Nejsi přihlášen
rozdělání budíků
Zdar kluci, prosím vás jak se sundávají a rozdělávají budíky na B12 ? Mám prasklé sklíčko a chci ho vyměnit, jen nevím, ty budíky sundat bez toho, abych je poškodil. A taky jak z nich vyndat to plastové sklíčko. Mám taky jeden budík trochu odřený, tak to chci nechat stříknout. Moc díky za návod
Re: rozdělání budíků
gore psal::
Kelly01 psal:Normálně s tím flákni...
..taky ne to napadlovzit poradny kladivo a praaaaaaaask
mozna by stacilo pustit na to me .... dopadlo by to stejne a jeste by se zasmal
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
SuJazuwaki (Člen) 28.11.2007 16:49:59 Offline |
Nejdřív odpoj konektory v předním světle a vytáhni dráty. Pod kelímkama najdeš dvě matky a šroub, tím jsou budíky připevněný k jejich držáku, vše odšroubuj. Ve spodním plastu budíků je několik šroubků, některé jsou durch do horního plastu s rámečky a okýnky a jiné drží uvnitř krytů vlastní přístroje budíků...
SuJazuwaki
no na B6 de sundat horni kryt budiku se sklickem jen hrubou silou a to sroubovak pod hranu a vyloupnout (to je zjednodusena verze - musi se to celi votevrit jako zavarovany vokurky)takz enevim no, u B12 neznaju
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:no na B6 de sundat horni kryt budiku se sklickem jen hrubou silou a to sroubovak pod hranu a vyloupnout (to je zjednodusena verze - musi se to celi votevrit jako zavarovany vokurky)takz enevim no, u B12 neznaju
...každej se bavíte vo jinym modelu, skus Markusoj mrknout do profilu, ty jeho dou rozebrat naprosto bes problému a bes hrubý síly bjehem pár minut...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak budiky sly rozebrat velice pekne, ale co se tyce sklicka, tak je tam vazne zalisovane, bude asi problem ho vymenit ... musim ho zespod po obvodu odpajet pajkou. Jinak ho ven nesundam ... no a pak dat nove sklicko a privarit to tam zpatky asi ... Nebo ma jeste nekdo jiny napad, jak na to ?
...... myslím že je to tak jak říkáš. Mám podobnej problém, nemám ho sice prasklý, ale z vnitřní strany (nevím jak je to možný) jsou mastný otisky a je zamlžený. Bohužel jsem se nedostal ani do tý fáze se k němu dostat zevnitř a to jsem tam povolil snad všechny šroubky. Na to sklíčko bude zřejmě nutná hrubá síla. Jinak jak píšeš, vyflákej ho, nech si říznout nový a pak ho tam lípni (podle mě by stačil obyč silikon, nebo tmel na okna).
"Burn rubber, not your soul"
Stránky: 1