Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 02.12.2007 17:38:35 Offline |
Re: samolepka bandit pico
samolepky zustaly po srazu v krumlově u jíry...
doba je temná...
Banditatom (Člen) 05.12.2007 10:53:44 Offline |
kua luďa dobří pošlete mi ju taky. tačí na mail já už si ji nechám vytisknout. Když mi to pošlete přestanu psát pichoviny Nééééééé kecám nepřestanu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bandit-Kralik (Člen) 19.12.2007 22:11:10 Offline |
Nebyla by jeste jedna pro me....
osiris psal:...na mejl prosím, vč. adresy
ps: ale jen tuhle s motorkou (s ou nebo bez)
pps: ta druhá (support) jen na srazu
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … _inov1.jpg
Bych jesi někdo neveme jen to Pičojá jen abych nedělal vostudu s jebkou
Jebat motorky :-)
...to mi připomíná- - minulý pátek tj. 14.12.07 jsem na křižovatce v Hořicích potkal starší, modrý,ale opravdu zachovalý Mercedes se samolepkou Bandit Pičo!!To by nebylo tak zvláštní,až na to,že onen "rajdr" se na křižovatce mírně do kopce rozjíždí stylem "nejřív 2 metry dozadu a pak až dopředu"....Tudíž jsem byl nucen synchronizovaně couvat s ním,aby si tu káru nepodřel..
Nutno podotknout,že byl absolutně "bezvlasý",takže Osi-máš smůlu..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:...to mi připomíná- - minulý pátek tj. 14.12.07 jsem na křižovatce v Hořicích potkal starší, modrý,ale opravdu zachovalý Mercedes se samolepkou Bandit Pičo!!To by nebylo tak zvláštní,až na to,že onen "rajdr" se na křižovatce mírně do kopce rozjíždí stylem "nejřív 2 metry dozadu a pak až dopředu"....Tudíž jsem byl nucen synchronizovaně couvat s ním,aby si tu káru nepodřel..
Nutno podotknout,že byl absolutně "bezvlasý",takže Osi-máš smůlu..
To byl Mariánale ten vlasy má
PALOUS psal:Meloun psal:...to mi připomíná- - minulý pátek tj. 14.12.07 jsem na křižovatce v Hořicích potkal starší, modrý,ale opravdu zachovalý Mercedes se samolepkou Bandit Pičo!!To by nebylo tak zvláštní,až na to,že onen "rajdr" se na křižovatce mírně do kopce rozjíždí stylem "nejřív 2 metry dozadu a pak až dopředu"....Tudíž jsem byl nucen synchronizovaně couvat s ním,aby si tu káru nepodřel..
Nutno podotknout,že byl absolutně "bezvlasý",takže Osi-máš smůlu..To byl Mariánale ten vlasy má
no co pucil sem ho otcovi,ale ze by jezdil na krizovatkach dozadu o tom nic nevim...
...sam mezi jebkarema...
PALOUS psal:osiris psal:...na mejl prosím, vč. adresy
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … _inov1.jpgBych jesi někdo neveme jen to Pičojá jen abych nedělal vostudu s jebkou
Bych se chtěl vomluvit za voptěžování ale už mám jiný
PALOUS psal:PALOUS psal:osiris psal:...na mejl prosím, vč. adresy
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … _inov1.jpgBych jesi někdo neveme jen to Pičojá jen abych nedělal vostudu s jebkou
Bych se chtěl vomluvit za voptěžování ale už mám jiný
...ani nevím cos vlastně chtěl asi máš jiný kódování
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vysky psal:žádost? Písemnou? Nestačilo by přimhouřit jedno oko a ten mejl poslat?
Už jsem si kvůli tomu nainstaloval Corel
...jasně že jo, já to myslel tak, aby jsi mi napsal mejl (když nemáš v profilu veřejnou adresu, tak ji sem asi nechceš psát přímo předpokládám) a já ti budu tím pádem mít kam (v odpovědi) poslat ten soubor
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2008 09:12:15 Offline |
to Osi:poslal jsem ti taky do mejlu prosbu o samolepkua prosím i s tou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1