Nejsi přihlášen
Blbej dotaz na auto
To sem zvědavej, co mi poradíte, rozhoduju se mezi třema autama: Ochcávkou kombajnem v tédéíčku, VW Golf 4 Variant taky TDI a potom srdcovka Mercedes C 220 (150 koni rozpuštěnejch v benzinu). Já už u každýho auta vidim něco a nedokážu se rozhodnout. Ochcávka a fauwé by byly tak okolo roku výroby 2000, medvěd tak ´98. A teď baby raďte...
Osi - vim, že to sem nepatří
ostatní - beru i vaše blbý kecy, aspoň je co číst.
Bandit rulezz!!!
Re: Blbej dotaz na auto
Marián psal:kdyz srdcovka,tak srdcovka nee?
ale osobne bych do cecka z tehle let nesel.
radsi trochu pridat a koupit ecko
Měli jsme v rodině C 220 Sport ze třiadevadesátýho a byl to držák a jelo to pěkně, právě proto je to srdcovka, a éčko nechci, maj ho naši a je to pro mě takový neohrabany, komfort je super, po 600 km nevíš, žes někam jel, ale jak začneš tlačit na pilu, je to nic moc
Bandit rulezz!!!
U mercedesu věk nehraje roli.Právě naopak bych řekl že starší kusy byly gut Jak si k tomu někdy člověk čuchne,většinou nechce nic jinýho Navíc je to koncepčně uplně někde jinde než VWkoncern
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...nigdy sem neměl nic jinýho neš koncernový auto a přestože sem nigdy neměl závažnější trable a nemůžu říct křivýho slova, dá li bůch, to další bude vodněkuť zezávodí, enem eště nevim esi z východu nebo ze západu ...ber Medvjeda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 03.12.2007 23:33:58 Offline |
volvo s60 2.5l plná palba r.v 2001 to je srdcovka za pouhých 270 000kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 04.12.2007 00:08:23 Offline |
volvo jsme řekl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ital v Saabu??? divný auta, palubka jak krajíc chleba, no néétaky máme f práci jednoho Olafa Sabsona, jak to nemá panoramatický okno je v hajzlu. už je dva roky bez turbíny a začíná mu hrabat.
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:Ital v Saabu??? divný auta, palubka jak krajíc chleba, no néétaky máme f práci jednoho Olafa Sabsona, jak to nemá panoramatický okno je v hajzlu. už je dva roky bez turbíny a začíná mu hrabat.
Jerdine v SAABu ! Vsechny predesle volby,(a ze jich bylo kolem 30-ti),byli jen nevyhnutelne omyly,nevyhnutelne smerujici k autu,na ktere sem si myslel od dob,kdy to byla vysada doktoru a kumstyru.Diky Bohu,nezustalo jen u snu.
A protoze je tady horko,rek sem si,ze strechu nepotrebuju.
P.S. a turbo taky ne! Poctivejch 140 koniku mi staci.
...che palle !!!
Ještě řekni 900 cabrio a máš kolegu na svědomí, ale na druhou stranu 900 Aero turbo, sem si málem ucvrknul do trenek, byl to můj první turbozážitek. Tak nějak si představuju start v letadle( nemůžu porovnat, nelítám kam můžu dojet,a kam nedojedu zásadně nechci ani letět) Tak zdravím Yelowsabbson
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
No, myslim, ze je rozhodnuto, akorat budu asi vybirat mezi dvouma motorama (to zas bude dilema), kazdopadne vysledek je jednoznacnej, do garaze pribude 'C' a uz se na nej tesim
tu misi: bavorak je pro frajery, ale mercedes je auto pro gentlemany
Bandit rulezz!!!
Stránky: 1