Nejsi přihlášen
Padafky sem!
Tagže jedno morbidní téma. Gdo se letos válel (samo,že myslím s mašinů) Uděláme statistiku a pošlem to do Novy,páč co vím,tak je nás tady snad k tisícu a mrtvej snad letos nebyl žádnej a bouraček možná 30? To de,ne?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 11:39:11 Offline |
Re: Padafky sem!
stejně jak loni, i letos na podzim, mrd ho
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 12:01:57 Offline |
tak já se taky přípojím k těm co ještě nespadli.Teda vůbec se dívím ,že ta motorka nelehla když na ní jezdí 3 lidi.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Martin B12 (Člen) 30.11.2007 12:31:03 Offline |
Ja se taky hlásím do clubu krašmenů
street triple picco
Banditatom (Člen) 30.11.2007 13:37:33 Offline |
já letos né ale loni jo a předloni jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bandit-Kralik (Člen) 30.11.2007 20:55:23 Offline |
bohuzel uz take....sice jen male brouseni asfaltu....nastesti motyka bez ujmy,ale kalhoty jsou na hadry...takze vlastne to dobre dopadlo
Antihero psal:to Fleur:
...se dívám,že máš stejnou bundu,a seš z Brna
...tak až se někde potkáme...
...tak se poznáme
Až uvidíš např. na Tomkáči ležet žlutýho Bandita a kolem běhat nas.anou babu (na sebe samozřejmě), tak jsem to jááá
já stále bez ztráty bodou... naposled v 17 na MZ... a to mi zobák v žigulu nedal přednost zprava
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
... ako sa to hovorý??? že som neprispôsobila rýchlosť stavu a povahe vozovky.... 29.05.07.... budem pamätať do konca života...tie predtým boli sranda ale parakotúľ z bandita moji anieli stražny mali pohotovosť, bandit KO ja LTT
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
Letos bez crashe , loni jsem sebou jebnul na jebce kvůli koně , ale jsem stejně už ve druhém levelu když ještě předtím v r.2002 jsem dolámal boční plasty na ZZR 600 a naštípnul žebro při vjíždění do dvora no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Letos nic.
poslední crash na Jawa pionýr cca 10 let zpět ale díra v noze a zlomená ruka.
a to jsem byl jen spolujezdec (kolize se stojícím Simsonem).
Ale jak už se tady pořád píše jsou jen dva tábory jedni co už vědí a ty druzí co budou vědět.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Letos nic.
Ale jak už se tady pořád píše jsou jen dva tábory jedni co už vědí a ty druzí co budou vědět.
..nemáš pravdu... ,,já ješťe pořad nevím,, a stále pokúšam osud.... aj keď by som už mala mať,,rozum,, PS: Česky asi psát neumím....
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
Zdenák psal:Letos nic.
Nic ve zlým, ale kde seděl šofér
Jinak já letos taky, ale radši bych na to zapoměl
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Zdenák psal:Letos nic.
a to jsem byl jen spolujezdec (kolize se stojícím Simsonem).Nic ve zlým, ale kde seděl šofér
Jinak já letos taky, ale radši bych na to zapoměl
No situace probíhla tak:
motocykl Simson osádka dvou lidí a motocykl Jawa rovněž ve dvou. Najednou Simson zastavil neb na poli viděl osobu za kterou jsem jeli, ale bohužel v ve stejnou chvili se můj řidič rozhodl ve velke rychlosti (rychlostní stupeň 3) předjiždět a tak jsme do nich vlítli. Přeletěli jsme , no já se svého řidiče nechtěl pustit a tak jsem se po něm v objetí sklouznul po asfaltu a štěrku po zemil. on si na tvaříi vykouzlil ještě jeden úsměv a já si o něco z druhe motorky udělal díru do nohy a tím jak jsem ho objímal tak jsem si zlomil ruku o silnici. Docela legrační bylo když se jeden kamarád pokoušel v rámci zdravotní péče roztrhnout mojí košili, jako že to někde viděl, tak jsem mu řekl ať to zaváže raději celou.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Já jen asi tři drobné pády...1)vjíždění do garáže-rozbitá cesta...=>Drobné oděrky na motorce 2)vyjíždění z garáže pak nějaký eror... najednou se motorka rozjela(já na ní) a šup řídítkem do plotu-odneska to jedna latka v plotě:D....pak jsem jí jen pomalu položil na beton
3) postavím na stojám...jdu pryč...motorka stojí najednou rána a je na zemi:(...blbje jsem ju postavil
tak asi takhle:(
A to nepočítá půjčení motorky strejdovi(začátek sezony)-položená v zatáčce....nikomu se nic nestalo...ale motorka na dranc....naštěstí už spravená
Takže jeden za mě a jeden za strejdu:D
Já furt nic,ale na sosnové sem k tomu měl 3x kurefsky blízko,hlavně při hajsajdru kdy sem přistál na nadrži a zadní kolo mě šlo metr vedle,trochu sem při tom vyděsil někoho na CBR RR co jelo zamnou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
PALOUS psal:maňas psal:no tak hlásím o víkendu druhej zápis pro bandasku,svině srna
to máš s toho,že se kochášale hlavně že sis nevodřel bůček
asi máš recht,ale kdybych se nekochal tak sem jel rychlejc a taky by to podle toho dopadlo,takhle tomu relativně houno je si myslím
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2009 07:18:48 Offline |
to Pšán a Nicolla:Hlavně ,že jste celý
P.S.mám nechat vyrobit další květináč
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2009 07:44:02 Offline |
Pšán psal:..mám nechat vyrobit další květináč ..
..máš to bez práce..motorce né že hovno je,ale -u
jí je..
..jen kdyby se ti v regále válel pedál zadní brzdy,tak ten bych uživil..ale akutní to nejní..
čéče tak to se mi neválí,ale někdo ho jednou dával k dobru na SV foru,ale asi byla taky zlomená tak ti asi bude taky k prdu pokud nechceš vařit.
tak hlasim jednu pre prijezdem do sosnovy, sem ulehl na miste na mokrem travniku na bok, zalomil sem packu predni brzdy v tom lamani 2cm posledni. No jinak nic, tak to nepocitam ani . Hold nabalenej jak autobus a kratky nohy
Billy psal:tak hlasim jednu pre prijezdem do sosnovy, sem ulehl na miste na mokrem travniku na bok, zalomil sem packu predni brzdy v tom lamani 2cm posledni. No jinak nic, tak to nepocitam ani . Hold nabalenej jak autobus a kratky nohy
Mě to v neděli taky padlo, ale díky bočním brašnám v klidu. Jen betonový květináč pani domácí to nepřežil. Ale na to že to padlo na žebra motoru, tak snad neni ani skrábanec v laku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 30.06.2009 11:02:27 Offline |
Ja to mam kazdej rok jednou. Letos uz to mam snad za sebou.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
zzzmrzlinar (Člen) 30.06.2009 12:26:24 Offline |
já holt lehký lehnutí na levou stranu v Sosnový před cílovkou,
Progear 650 (Člen) 30.06.2009 14:07:50 Offline |
Ondráš psal:Billy psal:tak hlasim jednu pre prijezdem do sosnovy, sem ulehl na miste na mokrem travniku na bok, zalomil sem packu predni brzdy v tom lamani 2cm posledni. No jinak nic, tak to nepocitam ani . Hold nabalenej jak autobus a kratky nohy
Mě to v neděli taky padlo, ale díky bočním brašnám v klidu. Jen betonový květináč pani domácí to nepřežil. Ale na to že to padlo na žebra motoru, tak snad neni ani skrábanec v laku.
se máš pořádně nažrat... siláku....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nehamik B12 (Člen) 30.06.2009 17:52:05 Offline |
ja v dubnu taky vylit ze silnice do pole a doma se valim a jeste dva mesice valet budu
noha na srac
Progear 650 (Člen) 01.07.2009 10:49:47 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:se máš pořádně nažrat... siláku....
Jsem to ještě ukočíroval dobře. Tebe by to roztrhlo vejpůl.
ale u.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Já i bez slivovice padám zásadně doprava :c)
1) První cesta od kupce domů - lehký záleh do trávy za křižovatkou (na Spidysovu radu, že nemám podřazovat v zatáčce, bo mám dvouvál, jsem si vzpomněla až vleže) - zvedl nás Loser
2) Na parkovišti při parkování za deště - noha na asvalt, ale kdeže, to nebyl asvalt ale kaluž, která se za něj maskovala, a já nedosáhla nohou na dno... zase nás zvedal Loser
3) Na světlech, na bílé mokré čáře, při rozjíždění prudčí přidání plynu, ahaho, už jsme se válely - zachraňoval nás ochotný mlaďoch z vedle stojící dodávky
4) Při otáčení na dlažebních kostkách v kopci. Pokoušela jsem se zkusit zvednout podle návodu a nic. Přiskočil na pomoc nějaký dědula o berličce :c)
Ale já už vážně nechcu
... ženy nemají velká nebo malá prsa. To jen muži mají velké nebo malé ruce ...
sakra ty řádíš , to půjde neboj
Billy psal:sakra ty řádíš , to půjde neboj
no to doufám! Jsem se za tu dobu naučila používat spoustu nových sprostých slov, vždycky, když jsem zalehla... Akorát mi někdo říkal, že když to položím, že budu tak naštvaná, že si zauju, zabejčím se a zvednu to eins zwei... No a já se zabejčím, zauju si a .... nic... Vždycky mi musí někdo pomoct Chtělo by to nějaký svaly, moje čáry jsou na tohle krátký
Canichon psal:no to doufám! Jsem se za tu dobu naučila používat spoustu nových sprostých slov, vždycky, když jsem zalehla... Akorát mi někdo říkal, že když to položím, že budu tak naštvaná, že si zauju, zabejčím se a zvednu to eins zwei... No a já se zabejčím, zauju si a .... nic... Vždycky mi musí někdo pomoct Chtělo by to nějaký svaly, moje čáry jsou na tohle krátký
Ty jsi holka, ty svaly nepotřebuješ. Stačí sundat helmu a udělat smutný oči. Vždycky někdo zastaví a pomůže.
Na pánské osazenstvo se každej
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Ty jsi holka, ty svaly nepotřebuješ. Stačí sundat helmu a udělat smutný oči. Vždycky někdo zastaví a pomůže.
Jo, pomůžou kamarádi a max kolemjedoucí piloti na motorkách, ale plechovkáři ani to se tam můžeš válet půl dne a budou akorát blbě čumět
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:Ondráš psal:Ty jsi holka, ty svaly nepotřebuješ. Stačí sundat helmu a udělat smutný oči. Vždycky někdo zastaví a pomůže.
Na pánské osazenstvo se každejJo, pomůžou kamarádi a max kolemjedoucí piloti na motorkách, ale plechovkáři ani to se tam můžeš válet půl dne a budou akorát blbě čumět
Já se musím zastat týpka z dodávky, který fakt ochotně vylezl z auta (mi přišlo, že byl u mě ještě než jsme obě dopadly na zem), zvedl mě, zvedl motorku, krotil plechovkáře za náma (bo já jsem blokovala jeden pruh a on ten druhý... Dva ze dvou = 100% špunt)
Canichon psal:Billy psal:sakra ty řádíš , to půjde neboj
no to doufám! Jsem se za tu dobu naučila používat spoustu nových sprostých slov, vždycky, když jsem zalehla... Akorát mi někdo říkal, že když to položím, že budu tak naštvaná, že si zauju, zabejčím se a zvednu to eins zwei... No a já se zabejčím, zauju si a .... nic... Vždycky mi musí někdo pomoct Chtělo by to nějaký svaly, moje čáry jsou na tohle krátký
...to ti ale neřekli že musíš bejt napumpovaná adrenalinem, čili že musíš mít na svým těle aspoň něco zlomenýho ...pak ji jednoduše vezmeš podpaží a odejdeš stranou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš psal:Canichon psal:no to doufám! Jsem se za tu dobu naučila používat spoustu nových sprostých slov, vždycky, když jsem zalehla... Akorát mi někdo říkal, že když to položím, že budu tak naštvaná, že si zauju, zabejčím se a zvednu to eins zwei... No a já se zabejčím, zauju si a .... nic... Vždycky mi musí někdo pomoct Chtělo by to nějaký svaly, moje čáry jsou na tohle krátký
Ty jsi holka, ty svaly nepotřebuješ. Stačí sundat helmu a udělat smutný oči. Vždycky někdo zastaví a pomůže.
No ja myslim, ze Kacka ani tu helmu sundavat nemusi - staci, kdyz si trochu rozepne bundu
No a videl bych to tak, ze nam pri nejblizsi srazove prilezitosti udela instruktazni vlozku ohledne zvedani motyky. Proste to flakne nejdriv na levej bok, zvedne, my zaplacama pazourama a vona to hned posle na levej padak a jakoby nic to zasejc postavi ... my ji za tu krasnou instruktaz koupime par rumajzlu a pak nam bude predvadet, jak se zvednout, kdyz prestanou poslouchat nohy
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Ondráš psal:Canichon psal:no to doufám! Jsem se za tu dobu naučila používat spoustu nových sprostých slov, vždycky, když jsem zalehla... Akorát mi někdo říkal, že když to položím, že budu tak naštvaná, že si zauju, zabejčím se a zvednu to eins zwei... No a já se zabejčím, zauju si a .... nic... Vždycky mi musí někdo pomoct Chtělo by to nějaký svaly, moje čáry jsou na tohle krátký
Na pánské osazenstvo se každejNo ja myslim, ze Kacka ani tu helmu sundavat nemusi - staci, kdyz si trochu rozepne bundu
No a videl bych to tak, ze nam pri nejblizsi srazove prilezitosti udela instruktazni vlozku ohledne zvedani motyky. Proste to flakne nejdriv na levej bok, zvedne, my zaplacama pazourama a vona to hned posle na levej padak a jakoby nic to zasejc postavi ... my ji za tu krasnou instruktaz koupime par rumajzlu a pak nam bude predvadet, jak se zvednout, kdyz prestanou poslouchat nohy
...tagže f sobotu bude kulturní vloška pot pódijem???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 20.08.2009 10:48:31 Offline |
No hlavne kdyz si rozepne tu bundu a poradne se k tomu zvedani motorky predkloni. Von Loser vubec nekeca
nicola.foxx psal:No hlavne kdyz si rozepne tu bundu a poradne se k tomu zvedani motorky predkloni. Von Loser vubec nekeca
...vy furt kozy, kozy, ste jag malý kucí, mě zajimá, esi ji zvedne dvakrát za sebou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:nicola.foxx psal:No hlavne kdyz si rozepne tu bundu a poradne se k tomu zvedani motorky predkloni. Von Loser vubec nekeca
...vy furt kozy, kozy, ste jag malý kucí, mě zajimá, esi ji zvedne dvakrát za sebou
....2x kozy
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nicola.foxx (Člen) 20.08.2009 10:56:19 Offline |
TOO Filous:
Az to uvidis, tak ji to budes chodit sam schazovat na zem
Stránky: 1 2