Nejsi přihlášen
PDA acer n 35
nějak mi to blbne a při vybití baterie se vše (tedy jen mapy a uložený soubory... jen Vokna tam zůstanou ) - na reklamaci už to bylo a žádnou závadu nenašli (prej dělali diagnostiku) ale vo co jde... někam jsem zašantročil CD s mapama a tak potřebuju poradit kde je stáhnout
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2007 14:16:06 Offline |
Re: PDA acer n 35
Black psal:nějak mi to blbne a při vybití baterie se vše (tedy jen mapy a uložený soubory... jen Vokna tam zůstanou ) - na reklamaci už to bylo a žádnou závadu nenašli (prej dělali diagnostiku) ale vo co jde... někam jsem zašantročil CD s mapama a tak potřebuju poradit kde je stáhnout
mapy a soft s tom tom mapama stahneš tady na FTP nedavno mi to sem nějaký šikovný človíček dávalJinak to mazání pry některý PDA dělají jednou se tu o tom na foru někdo bavíl zkus kouknou do starších diskuzí nebo v hledat zadej PDA
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
To je zlost Aceru N35, pokud ti dojde baterka, tak za chvíli jsou programy v kompru. Systém zůstane v základu a češtinu a program na mapy musíš nahrát znova. Mapy jako takové zůstanou na kartě, jen ten program se ztratí. Mám ho taky a dělá mi to samé.
nějak se mi tam nic nezobrazuje (na FTP) tak jestli někdo může tak ať mi to pošle na mail.
jo a jinak po každým otevření složky to chtělo ať se znovu přihlásím asi 5x má to tak být?
za pomoc všem dík....
jo a jinak kdo by to PDA chtěl koupit tak za 3,5tis. je k mání... Original krabice, ještě v záruce, koupeno 22.6.2006, včetně 1GB SD karty - vše komplet - CD ještě pohledám.... určitě ho najdu
blacku je nová adresa na ftp
ftp://ftp.silver.amnet.cz/
...jinak vše při starým
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 03.12.2007 23:28:43 Offline |
já nemam nic a nic se mi nesere
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hele tak oprava,to co popisuješ je fakt normální, že po vyb.bat. se smáznou všechna doinst. data v zařízení a zůstane jen systém a lokalizace.Když je ale máš na pam. kartě v routu tak je opět nainst. do zařízení( otázka okamihu), nebo to máš všecko instalovaný v zařízení??
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Jak píšeš, data zůstanou na kartě a za 15 min nainstaluji jen češtinu a další základní programy jako základ TomTom a vše je zase O.K. než dojde baterka. Ono se to nesmázne hned jak dojde, ale po nějakým dnu. Taky jsem zjistil, že je dobré před vypnutím mrknout do nabídky Start - Nastavení - Systém - Paměť - Spuštěné programy a ukončit ty které tam ještě zůstaly spuštěné.
Dado psal:WM 2003 to ještě dělá, ale WM5 a 6 už to je pořešený tak že je to v paměti která nepotřebuje perm. napájení ( asi ROM ), takže je to fakt o systému ne o zařízení
není to celý vobráceně ?
viz vlákno : http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3780
stačí hledačka EPROM EEPROM , jo a taky ROM
Stránky: 1