Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 04.12.2007 23:26:29 Offline |
Další neboštík
Kua chlapi dejte na sebe bacha!!! Příjdu po šichtě domů mrknu na telku a televize hovna na mě mele že umřel zase jeden z nás. davejte majzla, myslete na ty které máme všichni doma. Kua diť je prosinec!!!! Motka má být v garáži a mi v pěkný teplí hospudce a ne lítat po cestách.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: Další neboštík
Banditatom psal:Kua chlapi dejte na sebe bacha!!! Příjdu po šichtě domů mrknu na telku a televize hovna na mě mele že umřel zase jeden z nás. davejte majzla, myslete na ty které máme všichni doma. Kua diť je prosinec!!!! Motka má být v garáži a mi v pěkný teplí hospudce a ne lítat po cestách.
neboztik
my v pekny teply hospudce...
Jinak obsahove v poradku.
...che palle !!!
Banditatom (Člen) 05.12.2007 12:20:08 Offline |
yello psal:Banditatom psal:Kua chlapi dejte na sebe bacha!!! Příjdu po šichtě domů mrknu na telku a televize hovna na mě mele že umřel zase jeden z nás. davejte majzla, myslete na ty které máme všichni doma. Kua diť je prosinec!!!! Motka má být v garáži a mi v pěkný teplí hospudce a ne lítat po cestách.
neboztik
Banditatom psal:yello psal:Banditatom psal:Kua chlapi dejte na sebe bacha!!! Příjdu po šichtě domů mrknu na telku a televize hovna na mě mele že umřel zase jeden z nás. davejte majzla, myslete na ty které máme všichni doma. Kua diť je prosinec!!!! Motka má být v garáži a mi v pěkný teplí hospudce a ne lítat po cestách.
neboztik
Ty zmetku,fakace si ukazuj svymu tatovi nebo mame!
bys moh prijit taky k urazu...
...zvlast kdyz jsem nakej nakrknutej.
...che palle !!!
Banditatom (Člen) 05.12.2007 12:43:36 Offline |
yello psal:Banditatom psal:yello psal:
neboztik
Jinak obsahove v poradku.Ty zmetku,fakace si ukazuj svymu tatovi nebo mame!
bys moh prijit taky k urazu...
...zvlast kdyz jsem nakej nakrknutej.
Jděte už všichni do ....
v každém fóru se to hned zhádá kvůli prkotinám. To máte všichni krámy nebo co?
Doufám, že nemám v textu žádnou pravopisnou chybu abych si mohl ještě někdy vložit emotinku jakou budu chtít a nebylo to hned bráno jako urážka.
Asi si budu dopisovat jen s pár lidma, kteří vědí jak je co myšleno a které mohu s klidem poslat do prdele či jiného otvoru a oni se neurazí neboť vědí že je to z legrace.
yello: nerozčiluj se ..jsou ty vánoce.Co naděláš mladý už nemají úctu.Bych nereagoval..dyť se to tu za chvíli nebude dát ani číst.By moch Osi napsat někam dopředu že v diskuzi se můžou napadat jen co se znaj osobně z vláčku.
++ světlu vstříc ++
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2007 13:53:25 Offline |
osiris psal:...a nebo povolení, dobrý den, prosím pěkně, mohl bych vám ukázat fakáč? ...no a za pětikorunu by to mohlo bejt dobrý
My přypomýnáš jednu scénu z Adamsovejch.Dej my pusudej my dvacku
.....snad tam nemám někde chibu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
.maxim. psal:yello: nerozčiluj se ..jsou ty vánoce.Co naděláš mladý už nemají úctu.Bych nereagoval..dyť se to tu za chvíli nebude dát ani číst.By moch Osi napsat někam dopředu že v diskuzi se můžou napadat jen co se znaj osobně z vláčku.
...no nazdar Maxime, ty taky eště žiješ??? ...sem myslel žes emigrovals
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2007 14:37:13 Offline |
osiris psal:...máš tam chybu, ne dvacku ale pade
....a sakra a já sy bil tou dvackou tak jystej
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 15:07:08 Offline |
Lihy psal:ste mě tak rozrušil,i že to mám samou mezeru :D
vogo halvně abys pak neměl řitkou stolici když budeš teď takovej psychouš
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 15:25:24 Offline |
no nejhorší kombinace by asi byla podržet a neudržet
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2007 15:26:27 Offline |
záleží na který straně jsi
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 15:27:55 Offline |
lihoměr + fresh: nechcete se dneska za náma stavět večer v roxy?
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 15:35:28 Offline |
Fresh Man psal:dyš stihnu dovymalovat...
na malování se vyser, michelangelo maloval stropy třeba několik let a taky mu to neuteklo a jekej je z něj teď machr sme tam vod sedmi
doba je temná...
inkvizitorr psal:Fresh Man psal:dyš stihnu dovymalovat...
na malování se vyser, michelangelo maloval stropy třeba několik let a taky mu to neuteklo a jekej je z něj teď machr sme tam vod sedmi
časovej rozvrh mám stejnej, ale ty stropy...
Bandit pičo
Yello a Petr
Máte pravdu, u některých lidí přemýšlím, jestli vychodili základní školu, protože pravopis jim nic neříká a ještě si ho zbytečně komplikují. Na druhou stranu však chápu, že čeština není zrovna jednoduchý jazyk i pro nás Čechy a nemusí každému sednout.
Banditatom
Když tě někdo slušně opraví a přidá smajlíka, tak místo fakáče poděkuj a třeba napiš, že když jste ve škole probírali tvrdé a měkké, že jste měli doma zabijačku, ve škole jsi chyběl a zapomněl jsi se to doučit
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 15:58:21 Offline |
Palino psal:Máte pravdu, u některých lidí přemýšlím, jestli vychodili základní školu, protože pravopis jim nic neříká a ještě si ho zbytečně komplikují. Na druhou stranu však chápu, že čeština není zrovna jednoduchý jazyk i pro nás Čechy a nemusí každému sednout.
čeština neni zrovna z nejjednodušších jazyků, pravda, ale to snad platí pro cizince né??? jestli omlouváš někoho, že neni schopnej se naučit česky mluvit a psát i když je to jeho mateřština tak tady se pak bavíme o iq
p.s. jak se ti líbí kouřící smajlík??? užs to ukázals v práci???
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.12.2007 16:00:15 Offline |
Fresh Man psal:časovej rozvrh mám stejnej, ale ty stropy...
klít, tag práci odlož, zavolej vychrtlíkoj a doražte
doba je temná...
inkvizitorr psal:Palino psal:Máte pravdu, u některých lidí přemýšlím, jestli vychodili základní školu, protože pravopis jim nic neříká a ještě si ho zbytečně komplikují. Na druhou stranu však chápu, že čeština není zrovna jednoduchý jazyk i pro nás Čechy a nemusí každému sednout.
čeština neni zrovna z nejjednodušších jazyků, pravda, ale to snad platí pro cizince né??? jestli omlouváš někoho, že neni schopnej se naučit česky mluvit a psát i když je to jeho mateřština tak tady se pak bavíme o iq
p.s. jak se ti líbí kouřící smajlík??? užs to ukázals v práci???
Kouřící smajlík je super, pokud ovšem kouří ty naše. Bohužel v práci používáme Lotus Notes a ne něm se smajlíkovi nechce hulit.
Wogo Yello,ty se čílíš že ti lidi pomalu nevykají,ale z profilu si toho fakr moc nepřečtou.Ti co tě znají tak ví,ostatní ví piču jestli nejses stejnej juhan jak třeba já.Jinak je mě to jedno,jeden píše pražsky,někdo ostravsky,někdo spisovně,někdo né...řekl bych že tady je to fuk.
Jinak s tím smrťákem je to v ,před zhruba měsícem sme pochovali kámoša(26let) a nikomu nepřeju zažít takovej pohřeb,bylo to fakt špatný,kór kdyš začli hrát "show must go on"....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Palino psal:Yello a Petr
Máte pravdu, u některých lidí přemýšlím, jestli vychodili základní školu, protože pravopis jim nic neříká a ještě si ho zbytečně komplikují. Na druhou stranu však chápu, že čeština není zrovna jednoduchý jazyk i pro nás Čechy a nemusí každému sednout.
Banditatom
Když tě někdo slušně opraví a přidá smajlíka, tak místo fakáče poděkuj a třeba napiš, že když jste ve škole probírali tvrdé a měkké, že jste měli doma zabijačku, ve škole jsi chyběl a zapomněl jsi se to doučit
...když už opravovat, tak "zabíjačku"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Palino psal:Yello a Petr
Banditatom
Když tě někdo slušně opraví a přidá smajlíka, tak místo fakáče poděkuj a třeba napiš, že když jste ve škole probírali tvrdé a měkké, že jste měli doma zabijačku, ve škole jsi chyběl a zapomněl jsi se to doučit...když už opravovat, tak "zabíjačku"
Strécu, když už se tady chytáme za slovo, písmeno a teď i za čárku,tak bych řekl, žezabíjačka i zabijačkajsou nespisovná slangová slova a správně může být obojí.
U nás máme zabijačku a basta
Ulice kde bydlim,je jednosmerna.Vcera pri navratu z prace,kdyz jsem do ni zabocoval,mi z ni vylit kluk na skutru.Kdyz jsem ne nej udelal gesto,jakoze co dela,(nic neslusnyho) ukazal mi fakace.
To samy jen ve fialovym dnes udela banditatom.
Nemam se prej cilit.Ale mne nesere,ze neumi pravopis,jen jsem slusne upozornil.Nasrala me az jeho reakce.Howgh.
...che palle !!!
Palino psal:osiris psal:Palino psal:Yello a Petr
Banditatom
Když tě někdo slušně opraví a přidá smajlíka, tak místo fakáče poděkuj a třeba napiš, že když jste ve škole probírali tvrdé a měkké, že jste měli doma zabijačku, ve škole jsi chyběl a zapomněl jsi se to doučit...když už opravovat, tak "zabíjačku"
Strécu, když už se tady chytáme za slovo, písmeno a teď i za čárku,tak bych řekl, žezabíjačka i zabijačkajsou nespisovná slangová slova a správně může být obojí.
U nás máme zabijačku a basta
...ee je to slovo spisovné a s krátkým "i" lze použít jen ve 3. a 6. pádu
...diskutovat bychom o tom mohli pouze v případě použití ve smyslu "vražedkyně"
...tag a tym sem vyčerpal šecky svoje češtinářský choutky aspoň na dvje neděle
Lihy kde máš tu mezeru , jsem to nějak nepostřehnul ...nebo jich máš více , že by zase trojka a opět beze mne no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Fresh Man psal:´taky ty seš vot jak živa můj korepetitor
no tak to je snad jasné
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
sakra tady se to vcera vecer teda rozjeloskoda, ze jsem tady nebyl jinak ja pisu zasadne bez diakritiky, bo co, je to rychlejsi... A kazdy inteligentni tvor si tam ty hacky domysli smsky se taky vetsinou pisou bez hacku a carek a komu to vadi tot muj postoj...to jsem to ze sebe pekne vysypal
Vzdy muze byt hur :-)
Datel psal:spoustu lidí tu píše, že může psát jak chce a má to jako relax.......
Někteří na češtinu skutečně nestačí, ale nemá smysl je převychovávat.....
dle mého je to další zbytečná hysterie a pedantství..........
tak nák
píšu nepřemejšlim
pravopis nejni vo iq
byste se divili jak študovaný neumí pravopis
radši myslete na žrádlo, baby chlast a
momentalně zavostalej
Dnes v podvečer na křižovatce v Uherském Hradišti to někdo napral čelně do feldy, vypadalo to dost špatně. Když jsem projížděl, akorát odjížděla sanitka.
Ač zdánlivě je venku pěkně, myslím, že by už i skalní měli ukončit hrdinství a zapakovat.
osiris psal:...já ti dám zapakovat, čekám až tady konečně zmizej každodenní mlhy a oschne to :))
...takový krásný teploty na to jsou ;)
že se nějaký geroj ozve jsem čekal, ale tebe jsem nečekal. Tipoval bych, že už sedíš v houpacím křesle přikrytý károvanou dekou a taháš z fajfky. Tak bacha, ať ti vhkem nezreznou tělní výztuhy.
Je mi uuuuplne u prdele,jestli sem tu za vola.
Zvasty o tom,ze si kazdej muze psat jak se mu chce si nechte od cesty. Z NOUZE CTNOST,se tomu rika.Kazdy,kdo necti vlastni jazyk,je u mne buran.
Nikoho jsem nenapad,jen slusne upozornil na neco co proste nejsem sto rozdejchat.Pridal jsem usmivajiciho se smajla,aby dotycny nebyl na pochybach,jak jsem to myslel.Zareagoval zpusobem,ktery si zaslouzi jednu do drzky.
Filous pise take stylem "pis jak slysis",ale hrubky tam NEMA!
Verim,ze to vcera a dnes byl jeden z nejctenejsich prispevku,a nepochybuju,ze jste se dobre bavili.Je mi to jedno,akorat je mi lito,ze nekteri z Vas,zaujali neutralni postoj a jenom si cetli.
Ja zapomnel! Ono vlastne neni zvykem postavit se za druheho v nasich koncinach. spis se rehnit zpoza buku....
...che palle !!!
teta z červený lhoty ještě neodjela?
jinak k tématu
chyby dělám, kór když píšu na klávesnici a je mi to fuk. Asi sem dement, ale když něco píšu, kde mi záleží, aby to bylo gramaticky správně, tak na to musim myslet. Tady píšu pro zábavu a jak už někdo napsal, jde mi spíš o obsah než o formu....holt sem asi technik Kdo jak píše pro mně neni směrodatný v utváření si názoru o dotyčnym, spíš se řídim podle toho co kdo píše....
A vykašlete se už na ty korektůry, vogo je to tu vo motorkách a né vo pravidlech pravopisu, ty sou tady www.hezkycecky.cz
Banditatom (Člen) 06.12.2007 22:34:03 Offline |
yello psal:Je mi uuuuplne u prdele,jestli sem tu za vola.
Zvasty o tom,ze si kazdej muze psat jak se mu chce si nechte od cesty. Z NOUZE CTNOST,se tomu rika.Kazdy,kdo necti vlastni jazyk,je u mne buran.
Nikoho jsem nenapad,jen slusne upozornil na neco co proste nejsem sto rozdejchat.Pridal jsem usmivajiciho se smajla,aby dotycny nebyl na pochybach,jak jsem to myslel.Zareagoval zpusobem,ktery si zaslouzi jednu do drzky.
Filous pise take stylem "pis jak slysis",ale hrubky tam NEMA!
Verim,ze to vcera a dnes byl jeden z nejctenejsich prispevku,a nepochybuju,ze jste se dobre bavili.Je mi to jedno,akorat je mi lito,ze nekteri z Vas,zaujali neutralni postoj a jenom si cetli.
Ja zapomnel! Ono vlastne neni zvykem postavit se za druheho v nasich koncinach. spis se rehnit zpoza buku....
kua mě nenasrala ta tvoje připomínka, ale fakt to nebylo zrovna vhodný k tématu, tak se sakra nediv, že jsem vyletěl jak nasranej bernrdýn. Nejsem zrovna češtinářskej genius to přiznávám, ale proto chodím tu kde to 99.5%lidí toleruje a nepíšu si z prezidentem.A jak někdo psal "je to kua o motorkách" . Jo a mimo to čeština není můj rodný jazyk!!!!
Je přirozené, že se na rodný jazyk díváš jinýma očima Yello, když žiješ v zahraničí. Ale je zbytečné se do naší "lidové tvořivosti" takhle navážet
Taky nechápu, kde jsi přišel na to, že se tu někdo chichotá za bukem.........není to spíš v tom, že se k danému tématu nechtějí vyjádřit? Že třeba nechtějí ještě víc jitřit vášně?
A tady tímto: "Ja zapomnel! Ono vlastne neni zvykem postavit se za druheho v nasich koncinach.".................jsi mě docela nasral.......NEMÁŠ PRAVDU!
dostává se to do hranic do kterých asi nemělo. myslím si, že jste velcí kluci a víte co je důležité a co ne. jak sem napsal nahoře - blíží se vánoce a myslete na daleko lepší věci. ono to není jen o češtině, ale taky o vzájemné úctě a respektu.
tož chlapi vyserte se na to a podejte si ruku
momentalně zavostalej
Já bych k tomu něco napsal, ale Žluťák by moji maličkost nařknul, že tu honím příspěvky...
Ale postavit se za Yella musím, páč na konec svého příspěvku dal smajla, což banditatom ne. Kdyby ho tam dal, myslím, že by se nic takového nerozvinulo a nikdo by nebyl uražen.
Víme, že je to místní zvyklost, že pokud chceme dát a nemyslíme to vážně, tak za něj přidáme nebo .
Nově příchozí by se to měli naučit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:Mirek D psal:osiris psal:...ty už i přerušovaně píšeš
Hlavně esli taky přerušovaně soulouží... .
...no dyť, to je to co sem myslel hned po močení ;)
...esi přerušovaně močí, tag má véééélkej problém s prostatou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já teda za mňa muším říct,že Yello měl echt pravdu, je totiž fakt,že sa tady ta čeština strašným způsobem jebe a kolikrát sa až čučím, jag vám ty zobáky narostli,páč někerým fuck ta spisovná čeština nic neříká, vopzvláště ti ogaři z Vostravy a pag taky ti vořešpruti z hen tý Prahy, to je strašný.
A co sa týče fakáče, s klidem vyfakuju Lihyho,páč na toho vím,že mám, v ostatních příspěfcích dávám vždy smajla,páč nigdy čověk neví,estli dotyčnej nemá kamarýda
Myslím,že by sa tu měli udělat korektoři. Třeba já s Filůsem na to přetpoklady máme
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2007 10:31:38 Offline |
Koldan psal:Já teda za mňa muším říct,že Yello měl echt pravdu, je totiž fakt,že sa tady ta čeština strašným způsobem jebe a kolikrát sa až čučím, jag vám ty zobáky narostli,páč někerým fuck ta spisovná čeština nic neříká, vopzvláště ti ogaři z Vostravy a pag taky ti vořešpruti z hen tý Prahy, to je strašný.
A co sa týče fakáče, s klidem vyfakuju Lihyho,páč na toho vím,že mám, v ostatních příspěfcích dávám vždy smajla,páč nigdy čověk neví,estli dotyčnej nemá kamarýda
Myslím,že by sa tu měli udělat korektoři. Třeba já s Filůsem na to přetpoklady máme
Já bít taki dobrá češtyn
Banditatom (Člen) 07.12.2007 12:35:12 Offline |
Jo beru, možná jsem tam toho smajla dát mohl "měl" jenžem mě to fakt hodně nakrklo!!!! V rámci udržování dobrých vstahu bych to přátelsky ukončil omluvou všem co je to na sra.... Příjímá se? Aby jsme si v létě, až se potkáme nedali do sosáku kvůli pravopisu
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2007 12:40:59 Offline |
tomB12 psal:Kdo neudělá test z Čj na 100% nesmí na sraz
...na 100% dobře nebo špatně??
Banditatom (Člen) 07.12.2007 12:45:33 Offline |
tomB12 psal:Kdo neudělá test z Čj na 100% nesmí na sraz
já slybovala, že se učyla do nová sezon češtyn na 100% abi mohla na zras, ok
Koldan psal:TO Lihy: BEZ SMAJLA VOGO
a jé sem to posral doufám že mně medvídek neroztrhne jak sciplou žabu
jak to jen vyžehlit...už to mám, koupim mu leštící pastu a zlatý fix
ps. Máti se vrátila z Indie, tak jestly chceš vyzpovídám jí ohledně nových trendů v ázjatuningu
Filous psal:osiris psal:Mirek D psal:
Hlavně esli taky přerušovaně soulouží... ....no dyť, to je to co sem myslel hned po močení ;)
...esi přerušovaně močí, tag má véééélkej problém s prostatou
...s kerým tátou zas ?
Stránky: 1 2