Nejsi přihlášen
Leštění
Zdravím všechny,
kluci neleštili jste někdo ventilové víko?teď to mám sundané a rozhoduju sa nad tím.Je to přece jen daleko větší piplačka než kola, nebo víka.Má někdo zkušenost jak na to?Respektive na to jemné žebrování, nějaká finta...dík
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Re: Leštění
...stejně jako fšechno jiný...votstraňovačem starejch nátěrů a plastovou špachtličkou sundat barvu, pag vrtačkou na "americe" takovou tu vostrou tkaninu a růčo jemnej šmirgl a ve finále filcák a pastu...a fertig...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fany psal:"americe" ? to neznám.Já všecko ručně,jen šmirglama. Jak to přesně vypadá?A co to stojí?Dík
...amerika??? ...taková vina, co se upne do vrtačky a jakoby na sucháč se na to lepjej různý brusný materijály
Další pomatenec nelešti nebo se z toho zblázníš (pokud už cvok nejsi jako Koldan
)
Když už tak to víko stříkni barvou, ta se líp udržuje. Jakmile vjedeš do horkem rozměklýho asfaltu tak ti toho fůra skončí právě na víku, popřípadě se to připeče v prohlubních kde sou fajfky vod svíček. Když leštit, tak dekly na stranách.
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 10.01.2007 22:13:10 Offline |
palous: ty ses dal k pakistáncům alláh akbááár s námi
doba je temná...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 10.01.2007 22:23:06 Offline |
borák: jo tááááák
doba je temná...
Vostrý Ondřej (Člen) 11.01.2007 20:12:42 Offline |
a ten posranej komaxit nebo co to je za sajrajt na stupačkách se dá taky odstranit odstranovačem starých nátěrů???Nebo je to na hovno a je to lepší rovnout vybrousit??I když ty posraný spáry co jsou po stranách asi vyrousit budu muset.
Vostrý Ondřej psal:a ten posranej komaxit nebo co to je za sajrajt na stupačkách se dá taky odstranit odstranovačem starých nátěrů???Nebo je to na hovno a je to lepší rovnout vybrousit??I když ty posraný spáry co jsou po stranách asi vyrousit budu muset.
...komaksit??? ...na stupačkách??? ...origo je na držákách stupaček jen barva a lak
pojede to rychleji dyž tam bude něco leštěneho?
esli jo tak, vyleštim aji tu plastovou nadrž...
fakt moc mě to zajímá, pomozte
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tak teda potřebuju připravek, co mi vylešti nadrž tak, aby vypadala jak chromový nárazník od inkvize opět help
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Fany psal:Čuměli na mě jak na blba, když jsem chtěl brusnou textilii...Je nějaká prodejna ve ZL, nebo UH?Dík
V UH je prodejna v ulici Na baště, mam dojem, že se jmenuje Hartman, prodávají vše kolem broušení a leštění. Je to za Mariánským náměstím.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
předstaf si koberec s umělým vláknem, na kerý se ti vyleje med nebo lepidlo a zatuhne to,no tag taghle nějak vypadá ta brusná textilie, ale bacha woe,oni maj různou drsnost a pokud vezmeš drsnou moc,tag ti to bude i brůsit a to je špatně,já třeba tou hrubší krásně rozbrousil ty spoje co byli na řadičce a brzdě,takže to vypadá úplně jinak,prostě hladká plocha,ale na samotné leštění a sundávání povrchů jsem používal tu jemnější. možná bych zkusil uřezat i ten koberec a hodit to na tu ameriku,třeba to bude stejný
no a tady to máš:
a nezbytná pomůcka leštiče
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1