Nejsi přihlášen
...příspívání do technický poradny
žalm 1
...vím, že je to leckdy těžký a nereagovat je zkouška sebevůle , ale ...
...buďme prosím všichni k tazatelům shovívavější a dřív než ho zesměšníme a uděláme z něj blba, tak se mu snažme poradit
...vždycky ten kdo se ptá nemusí bejt vyloženě technickej typ a neumí číst naše myšlenky, třeba je z úplně jinýho oboru, než podobnýho technickýmu (a proto možná pro nás nepochopitelný a "líný" otázky )
...nikdo z nás asi není natolik chytrej aby nepotřeboval nikdy v něčem poradit
...jde o to, že ti, kteří potřebujou poradit maj strach se tady na něco zeptat a rozdávaj otázky na jinejch servrech a nebo přes icq a mejly, což je smutný
...když se ale pokusíme přiměřeně udržet naše bonmoty na uzdě, tak to pro nás bude mít i výhodu v tom, že příští vobejdové se neztratěj při vyhledávání odpovědi na svojí otázku a uspokojej se sami
...zkrátka v technický a v cestování trošku střídmějc i když vím, že je to vlastně mlácení prázdný slámy
viz: http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2006120003
citace: "Další důležitou změnou je úplně nové fórum, které sme se snažili zachovat maximálně přehledné a co nejvíce podobné tomu stávajícímu. Je nově rozděleno do čtyřech sekcí a to technická poradna, cestování, diskuze a suzukibandit.cz (suzukibandit.cz je dočasné fórum, ve kterém budeme zodpovídat na otázky týkající se spuštění nového webu, jeho odlišností od staré verze a je zde možno vkládat i připomínky a návhy na případné změny). Zde apeluji na všechny přispívající, aby především ty první dvě používali pouze k svému účelu tak, aby byly pro všechny stávající členy, ale především pak pro nově příchozí přehledná a aby v nich bylo možné najít konkrétní hodnotné informace týkající se daného tématu."
...a teď něco pro nevědoucí
...než vznesete dotaz, použijte "hledat" v horní liště http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php zkuste se zamyslet nad svým dotazem (jestli má hlavu a patu, čili jestli je srozumitelnej a neptáte se na ovinu) a nenabíháte si tak sami na titul "střevo tejdne"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...příspívání do technický poradny
Chápu,že je někdo postižen Loserovým syndromem..ale to je spíš nešikovnost,než nepoužití mozku k přemýšlení nad problémem...*
Loser se toho nebojí-nejdřív se zmrzačí a pokurví motorku a až teprv potom se zeptá A za to má můj obdiv!
*Viz. diskuse o tom,kterak sundat zadní kolo...
Jak jsem psal již tam-to není o tom,že je někdo třeba z úplně jinýho oboru(to chápu,taky nejsem zrovna strojní inženýr),ale jen a pouze o tom, že si k tomu nedokáže dřepnout a chvíli se na to dívat a přemýšlet..
Proto si nedokážu odpustit "komentář"
Ale nakonec se snažím vždy pomoct!!Nebo ne??
PURE NAKED BIKE!
palousoj: di do prdele dědku s ovinama každej ví, že maximálku nemá, ta de furt
melounoj: ty seš jak natvrdlej ty seš právě ten co nedokáže pochopit, že někdo může bejt míň chytrej než ty jde jen o to nezesměšňovat někoho že neví a nezná to co ty
...aspoň s tím počkej vždycky až na druhou stránku a neznechucuj jim to hned na začátku
osiris psal:palousoj: di do prdele dědku s ovinama každej ví, že maximálku nemá, ta de furt
melounoj: ty seš jak natvrdlej ty seš právě ten co nedokáže pochopit, že někdo může bejt míň chytrej než ty jde jen o to nezesměšňovat někoho že neví a nezná to co ty
...aspoň s tím počkej vždycky až na druhou stránku a neznechucuj jim to hned na začátku
Kujů beru to jako jedinou správnou vodpověď ale to střevo bych chtěl vyhrátnej je to mr...í
Jebat motorky :-)
Martin B12 (Člen) 28.11.2007 20:59:08 Offline |
nechce se mi to číst ale když to říká OSI tak to bude určitě pravda ,tak to dodržujte
street triple picco
osiris psal:palousoj: di do prdele dědku s ovinama každej ví, že maximálku nemá, ta de furt
Ale houno!
Nikdy neříkám,že jsem chytřejší..!!!Blbost!!
Jen mě trochu irituje,že je někdo línej nad něčim přemejšlet a raději ten čas věnuje tomu se vyptávat!
Asi nechápeš..je pravda,že to beru podle sebe..že si na většinu věcí chci přijít sám...to je pravda
Zas až tak hrozný rejpání ode mě ale není
Na to jsou zde jiní odborníci..kterým to(pro mě z neznámých důvodů),projde a ještě sklidí ovace...
Koneckonců-klidně mě můžeš i cenzurovat nebo banovat
PURE NAKED BIKE!
melounoj: to víš že chápu , ale myslím to tak, že někdo prostě nemá technický vnímání a představivost a to ty nejseš ochotnej akceptovat
...jinak máš pravdu v tom že nejseš sám a jedinej, já se k tomu samo taky přiznávám
Banditatom (Člen) 29.11.2007 20:03:50 Offline |
PALOUS psal:Heskýýýý ale co mám dělat když sem nigde nenašel jakou má maximálku B 12?stydím se voptat
vyskoušet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osi, to jsi sem měl dát předtím, než jsem se zaregistroval já....
Banditatom (Člen) 07.12.2007 00:15:22 Offline |
já raději mlčela já taky opčas psala felká pichovina
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.kolumbio (Nový člen) 30.03.2008 20:25:20 Offline |
Zdravicko panove,mam bandita 600 z roku 2000 a potreboval bych poradit, kdyz naberu do nadrze takovych 15 litru benzinu tak se mi po chvili jizdy zacina vylivat z odvetrani co je pod vickem na leve strane.kdyz necham vicko otevrene tak je vsechno ok a ve vicku kanalky jsou taky ok tak jestli nekdo nevi co stim predem diky
kojaksro psal:ahoj, chci se zeptat dá se na 1200s r.v.2003 přes počítač zjistit kolik má opravdu najeto
EE...
Z těch vnějších znaků bych se koukal na kotouče, ale z toho taky nepoznáš všechno... Každopádně, když je máš na hranici a frajer ti říká, že to má 20 tis, tak tu asi něco nesedí...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
cirkuscitrus (Nový člen) 23.06.2008 10:15:12 Offline |
Zdravím všechny mám prosbičku je stejný zadní brzdič s unašečem na B12 r.v.05 s B6 r.v.00?Dík moc za radu
Dave - David (Nový člen) 25.07.2008 10:57:25 Offline |
Ahoj všeci.
Prosím o radu.Dnes ráno jsem nastartoval banditku 600s (11/2004) a nefungují mi zadní koncový světla+osvícení SPZ+osvícení budíků. Žárovkama to není pač, když sešlápnu brzdy tak vše OK (u budíků a SPZ nevím). Přední světla rovněž svítí i dálkový. Myslel jsem, že to bude pojistkama, ale dle manuálu se sdílí pojistky blinkrů s houkačkou,koncovými světly, osvícením budíků,atd.Přitom mě funguje houkačka, blinkry,atd.
Nemáte s tím někdo zkušenost?Ptám se, než to rozeberu.
Díky
Mějte se.
Zdar, nevim jak moc složité to je udělat tady a kolik je na tomhle serveru místa, ale na stránkách VW POLO jsem našel techniku a byla tam sekce oprav s postupem včetně fotek. Možná pro některé by to bylo přínosem. Určitě se pár banďourů najde, kteří při opravách fotí postup
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Ahoj..Máte někdo zkušenosti s přestavbou GSF1200N r.v 97 na streeta? Nemám namysli změnu sekundárního rozvodu apod. zajímaly by mě veci jako např. zesílení rámu,výměna vydlí za USD,odvětrání klik. prostoru atd...Děkuji za radu nebo alespoň za přesměrování někam,kde se o tom psalo. Díky
Let the good times roll
seš ve špatné sexi,jináč co vím tak za celů dobu tady nigdo nic podobnýho nezkůšal,dysi tady byl maník co si říkal tuším Desperádo,něgde vot Slušovic,ten vo tom mlel,ale skutek utek. asi nejvíc vytuněný je teď pičo bajk racing,jináč sů to spíš dizajnový úpravy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 17.11.2008 09:10:16 Offline |
stačí zaject na zbraslav k pepínoj a juknout na lucasův kousek, je tam všechno, usd, vystuženej rám, překopanej celej zadek i motor, stačí se zeptat co konkrétního by tě zajímalo... jinak obrázků podobnejch kousků je na netu
doba je temná...
SLUGI psal:... výztuhou rámu myslíte tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … igob12.jpg
ta druhá trubka je tam na hovno
ale te klín to jistojistě podrží
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
tak tohle sa ně páčí
jo a má stejnej klín jako já,heč
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2009 14:35:08 Offline |
klacek psal:nevíte někdo o lad'áku na bandita 12 r.v. 99
já vo něm vim
doba je temná...
osiris psal:...a teď něco pro nevědoucí
...než vznesete dotaz, použijte "hledat" v horní liště http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php zkuste se zamyslet nad svým dotazem (jestli má hlavu a patu, čili jestli je srozumitelnej a neptáte se na ovinu) a nenabíháte si tak sami na titul "střevo tejdne"
...klacku, klacku
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Zdar všeci, proti humoru (někdy i drsném) v odpovědích nic nenamítám, jde přece i o zábavu nebo ne?. Jedna věc která mi vadí je ta, že se diskuze na dané téma zvrhne k něčemu jinému než byla založena. Takže i když si dám "hledat", tak najdu o dané problematice tři odpovědi a zbytek ....kvakvakva.
Jinak si myslím, že je tu řada lidí, která umí seriózně poradit a když přikápnou trochu vtipu, tak to jen prospěje.
WD club member...
Osi: po tom žalozpěvu, cos v úvodu tohohle tématu zplodil, mi příde od krále klacka dát do tohohle (tůtoho) tématu dotaz na laďák...nu skoro jako provokace
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
karel psal:Ahojky lidičky,chci se zeptat,kde se dá sehnat dílenský manuál a bandita 600s r.v.00.Děkuji předem za informace.
Tys tohle téma nečetl od začátku, co?
http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
Kdybys založil další vlákno, to bych pochopil, ale plácnout to sem...
Hezkýýýý
Dá se to zehnat aj ve dvojmístným provedení? A nemyslím zrovna sajdkáru
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
MartinJAWATS (Člen) 18.12.2009 00:28:58 Offline |
Prosim poradte : muze jit o nebouraneho a jen pouze predelavaneho Bandita ? A muze to byt rocnik 2000 anebo az 2001 ?
Mockrat dekuji za odpovedi
http://www.email.cz/getAttachment?sessi … 1%A1%F5%9F
MartinJAWATS (Člen) 18.12.2009 00:33:08 Offline |
nicola.foxx (Člen) 18.12.2009 00:49:04 Offline |
MartinJAWATS psal:http://www.email.cz/getAttachment?session=%BEK%8CE%10%99E%9C%C3%7BuE%E0%E6iCQ%18J%22%EBm%B1%F6%7B%CF%A3/%DF%F3%60%07%AC16%8F%2A%BF%0Bg%1B%2B%AD_%CE%8D%D86%1EP%00%CC%8A%04%CF%0F%1BK%DD%DC%FE%1A%E8%9F%82%AE%B3M%29%91%E3%B8%5Cz%CB%60%0E%C5%BD%8A%BE%10%40%0E%F2%F2Wl%0Bh%80%D7%BF%09%EFM%2C%82%98%14%A6%F7%40%BF%87hI%A9%ABx%B9Jh%DA%BB%40%1Dg%DF%FB%07%3DW%02%CF%CB%F1%E9%04d%3B%DF%D5%E9%02s%FC%DE%9B%27%82M%E7%92o%EF%E6A%7E%FA%28%A1O%04%8F%C7%81%A1%F5%9F
WOE klikni si v mailu na ten vodkaz a az se ti otevre, tak teprve kopiruj vodkaz. A nebo sem napis tvoje uzivatelsky jmeno a heslo k mailu a se ti mrkneme
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
MartinJAWATS (Člen) 18.12.2009 15:19:22 Offline |
Omlouvam se .
Sice neumim s pocitacem moc pracovat , ale asi mi take tato fotka nejde nejako zkopirovat . Proto prosim webmastera tohoto fora , zda-li by mi moh napsat ( na MartinGSXR@seznam.cz ) jeho emailovou adresu na kterou by jsem foto i s dotazem preposlal . A pokud by to jemu slo sem umistit - byl by jsem velice rad .
Predem velice dekuji .
Martin
napis radsi Filousovi ... webmaster ci moderatizator by to jiste nezmakli
jestli jsem to dobre pochopil, tak mas ty fotky primo v mailu. Tak ho kdyztak preposli na zridkavesely@centrum.cz ... ja to sem potom dam
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Poraďte prosím někdo rychle
Po.... se mi podtlakový palivový ventil na B4 a nevím kde ho sehnat,nemáte někdo nebo nevíte? Nový stojí 2500 a to je pomalu 1/4 mašiny.
Tuším že by pásnul i z B6,příruba je na 2 šroubky M6 a rozteč cca 35mm,na koncích zakulacená. Je to japonka Mikuni a ta má zalisovanou membránu,takže oprava bez šance.Jinač je to GSF 400,r.v. 1997
Radost na prvním místě,zbytek už je na osudu!
Rotten psal:Poraďte prosím někdo rychle
Po.... se mi podtlakový palivový ventil na B4 a nevím kde ho sehnat,nemáte někdo nebo nevíte? Nový stojí 2500 a to je pomalu 1/4 mašiny.
Tuším že by pásnul i z B6,příruba je na 2 šroubky M6 a rozteč cca 35mm,na koncích zakulacená. Je to japonka Mikuni a ta má zalisovanou membránu,takže oprava bez šance.Jinač je to GSF 400,r.v. 1997
pořád dokola
Bandit 4EVER!!!
ahoj mohli biste mi poradit mám B6OOn rv96 a ked som sa bol po zime odviest tak po niekolkých metroch ako som zastavil pri obchode tak mi to samo od seba skapalo a už mi to nechce naštartovat a od vtedi mi nejde a ked otočím klúčom tak mi nič nejde ani svetlo zapnúť a dokonca ani ked stlačým brzdu tak mi mi nesvieti svetlo poradýte mi prosým
88reno18c psal:ahoj mohli biste mi poradit mám B6OOn rv96 a ked som sa bol po zime odviest tak po niekolkých metroch ako som zastavil pri obchode tak mi to samo od seba skapalo a už mi to nechce naštartovat a od vtedi mi nejde a ked otočím klúčom tak mi nič nejde ani svetlo zapnúť a dokonca ani ked stlačým brzdu tak mi mi nesvieti svetlo poradýte mi prosým
...pičo, slovenčina ti dáva zabrať, čo??? ...no a jináč si myslim, že ti komplet umřela baterka a nebo ti z ňákýho důvodu praskla hlavní pojistka, tagže skontroluj pojistku a změř baterku, tym začni...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Letos jsem zakoupil B12. Naprostá spokojenost, jen mě trápí, že už po 2.500 km byl černý olej... Svíčky OK, olej neubývá. Chci v zimním období vypláchnout vanu atd., ale není to špatným těsněním pod ventilama a nebo jiný problém? Najeto 31.000km. Díky za názory
jirina psal:Letos jsem zakoupil B12. Naprostá spokojenost, jen mě trápí, že už po 2.500 km byl černý olej... Svíčky OK, olej neubývá. Chci v zimním období vypláchnout vanu atd., ale není to špatným těsněním pod ventilama a nebo jiný problém? Najeto 31.000km. Díky za názory
píšeš to sice do uplně blbýho vlákna, ale to je fuk
Olej je hned černej dycky, takže rozbytý to neni. Jestli ho chceš mít čistej třeba tak dvě tři jízdy, tak nalej čerstvej, dej novej filtr, nahoď to, nech to chvíli běžet, pak to zase vypust, dej novej filtr a nalej novej olej....ale je to hovadina
jirina psal:Letos jsem zakoupil B12. Naprostá spokojenost, jen mě trápí, že už po 2.500 km byl černý olej... Svíčky OK, olej neubývá. Chci v zimním období vypláchnout vanu atd., ale není to špatným těsněním pod ventilama a nebo jiný problém? Najeto 31.000km. Díky za názory
...škoda práce sundavat vanu, nic tam nenajdeš ...a žádnym těsněním to není a pod ventilama žádný těsnění ani nejni, jen gufera a ty dyby byli f piči, tag se ti bude volej strácet, ne barvit...jakej leješ volej??? ...a jag psal Lihy, trochu ses netrefil do vlákna, ale esi tady vydržíš, tag se zorijentuješ
Filous psal:jirina psal:Dával jsem Motul 5100 a po dalších 3.000 zase černý...
...neřeš barvu, je to normální...
... svět se posral, černý a normální ...že tys je zas dlouho nepotkal
osiris psal:Filous psal:jirina psal:Dával jsem Motul 5100 a po dalších 3.000 zase černý...
...neřeš barvu, je to normální...
... svět se posral, černý a normální ...že tys je zas dlouho nepotkal
...vole ...nechtěj mě nasrat...ale von tě přejde humor, zejtra ti budu volat, mám pro tebe ňákej džob, míchej bílou perleť
osiris psal:...děkuju pěkně, jestli je to na kožich, tak to zas bude asi anomálie ...já myslel že přitáh zrzka a von je to albín? nebo bude mourovatý?
...todle je na jiný zvířátko, kotě bude prej černý s vytetovanym sobem
Everest psal:Ahoj chci koupit přítelkyni na vánoce novou řetězovou sadu na Bandoura,akorát problém je v tom že by chtěla zlatý řetěz nebo červený. Nevím ale kde ho dostat. Díky za info.
zlatej je v pohodě, tžeba značka D.I.D dělá i zlatý. Barevný dělá (nebo dělala) Regina, ale u tý nevim jak je to s životností nikdy sem jí neměl.
Jako zlatý D.I.D a k tomu tuhle rozetu
....myslim že radost udělá
MildaB650N (Člen) 18.03.2015 19:58:12 Offline |
Tak sem konečně vašim členem. Už dva roky sem chodim jako návštěvník a pročítám vaše tipy, rady a zkušenosti. Osi a Husky mi pomohli se konečně zaregistrovat. Takže ještě jednou díky Osimu a Huskymu.
Je prima vidět, kam jedu
MildaB650N (Člen) 18.03.2015 22:27:52 Offline |
Bejval sem abstinent, ale pomalu a jistě se zlepšuju Naposledy sem pil klasiku a zapíjel sem ho kávovým rumem
Je prima vidět, kam jedu
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2015 23:00:18 Offline |
MildaB650N psal:Bejval sem abstinent ale pomalu a jistě se zlepšuju. Posledně sme tlemtali klasiku a zapíjeli sme jí kávovým
Ps. pochopitelně sem neřídíl
to se poddá některý hovada lemtaj klasiku, zapíjej to zelenou a všecko pak pivem v poměru , „ kolik toho leží na stole “..hele a dam ti radu, páč to asi nevíš - když odklikneš „odeslat“ a vyskočí error, tak je to dobrý a příspěvek je odeslanej at to furt nepises dvakrat
pak se vrátíš do hlavního menu a najdeš si ten příspěvek , nedávej zpět ani obnovit stránku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2015 23:01:29 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 19.03.2015 06:52:57 Offline |
A dej si pozor, kdyby tě chtěl někdo někdy,, vyhitlerovat ".... Třeba někde na srazu.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:Hoj
Nehraj hry s Prasetem, nedávej si drink s Kojakem, neochutnávej nic co ti bude podávat Sujazuwaki.
Jinak je to tu supr.
...eště si zapomněl "nekuř nic, co ti podá Rohy"
MildaB650N (Člen) 19.03.2015 20:09:42 Offline |
Kruci písek chlapi to je informací Nevim nevim jestli si to budu fsecko pamatovat Ale jen to do mě hrnte-čím vic tim lip. aspon dřív nebudu vypadat jako lama
Je prima vidět, kam jedu
MildaB650N psal:Kruci písek chlapi to je informací Nevim nevim jestli si to budu fsecko pamatovat Ale jen to do mě hrnte-čím vic tim lip. aspon dřív nebudu vypadat jako lama
Stejně si tím projdeš...
MildaB650N (Člen) 19.03.2015 20:46:48 Offline |
Petr J. psal:MildaB650N psal:..... aspon dřív nebudu vypadat jako lama
....budeš....
To je mi jasný-už dva roky to tu pročítam a vím, že nováček je prostě nováček
Ale stejně sem rád, že už sem tu konečně s váma
Je prima vidět, kam jedu
Filous psal:...a připraf se, že budeš muset na prvním srazu fšechny vykouřit, to je taky taková tradice
a hlavne polykat to seminko, aby ti nevypadaly zoubky
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
MildaB650N (Člen) 20.03.2015 18:49:53 Offline |
Věřte mi, že by ste nechtěli-koušu A zubařka říkala, že zoubky nemam nejhorší
Je prima vidět, kam jedu
MildaB650N (Člen) 20.03.2015 18:52:54 Offline |
Kim psal:vitaj
nevěř jim ani slovo,sou to sice pacijenti,ale jinak naprosto noumáuní
DíkyMusí bejt-kdo má bandasku musí bejt normální
Je prima vidět, kam jedu
hlemejzd999 (Člen) 20.03.2015 20:48:04 Offline |