Nejsi přihlášen
progresivní pružiny a tlumič řízení
Uvažuju o pořízení progresivních pružin a tlumiči řízení na B12S
Bando jaký máte zkušenosti s použitím takových doplňků?
Našel jsem progresivní pružiny HAGON (na dkracingu).
1) má tato pružina takový účinek v porovnání se sérií jak všude píšou?
2) je montáž nějak komplikovaná? Standartní teleskopy bez šroubu seřízení předpětí jsem rozdělaný měl na GSX.
3) musí se měnit i Oil za hustší a jaký?
A co tlumič řízení? Má to cenu?
Kam se vůbec u B12 montuje?
Dík za tipy
inkvizitorr (Administrator) 03.12.2007 16:28:05 Offline |
Re: progresivní pružiny a tlumič řízení
zkušenosti mam s wilbers, je to znát dost, koupíš je tady: www.halbich.cz olej se samo měnit musí, myslim, že to stojí za to
tlumič se tu probírá furt dokola, to si najdi sám...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/se … =895851470
doba je temná...
inkvizitorr psal:zkušenosti mam s wilbers, je to znát dost, koupíš je tady: www.halbich.cz olej se samo měnit musí, myslim, že to stojí za to
tlumič se tu probírá furt dokola, to si najdi sám...
I u B12? Má přece štelování což B6 nemá........
inkvizitorr (Administrator) 03.12.2007 16:38:38 Offline |
má, ale i tak má dvanáctka slabý pružiny, já to měl na sv taky štelovatelný a to kompletně a tam byly eště silnější než má dvanáctka a i tak při vostřejšim ježdění to bylo slabý, tak sem dal dopředu wilbersácký trubky (zlatý) tzv koldanovky a ty pružiny, třikrát sme přitvrdili a jednou vyměnili volej za hustší, pak už to bylo super, ale zas to nestačil stíhat zadek no a na zadek by stál štelovatelnej wilbers asi 24 litrů, takže to všechno šlo z baráku a teď se hrabu v ohlinsu jak vpředu, tak vzadu a je klid
ale samo záleží jak na tom jezdíš a kolik vážíš, já bohužel nesplňoval ani jeden tenhle parametr
doba je temná...
A ja jeste maly dotaz k vidlim.Kde na netu kupit gufera a takove ty ochranne plastova bazmeky pred trubky, jako maji nove masiny.Sorry za blby dotaz, ale pres net jsu ztracenec, ztraceny...dik
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Datel psal:inkvizitorr psal:ale samo záleží jak na tom jezdíš a kolik vážíš, já bohužel nesplňoval ani jeden tenhle parametr
No to uvidíme příští rok bo Vánoce jsou sfině
Inkviz ma recht.Nedavno jsem tady lupoval s jednim Banditakem B12 co ty Wilbersy mela,i zadni tlumici jednotku,a bylo to znat.
...che palle !!!
...myslím, že na tvrdým vocelovým stočeným drátu, hustějc vinutým na jednom konci nebudou tak rozdílný hodnoty aby mělo cenu se ptát, jestli vod petra nebo vod pavla
...máš na to? dopřej si a kup značku; nemáš na to? kup ty lacinější; spokojenej budeš ve vobou případech ;)
...olej většinou 15w a i se vzduchovou kapsou se dá hnout
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Fany psal:A ja jeste maly dotaz k vidlim.Kde na netu kupit gufera a takove ty ochranne plastova bazmeky pred trubky, jako maji nove masiny.Sorry za blby dotaz, ale pres net jsu ztracenec, ztraceny...dik
...ty chráničky sem viděl myslim na www.yacomi.cz a na gufera si zadej do vyhledavače třeba "Ariette"...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Martin B12 (Člen) 03.12.2007 20:53:26 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 03.12.2007 21:02:54 Offline |
martys: musíš bez háček a čárek, bez mezer a dodržovat přesně velký/malý písmena
doba je temná...
Martin B12 (Člen) 03.12.2007 21:08:06 Offline |
díkas začínám nák filousovatet
street triple picco
Martin B12 psal:Witrhy jsem objednával od Elitu /pro neznalý autodíly /. dorazily asi po 3 tejdnech.
A cena o litr mín než Hagony z dk racingu
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /wirth.JPG
no a zbytek se uvidí na jaře
Právě u Elitu jsem je zmerčil v katalogu Nechám si je tedy poslat s další várkou, do jara času dost
Strýcfajtr !!!
Ahoj Bandiťáci! Tlumič řízení by se mi také líbil. Máte někdo zkušenosti s tímhle http://www.mpscorse.cz/produkty-tlumice.html Cena je docel fajn, ale radši se optám než koupit nějakou srágotu. Je to s montážkou, ale ještě nevím jaké je to uložení, aby to nevypadalo šeredně. Dikes
Banditatom (Člen) 04.12.2007 11:53:21 Offline |
kua já tymu vůbec neto.. nerozumím, ale mám doma tlumič řízení údajně na bandita 400 nevím co je na tom pravdy já k nimu přišel jak slepej k houslím. Co myslíte šel by použít i na šestku podle mě tlumič jako tlumič ne? Nrbo ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1