Nejsi přihlášen
Když se nezadaří - WRC
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=10652
No nevim, kteří jsou větší blázni. Jestli piloti nebo někteří diváci.
jak dlouho ještě?
Re: Když se nezadaří - WRC
VikecB12 psal:pro mě nejzajímavější motoristickej sport,sou to uplně vygumovaní maníci.Někdy bych se chtěl s nějakým relijářem svést,bohatě by stačilo s někým v ČR Asi bych měl škrkátko v trenkách
...já se sves a byl sem tag vyděšenej, že sem chvilku nevjeděl ani jag se menuju...ale jel bych zas...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 04.12.2007 11:31:36 Offline |
dobvý, ale curfa to musela ale štípat co?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
..nebylo to špatné autíčko,ale v tomhle videjku je pro mě blíž Porsche..nádhera,klasika a ten zvuk..no k posrání..
http://www.youtube.com/watch?v=5RxUHo7t … re=related
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
ale jo,ja nerikam, porsche je proste srdcovka
ale celica se da sehnat za par supu a i na dnesni dobu je to supr cupr kara.
Sice vetsinou vylitana vod pubosu jako su ja,ale tech skoro 160kobyl se snad tak neutaha
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 04.12.2007 23:44:27 Offline |
kua škoda felicia v origo závodní úpravě to byla prdel jen do tý doby než jsme trefili ten debilní most filda na stačky, já pohmožděná páteř a nějáka zlomenina a kamoš řidič na tom nebyl o moc lépe.Tím začala a skončila moje kariéra Až se sem kua naučím vkládat fotky tak to sem pošlu.
mr.BSE psal:nebo kdyz sme v koprivnici staly u nejaky ty 8 litrovy ameriky a ptaly kolik to tak zere...
mel to nastartovany a rika "deci.........deci........deci......deci......"
..když se mluví o spotřebě..jízda Humrem..nejnižší cifra na počítači byla 25lna 100..a to ta noha na plynu snad ani nebyla..
..ale zase to vysmýkalo dodávku narvanou věcma na přestavbu chaty co koupil v Beskydech.."cesta" jako úvoz nebo vyschlý potok..cifra na palubce se smála-99l na 100..ale nijak nekolísala..tudíž si myslím,ze ten displej je pouze dvoumístný..
..ale poježdění po lese prima..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..když se mluví o spotřebě..jízda Humrem..nejnižší cifra na počítači byla 25lna 100..a to ta noha na plynu snad ani nebyla..
..ale zase to vysmýkalo dodávku narvanou věcma na přestavbu chaty co koupil v Beskydech.."cesta" jako úvoz nebo vyschlý potok..cifra na palubce se smála-99l na 100..ale nijak nekolísala..tudíž si myslím,ze ten displej je pouze dvoumístný..
..ale poježdění po lese prima..
no ty voe, tak to si opravdu nedakazu predstavit....
nejvetsi aktualni spotrebu sem videl u kamosove mazdy 6- 2,3benzin sport. a ta byla nejakych 65l/100km ale klesala
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Pšán psal:..když se mluví o spotřebě..jízda Humrem..nejnižší cifra na počítači byla 25lna 100..a to ta noha na plynu snad ani nebyla..
..ale poježdění po lese prima..no ty voe, tak to si opravdu nedakazu predstavit....
nejvetsi aktualni spotrebu sem videl u kamosove mazdy 6- 2,3benzin sport. a ta byla nejakych 65l/100km ale klesala
...letěl sem H2 po hájwej přes 160 (bylo to čiplý) a aktuální spotřeba byla 26, ale s lechkou nohou se s tym tankem dá ject za 15, ofšem faktor zábavy je na bodu mrazu ...f terénu mam ale stejnej poznatek jako z Bogumina ...ale kudy fšudy to auto projede je kouzelný ...a to je leštěnka pro maséry, s votlučenym H1 nebo Humwee je zábava eště vo chlup vječí ...jízda cestou necestou s armádnim Humwee je jednim z mejch nejsilnějších zážitků za volantem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2007 09:56:02 Offline |
mr.BSE psal:kuwa jak vy se k takovejm kcharam dostanete
Hledej šmudlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 05.12.2007 10:28:53 Offline |
soused má velkej traktor!!!! A loni vytahoval mě ze škarpy po mojí zběsilé jízdě.No jo no vona 120 to je trhač to prevít.
Banditatom (Člen) 05.12.2007 11:17:40 Offline |
Petr psal:no a muj soused nemá žádný traktor, ale zato má výbornou slivovici a to je pak problém nás od toho odtrhnout
kua takýho suseda bych chtěl taky a jestli má ještě pěknou dceru a grunt tak kua nevahej
Banditatom (Člen) 05.12.2007 11:49:16 Offline |
Mour psal:Petr psal:no a muj soused nemá žádný traktor, ale zato má výbornou slivovici a to je pak problém nás od toho odtrhnout
...co to je za souseda bez traktoru .... aspoň ta slivovica
ale možná má tu pěknou cerenku a grunt
Banditatom psal:Mour psal:Petr psal:no a muj soused nemá žádný traktor, ale zato má výbornou slivovici a to je pak problém nás od toho odtrhnout
...co to je za souseda bez traktoru .... aspoň ta slivovica
ale možná má tu pěknou cerenku a grunt
...prd..grunt sdědí synek a cérka dostane kredenc
Banditatom (Člen) 05.12.2007 12:13:47 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...co to je za souseda bez traktoru .... aspoň ta slivovicaale možná má tu pěknou cerenku a grunt
...prd..grunt sdědí synek a cérka dostane kredenc
synka zlikvidovat a dcerka se něják zmákne ne!!! Tady jde vo grunt
Stránky: 1