tím, že já jsem jag moucha, že moc nežeru a pivo nepiju
někdy mám strach, že mě ten vítr s toho sundá tak jsem si dal dopředu štítek puig a byl velkej, tak sem ho kus ufik a tím jsem zvedl maximálku o 20 km
Filous by mohl potvrdit že jedu jako drak
Vorel je stejnej jako já, lítá jako blázen, říkáme mu hurikán
The father of the little princess of the dawn
nawrc psal:taky se divim, na B6N rok 98 sem jel nejvíc tachometrovejch 200 a to ještě z kopca........a vážim cca.75kg
asi neumim jezdit
...hodně pomůže, dyš máš vot dvojáka točkoměr furt doprava, né tam nakopat šesku a brát ji vot třech tisíc, prostě to chce za něj brát hnet skraje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Takze je to jasny:
http://www.trabi.cz/trabi.php?sekce=tec … bb56136cd5
je to mereny radarem a je tam i kolik to jede na ten shell
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:osiris psal:...225 jezdí normálně
takže jako mam blbej tacháč??? No to není moc dobrá zpráva
Ber to takhle každý tachometr měří s určitou chybou.při 50km/h máš povolenou odchylku myslím 5%.chyba se se samozřejmě zvětšuje s narůstající rychlostí.I kdyby ne tak si vem kolik je 5% z 200km/h.
to jsou počty s tím na mě nechod
Bandit 4EVER!!!
Filous psal:nawrc psal:taky se divim, na B6N rok 98 sem jel nejvíc tachometrovejch 200 a to ještě z kopca........a vážim cca.75kg
asi neumim jezdit...hodně pomůže, dyš máš vot dvojáka točkoměr furt doprava, né tam nakopat šesku a brát ji vot třech tisíc, prostě to chce za něj brát hnet skraje...
právě že sem už od čtverky řadil skoro až v červených........příště to zkusim tahat už od dvojky
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Stránky: 1