Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 21:04:36 Offline |
předvánoční charita
vážení a milí banditpřátelé ( a zvířat především )
stejně jako tomu bylo v létech předešlých i letos jsme se domluvili, že uspořádáme před koncem roku charitativní sbírku. letos to bude trochu změna, výtěžek půjde na nákup vybavení pro psí útulek „bouchalka“ v buštěhradě u kladna www.psiutulekhotelbouchalka.wz.cz a to konkrétně na vybavení kotců nerezovejma miskama a pokud se vybere víc peněz než bude potřeba na misky, bude z nich pořízeno další potřebné vybavení útulku nebo za ně nakoupíme další cajky pro jiný útulek kterej bysme dodatečně vybrali. tenhle útulek sme vybrali z několika kandidátů, ve všech sme se byli osobně podívat a porozprávět s zřizovateli, na bouchalce nás přesvědčili, že náš dar bude mít smysl a pomůže ke zkvalitnění těžkého života zvířat, který se většinou špatnou zásluhou nás, lidí, dostanou do takovýhle situace. Záměrně sme pak vybrali dar formou konkrétních „věcí“, tedy těch nerezovejch misek který tam potřebujou aby nemohly bejt peníze použitý na jiný účely než bysme si představovali…
dost bylo řečí, pokud chcete přispět, pošlete libovolnou částku dle vašeho uvážení na číslo účtu co je uvedený níž, o vybraný částce a stavu celý psí charity budu průběžně referovat. patronem celý naší psí charito-akce se stal „Husky“, což si myslím že je zárukou toho, že předáme před koncem roku všechno do správnejch rukou nebo snad tlam???
inkviz+inkvizová
číslo účtu: 2201108914 / 5500 Raiffeisen bank CZ
konst. symb.: 0308
var. symb: (uveďte vaše telefonní číslo)
částka: libovolná
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 21:05:17 Offline |
Re: předvánoční charita
posíláme prvních 1000Kč na to stříbrný psí nádobí
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 13:52:54 Offline |
Vlastoš psal:Máš to tam,ale upřímně, radši bych dal něco na lidi.
je mi jasný, že někomu ty zvířata nemusej sedět, stejně tak jako někomu jinýmu třeba cizí děti, vod toho je to dobrovolný, chceš->dáš, nechceš->nedáš a nebo najdeš někoho jinýho kdo něco podobnýho zařídí a pošleš škvarky tam, kde si budeš myslet, že to bude nejlepší po někom jinym
doba je temná...
inkvizitorr psal:Vlastoš psal:Máš to tam,ale upřímně, radši bych dal něco na lidi.
je mi jasný, že někomu ty zvířata nemusej sedět, stejně tak jako někomu jinýmu třeba cizí děti, vod toho je to dobrovolný, chceš->dáš, nechceš->nedáš a nebo najdeš někoho jinýho kdo něco podobnýho zařídí a pošleš škvarky tam, kde si budeš myslet, že to bude nejlepší po někom jinym
prdim na lidi........zvířátka
inkvi kolikátýho to uzavíráte.???......ja budu mít love až 15týho
A je to!!
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 20:10:30 Offline |
zrzule psal:inkvi kolikátýho to uzavíráte.???......ja budu mít love až 15týho
zatim nevim kdy, ale asi až po vánocích, chtěli bysme to tam vodvýst mezi svátkama
doba je temná...
Vlastoš psal:Máš to tam,ale upřímně, radši bych dal něco na lidi.
A já zas upřímě říkám že lidí je jak sračekA by mě zajímalo jesi žencká chlapoj bo oráceně panáčkoval každejch pjet minut z radosti jako pesania držím se hesla kdo nemá rád psi nemá rád lidito vidím třeba u mojeho debilního bratra
Jebat motorky :-)
jestli po vánocích, tak do tý doby snad taky něco přihodim.....
budu si muset odpustit chlast
Vlastoš psal:to Palous: kdybych neměl rád zvířata,tak nepošlu nic, ale která ženská nebo chlap ukousne děcku prsty na rukách? Všechno má svoje.Sem rád, že se taková akce tady rozjela ať už je to na cokoliv.Taže
sem nemyslel tebe bo jak píšeš bys nic nedal
Omlouvam se,ze to davam sem,ale prijde mi to jako policek do tvare vsem,kteri maji radi zviratka.NECHCI aby se k tomu rozvinula debata,a vzalo vse jiny smer.Ale tohle bych zakazal,a svymu diteti vysvetlil,ze mu radsi koupim 3 zivy zvirata,nez jedno tohle.
http://www.ahaonline.cz/cz/zajimavosti/ … -plysaci!/
...che palle !!!
Esli teda má bejt patrónem Husky, tak to považuju za do nebe volající případ střetu zájmů a požaduju, aby aspoň předsedkyní kontrolní a revizní komise byla Mňau.
Psal mi Lytr, že mu řikal Vorel, že mám něco poslat. Tak sem něco poslal.
inkvizitorr (Administrator) 04.12.2007 09:24:56 Offline |
tagže agentůra hunden catering hlásí, že k dnešnímu ránu se sešlo celejch 6100 kačen, což si myslim, že je celkem slušnej základ doufám ale, že ještě tak jednou tolik bysme mohli dát do kupy, máte na to všici do vánoc čas, myslim, že nějaká ta stovečka od každýho z vás by vám nic neudělala a těm, co to potřebují by určo pomohla za projevenou solidaritu všem banditpičopřispívajícím patří velké díííky
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 04.12.2007 09:34:58 Offline |
Lihy psal:neftírej se
dobrá, ostatním díky, lihoměroj
doba je temná...
bobule psal:tak já taky pošlu nějaký to love i když by se mohla vyhlásit zbírka na ty moje dva kriply lebo je brzo přerazim
tak to dej pak vedet ... usporadame hostinu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun psal:6100 kačen??
To je nějakej tunel,ptž Loser tam poslal 15 kolíků!!-viz výše...
Poslal bych,ale nemůžu rozjet internet banku do
K přepážce se mi nechce,tak tam budu muset asi zavolat...
poplatky za vedení uctu
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2007 10:34:14 Offline |
gore psal:Šárka psal:jen takovej nápad... co kdyby nás tam jelo víc a vzali by sme náký psíky na mezisvátkovou procházku?
...treba do cinsky restaurace
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 11:04:09 Offline |
zrzule psal:Šárka psal:to inkvi:
já přispěju ale až po 12. to víš pár dní před výplatou je brutální
jen takovej nápad... co kdyby nás tam jelo víc a vzali by sme náký psíky na mezisvátkovou procházku?jóóóóó......
lidi, přemejšlejte, svátky tu sou vod toho abych celej tejden žral rybu se salátem a lil do sebe točenou plzeňskou dvanáctku a né lítat někde se psem vánoční hokej na štědrej den ráno je poslední aktivita a pak už jenom žrát, žrát a žrát
p.s. až se tam budem vypravovat, tak dam vědět, kdyby chtěl ject někdo taky (bude to asi někdy 27 nebo 28.12)
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 14:56:00 Offline |
tajnej psal:dnům 27.a 28.12. my řikáme mezi svátkama, jak to máte u vás?
já slavim celej tejden páč jak se narazí plzeň a vodšpuntuje něco ze sklepního archivu, tak nějaký mezi neznám
doba je temná...
Geograf psal:Doufám že se má trocha těžce vydřených peněz dostane do správných ruk nebo tlapek
A taky doufám, jestli se někdy dostanu na nějaký sraz, nedostanu štěkací guláš v nerezové misce
tam budeš tak nažranej, že se z toho po......
jen tipuju, ještě jsem tam nebyl
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr psal:zrzule psal:Šárka psal:to inkvi:
já přispěju ale až po 12. to víš pár dní před výplatou je brutální
jen takovej nápad... co kdyby nás tam jelo víc a vzali by sme náký psíky na mezisvátkovou procházku?jóóóóó......
lidi, přemejšlejte, svátky tu sou vod toho abych celej tejden žral rybu se salátem a lil do sebe točenou plzeňskou dvanáctku a né lítat někde se psem vánoční hokej na štědrej den ráno je poslední aktivita a pak už jenom žrát, žrát a žrát
Žádné takové obžerství nebude!!Budeš doma obsluhovat Halinku
Banditatom (Člen) 10.12.2007 19:21:11 Offline |
Lidičky do kdy to tu frčí? Mám nějáký problém s penízky takže mi dojdou za cca.14dní!!! Pošlu hned jak příjdou. Já sice pejsky nerada, ale je to němá tvář a těm já nemužu odolat.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 12.12.2007 13:05:03 Offline |
tag vážení, k dnešnímu poledni je na účtě společnosti hunden catering celejch 8800,- kačen, stříbrný nádobí už je zarezervovaný a příští tejden ho pojedu vyzvednout
a aby ste měli věčí motivaci přispět, tak na konci sbírky uděláme velký žrebování a jeden z vás, přispívajících dostane hodnotné, ale opravdu kurva hodnotné dary od continentalu plus jedno bandit triko žrebování proběhne asik při velkém sněmu až pojedem předávat kontraband do outulku konec hlášení
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.12.2007 13:42:02 Offline |
inkvizitorr psal:tag vážení, k dnešnímu poledni je na účtě společnosti hunden catering celejch 8800,- kačen, stříbrný nádobí už je zarezervovaný a příští tejden ho pojedu vyzvednout
a aby ste měli věčí motivaci přispět, tak na konci sbírky uděláme velký žrebování a jeden z vás, přispívajících dostane hodnotné, ale opravdu kurva hodnotné dary od continentalu plus jedno bandit triko žrebování proběhne asik při velkém sněmu až pojedem předávat kontraband do outulku konec hlášení
Teda ty ,ale umíš motivovatKdy že bude konec sbírky?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:tag vážení, k dnešnímu poledni je na účtě společnosti hunden catering celejch 8800,- kačen, stříbrný nádobí už je zarezervovaný a příští tejden ho pojedu vyzvednout
A kurwatak tu moji část rozděl průměrem co gdo dal bo se cejtím dotčen že při moji šikovnosti vyhraje Gore kterej by ty chudáčky nejradši zežral a jen kvůli tejhle akci pošle jak ho tak znám dvjepjetky
Banditatom (Člen) 12.12.2007 17:11:30 Offline |
tajnej psal:Určitě budu mít kliku a vyhraju zadní gumu na Bandita.
A v technický poradně pak budem řešit můj problém, jak jí tam ku.va nandat
co taky řešit v zimě, že jo
srarou rozřeš flexou a gumu tam natluč palicí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kua ta pnojmatika je sice hezká ale to triko si nikde nekoupím
já ho chcu
Martin B12 (Člen) 15.12.2007 14:54:35 Offline |
tak jsem taky něco poslal na psí hostinu
street triple picco
Nevim ,ale ja na nic neprispivam,jsem sice dobrak,ale kdyz vidim Paroubkovou,jak verejne prizna,ze neco malo s charity ma,tak jsem si neni jist.At da stat,uz jsem mu dal tolik penez,a nemusim si lecit dusi dobrym skutkem za penize.Radsi hodim kus zvance toulavemu psovi,asi tak,at se zlobi na mne kdo chce
Männer sind primitiv,aber glücklich!
jura psal:Nevim ,ale ja na nic neprispivam,jsem sice dobrak,ale kdyz vidim Paroubkovou,jak verejne prizna,ze neco malo s charity ma,tak jsem si neni jist.At da stat,uz jsem mu dal tolik penez,a nemusim si lecit dusi dobrym skutkem za penize.Radsi hodim kus zvance toulavemu psovi,asi tak,at se zlobi na mne kdo chce
Tak sem takový věci ani nepišjasně sem řek kdo nemá rád psi nemá rát lidisory na to sem musel reagovatsem to pochopil jako že Inkviz si něco nechá
Pochopils to spatne,kazdy muze vyjadrit svuj nazor,a ja jsem svuj vyjadril,mam taky psa,nebo spis syn.Utulek?To je pro psa spis vezeni, s pravidelnou stravou,pro kazdeho je svoboda ta najdulezitejsi vec,jak pro psa i pro cloveka.Muj nazor.Co jeste?Ja to beru vseobecne,nechci rict,ze si nekdo neco ulil.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Filous psal:...páč sem čolek a nemam žádnej interfernetbenkink, tag mi chvíli trvalo, neš sem se dokopal na přepášku, ale dneska sem se přemluvil a něco málo taky vodeslal...
kua v týhle moderní době ale proti gustu .....
ross psal:Filous psal:...páč sem čolek a nemam žádnej interfernetbenkink, tag mi chvíli trvalo, neš sem se dokopal na přepášku, ale dneska sem se přemluvil a něco málo taky vodeslal...
kua v týhle moderní době ale proti gustu .....
...no jo no ...jag to nejde šroubovákem a kombinačkama, tag sem f prdeli
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Newada psal:Filous já myslim, že se zbytečně podceňuješ, podle toho co mi říkal "ajtý" vo starym notesu tak to by si zvlád i ty.
...vůbec ti nerozumim...jakej ajtý??? ...jakej starej notes??? ...čí notes??? ...co s nim??? ...ofšem pravdou je, že vůbec netušim, co bych měl udělat pro to, abych ňákej ten benkink měl, páč vopčas by se to hodilo, ty lidi, co choděj k přepáškám sou takový divný, vopčas smrděj, potěj se a tag, dycky mi je f tý frontě blivno a taky mě tam nebaví dycky půl hodiny přešlapovat na místě
musim přiznat, že sem se tomu taky odně bránil. ale nechal sem se ukecat, no a v práci to máme asi 2roky, doma rok a musim přiznat, že bomba. doma v křesle přesouváš korunky sem tam a v kapse vymeteno
momentalně zavostalej
bery psal:musim přiznat, že sem se tomu taky odně bránil. ale nechal sem se ukecat, no a v práci to máme asi 2roky, doma rok a musim přiznat, že bomba. doma v křesle přesouváš korunky sem tam a v kapse vymeteno
...f továrně to normálně používam, žádnej trabl, ale nastavil mi to náš dráteník a bylo to, používání nejni nic složitýho, nejsem blbej ...serem na to, nebudem kurvit charitativní diskuzi mojí nevochotou kamarádit s tym ksindlem s čudlikama...
Filous psal:Newada psal:Filous já myslim, že se zbytečně podceňuješ, podle toho co mi říkal "ajtý" vo starym notesu tak to by si zvlád i ty.
...vůbec ti nerozumim...jakej ajtý??? ...jakej starej notes??? ...čí notes??? ...co s nim??? ...ofšem pravdou je, že vůbec netušim, co bych měl udělat pro to, abych ňákej ten benkink měl, páč vopčas by se to hodilo, ty lidi, co choděj k přepáškám sou takový divný, vopčas smrděj, potěj se a tag, dycky mi je f tý frontě blivno a taky mě tam nebaví dycky půl hodiny přešlapovat na místě
Tak "ajtý" je IT, to je ten co mi vydá notes a pak udílí rady co s tim. V tomto případě poradil: Vem na to kladivo a prosim tě aspoň baterku hoď do nebezpečnýho vodpadu, stejně je vodepsanej.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Filous psal:Newada psal:Filous já myslim, že se zbytečně podceňuješ, podle toho co mi říkal "ajtý" vo starym notesu tak to by si zvlád i ty.
Tak "ajtý" je IT, to je ten co mi vydá notes a pak udílí rady co s tim. V tomto případě poradil: Vem na to kladivo a prosim tě aspoň baterku hoď do nebezpečnýho vodpadu, stejně je vodepsanej.
..tak to ses taky vedleIiiiiTýýýýýý je mimozemstak a gdyz si ho das na rititka tak budes litat ale da se litat i bez nej
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Newada psal:Filous psal:Newada psal:Filous já myslim, že se zbytečně podceňuješ, podle toho co mi říkal "ajtý" vo starym notesu tak to by si zvlád i ty.
...ty vole, já vim, gdo je ajťák ...jen ten náš nejni tag ftipnej, aby mi radil použití kladiva ...a nebo mě natolik zná, že ví, že bych to moch ve slabý chvilce udělat ...teť nevim
vorel psal:vogo, esli máš účet u spořky, tak ten jejich servis24 zvládne fakt každej jouda. aby taky ne dyš to vymejšlí a spravuje Lůzrovič
he, uz ne .... ted delam do dodavek piva vod Plzenskejch kucharu ... takze si fofrem udelejte zasoby, protoze to vypada, ze podle tohodle systemu uz nedoruci nikam ani prazdnou flasku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
vorel psal:vogo, esli máš účet u spořky, tak ten jejich servis24 zvládne fakt každej jouda. aby taky ne dyš to vymejšlí a spravuje Lůzrovič
bodejť by to nezvlád když to maj porád dojebaný a nemaká to, snad když teď Loser přešel jinam tak to bude v cajku
to jebu
inkvizitorr (Administrator) 20.12.2007 11:49:57 Offline |
jura psal:Pochopils to spatne,kazdy muze vyjadrit svuj nazor,a ja jsem svuj vyjadril,mam taky psa,nebo spis syn.Utulek?To je pro psa spis vezeni, s pravidelnou stravou,pro kazdeho je svoboda ta najdulezitejsi vec,jak pro psa i pro cloveka.Muj nazor.Co jeste?Ja to beru vseobecne,nechci rict,ze si nekdo neco ulil.
takže průběžné info, k dnešku ráno 15 200 kačen
juroj: hele, celá tahle akce je převzatej nápad od jerryho, kerej na to letos akorát nemá čas. proč zrovna nějaký misky pro nějaký psy v nějakym útulku??? je to jednoduchý, na děti v domovech přispívá kdekdo a alternativa sbírky pro zvířata mě připadla stejně dobrá, bo jí v podstatně menší míře pouze za svou osobu dělám každej rok. tim, že chci do toho útulku konkrétní věci a né balík peněz je z toho důvodu, že chci, aby se ty věci dostaly přímo k těm co je potřebujou a né že se ztratěj někde při přesunu na svý místo (administrativa v dobročinnejch organizacích třeba...). chápu, že né každýmu to musí sedět, bo sou lidi, kerejm zvířata nic neřikaj, na druhou stranu nikdo nikoho nenutí, aby něco dal. no a co se tý svobody týče a fungování útulku je to asi tak, každý město nebo obec musí vlastnit nebo mít nasmlouvanej útulek pro zaběhlá zvířata. to znamená, že když se někde bude poflakovat nějaký takovýhle zvíře, tak ho měšťáci chytnou a vodvezou sem (aby někoho nepokousalo, nepřenášelo nemoci, případně je-li zraněný po střetu s autem nebo se jenom nedopatřením někomu zaběhlo a ten ho hledá). no a tady mu poskytnou azyl a potřebnou péči do doby než se ho někdo ujme. může to bejt novej majitel nebo ten původní co ho hledá. prioritou toho útulku je mít tam těch zvířat co nejmíň bo každý další sou zase prachy navíc, nikdo tam ty zvířata nechce skladovat, všichni si přejou, aby měli novej domov. obávám se, že bys určitě nebyl nadšenej kdybys ráno chodil do práce za asistence několika "svobodnejch" žebravejch psů prapodivnýho vzhledu a původu s nezjištnym zdravotnim stavem, totéž třeba kdybys pouštěl ven děti aby si hrály v parku za jejich asistence. no a proč zrovna tenhle útulek??? prostě se mi líbil přístup provozovatelky celýho zařízení a vcelku sem se ztotožnil s tim, že kdybych něco podobnýho provozoval já, dělal bych to asi podobně... (na rozdíl od několika jinejch zařízení kerý sem navštívil když sem hledal to správný)
toliko asi na tvou odpověď....
a když už sme u toho, povezu tam celej kontraband asi 28.12, takže když by někdo chtěl se tam jít mrknout, tak nejspíš vokolo poledního tam (zkonzultuju to eště s nima jestli se z toho neposerou když tam vlítne tlupa bikerů) upřesnim eště pozdějc
doba je temná...
inkvizitorr psal:a když už sme u toho, povezu tam celej kontraband asi 28.12, takže když by někdo chtěl se tam jít mrknout, tak nejspíš vokolo poledního tam (zkonzultuju to eště s nima jestli se z toho neposerou když tam vlítne tlupa bikerů) upřesnim eště pozdějc
Bych se i přjel mrknout...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
taky jsem ještě neco poslal
Stránky: 1 2