Nejsi přihlášen
Mřížka chladiče B12
Zdarrr čočky, nemáte někdo jentak čirou náhodou doma na harddisku schovaný .dxf nebo tak něco s mřížkou chladiče na B12? Sem začal hoblovat na laseru a chtělo by to přes zimu nějaký ten tjůnink, ať pracky nezlenivý
Banditatom (Člen) 08.12.2007 03:00:20 Offline |
Re: Mřížka chladiče B12
kuci pošlete mi to taky plosím , ale na šestku by to někdo neměl? Na revanž mám přístup k laseru kde se pálí nerez a ke třem vohraňovákům. Takže není problém v rychlosti dodat!!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mám doma starej kryt, pěknej, dvě vyřezaný S ale trochu se polamal(dal bych foto, ale nemůžu najít foťák), jestli by ti to stačilo, můžu ti to poslat jako předlohu
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Banditatom (Člen) 08.12.2007 10:25:57 Offline |
nawrc psal:mám doma starej kryt, pěknej, dvě vyřezaný S ale trochu se polamal(dal bych foto, ale nemůžu najít foťák), jestli by ti to stačilo, můžu ti to poslat jako předlohu
ok, pokusím se z toho něco udělat
Banditatom (Člen) 09.12.2007 19:06:48 Offline |
Banditatom psal:nawrc psal:mám doma starej kryt, pěknej, dvě vyřezaný S ale trochu se polamal(dal bych foto, ale nemůžu najít foťák), jestli by ti to stačilo, můžu ti to poslat jako předlohu
ok, pokusím se z toho něco udělat
čeče pošli mi prosím tě co nejdříve ty fotky té mřížky už na tom makám a potřebuju nějáké podklady.
Kakin psal:někde to na disku mám ... písní mě ještě maila a já se podívám a pošlu ti to na něho zpátky ješi to najdu ... jian začínám vod ledna hoblovat taky na laseru a gravírce tak asi taky budou melouchy nebo co ....! .)))
Kakin, pošli mně to na wencl.presidento@seznam.cz
Díky
Fany psal:Zdar Wencle, vy jste sa jeste na clubhousu neupili? optaj sa Kolibrika, mozna neco takoveho ma, ale to jen tipuju.
Zdar čočko, tak jak sa má malý motorkář??? Jinak pohodička, na clubhouse kraluje zima, nic moc se ta, neděje, ale 22.12. je spářka, rozsvicujeme vánoční stromeček a sebe taky
Sa stav
Jinak už jsem něco spáchal, během tohoto týdne by to snad mělo být upečené, pak sem hodím fotky a gdo bude mít eventuelně zájem o nějaký mucholap, či kryt řetězu, držák front blatníku či gdejaků pičovinu, ať sa ozve a můžu cokoliv vymažit...
Banditatom (Člen) 13.12.2007 06:54:24 Offline |
tož to abych kua pohnul já to mám zatím zmaštěný jenom v cadu. Ten znak mi kua ale dal zabrat voni potvůrky japonský ho nemaj simetrický
Banditatom (Člen) 13.12.2007 15:02:08 Offline |
nawrc psal:potřebuju tvůj mail........už mám fotku....sorry za zdržení
Hornak46seznam.cz
Banditatom psal:tož to abych kua pohnul já to mám zatím zmaštěný jenom v cadu. Ten znak mi kua ale dal zabrat voni potvůrky japonský ho nemaj simetrický
Zmastit to v cadu je piánovka, znak je taky OK, ikdyž jak pravíš, není simetrický a nejvíc nápis Bandit, to je teprve vektorový oříšek. No ja, ale horší je to převést do něčeho, co zkousne laser, to ti udělá jenom technolog ve fabrice, bo na tyhle programy je softwarový klíč k dené mašině a navíc vyznačit propaly, co je díra a co plech, to je teprve masáž Jestli stihnu tu moji mřížku do konce roku, budu převelice happy
Tatari.......na B6 to mam udelane jak v dxf dwg igs scprt tak i step (wencl by to mel mit ne-sem Ti tomyslim posilal)....a na B12 staci jen roztahnout roztece koncovych radiusu...o kolik nevim staci zmerit chladic...
XXX
Banditatom (Člen) 14.12.2007 06:52:57 Offline |
Wencl psal:Banditatom psal:tož to abych kua pohnul já to mám zatím zmaštěný jenom v cadu. Ten znak mi kua ale dal zabrat voni potvůrky japonský ho nemaj simetrický
Zmastit to v cadu je piánovka, znak je taky OK, ikdyž jak pravíš, není simetrický a nejvíc nápis Bandit, to je teprve vektorový oříšek. No ja, ale horší je to převést do něčeho, co zkousne laser, to ti udělá jenom technolog ve fabrice, bo na tyhle programy je softwarový klíč k dené mašině a navíc vyznačit propaly, co je díra a co plech, to je teprve masáž Jestli stihnu tu moji mřížku do konce roku, budu převelice happy
buď v klidu plech mám (nerez 2-3mm) pálící plán nachystám o víkendu a na technologa seru
To Wencl:No posluchaj na tu vanocni besidku bych aj dosel, Colin mne uz pravil, ale nevim, nevim,mam obavy o svoje zdravi jo a jinac si rezervuju kryt na retaz na 12ku, ale nejaky strasne brutalni,mega husty
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
kolibra psal:Tatari.......na B6 to mam udelane jak v dxf dwg igs scprt tak i step (wencl by to mel mit ne-sem Ti tomyslim posilal)....a na B12 staci jen roztahnout roztece koncovych radiusu...o kolik nevim staci zmerit chladic...
mohl bych poprosit poslat na mejla? Je v profilu, dikes
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 14.12.2007 17:31:05 Offline |
barynek psal:kolibra psal:Tatari.......na B6 to mam udelane jak v dxf dwg igs scprt tak i step (wencl by to mel mit ne-sem Ti tomyslim posilal)....a na B12 staci jen roztahnout roztece koncovych radiusu...o kolik nevim staci zmerit chladic...
pošli mi to plosím na E-mail já se mrknu jak se ti to povedlo na revanž ti pošlu moje, nekritizovat
Martin B12 (Člen) 14.12.2007 22:52:10 Offline |
tak už kurwa ukažte co jste vyrobili , jednu mřížku na B12 bych vzal
street triple picco
Fany psal:To Wencl:No posluchaj na tu vanocni besidku bych aj dosel, Colin mne uz pravil, ale nevim, nevim,mam obavy o svoje zdravi jo a jinac si rezervuju kryt na retaz na 12ku, ale nejaky strasne brutalni,mega husty
Odřezku jeden, né že sa nestavíš, ti vypustím kola na Bandasce. O zdraví sa neboj, dneska zabíjáme, nechám ti pajšle ze svině Kryt na řetaz vymyslíme, jaký chceš, třeba s obrázkem tvojí prdele
Banditatom psal:Wencl psal:Banditatom psal:tož to abych kua pohnul já to mám zatím zmaštěný jenom v cadu. Ten znak mi kua ale dal zabrat voni potvůrky japonský ho nemaj simetrický
buď v klidu plech mám (nerez 2-3mm) pálící plán nachystám o víkendu a na technologa seru
Jaj, tož to ja potem, no, hold si asi lepší, kápo, všechna čest. Ale každopádně by jsi mi mohl prozradit, v čem že děláš pálící plán. A jinak, nemyslíš, že 2-3mm je zbytečně moc? Mně se jeví ideální 1.5mm nerezka 304ka...
Banditatom psal:barynek psal:kolibra psal:Tatari.......na B6 to mam udelane jak v dxf dwg igs scprt tak i step (wencl by to mel mit ne-sem Ti tomyslim posilal)....a na B12 staci jen roztahnout roztece koncovych radiusu...o kolik nevim staci zmerit chladic...
pošli mi to plosím na E-mail já se mrknu jak se ti to povedlo na revanž ti pošlu moje, nekritizovat
no klidně já nejdřív zjistím jestli mi to vubec udělaj, ale pak klidně pošlu, přinejhorším se zasměješ nad tám, jak je to zmrvený
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 15.12.2007 13:19:45 Offline |
kolibra psal:Ne ze bych sa vam do toho chtel srat ale 2 nerezka ne mooooccc a to nemluvim uz o 3....zbytecne se stim potom najebete.....delal sem to z 1.5 a uz to slo tezko ohybat.......
ohraňovací lis to jistí
Banditatom psal:kolibra psal:Ne ze bych sa vam do toho chtel srat ale 2 nerezka ne mooooccc a to nemluvim uz o 3....zbytecne se stim potom najebete.....delal sem to z 1.5 a uz to slo tezko ohybat.......
ohraňovací lis to jistí
Draku, pořád jsi mi neprozradil, včem děláš ten řezný plán...nebo je to tajné?
mr.BSE psal:Wencl: na kolik by prisel kryt retazu s bandasky?
Jaj, ogaro, to zatím netuším, já bych to viděl tak kolem litříku, uvidím, jak a za kolik se mi podaří sehnat matroš...budu si dělat pro sebe po novém roce, pak sem hodím fotky a pro zájemce přibližnou cenu...
Banditatom (Člen) 18.12.2007 16:07:27 Offline |
Wencl psal:mr.BSE psal:Wencl: na kolik by prisel kryt retazu s bandasky?
Jaj, ogaro, to zatím netuším, já bych to viděl tak kolem litříku, uvidím, jak a za kolik se mi podaří sehnat matroš...budu si dělat pro sebe po novém roce, pak sem hodím fotky a pro zájemce přibližnou cenu...
3000 kuva voe a to ten materiál budeš i tavit,legovat, válcovat??? Jestli to někdo máte v rozvinu tak to pošlete dvg a mrknu co se s tím dá dělat, ok. Jen na tu cenu asi nevyšplhám ( max 500korunek)
Banditatom psal:3000 kuva voe a to ten materiál budeš i tavit,legovat, válcovat??? Jestli to někdo máte v rozvinu tak to pošlete dvg a mrknu co se s tím dá dělat, ok. Jen na tu cenu asi nevyšplhám ( max 500korunek)
tak za prvy, psal kolem litru(1000kc)
a za druhy, tech 500 vypada simpaticteji
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Banditatom psal:3000 kuva voe a to ten materiál budeš i tavit,legovat, válcovat??? Jestli to někdo máte v rozvinu tak to pošlete dvg a mrknu co se s tím dá dělat, ok. Jen na tu cenu asi nevyšplhám ( max 500korunek)
a za druhy, tech 500 vypada simpaticteji
Děkuji ti, náčelníku, že sas mňa zastal
Jinak kolem litříku je odhad, co já kurva vím, pokud se mi podaří nahospodářit nějaký matroš za 5prstů, tak to může být skoro grátis, ale taky nemusí, šak kdo ví, jak to s fuškama chodí, tak ví...
Nevím sice, kde Banditatom pracuje, ale aspoň u nás to s fuškama moc lehké není, jediný, kdo má přístup k software je technolog, jediný, kdo má přístup k plechům je skladník a co já dostanu matroš do ruky je poměrně přesné množství na základě výdejky. Plus k tomu kamery a třísměnný provoz, takže fušky jedině v sobotu a předem všechno oběhat, domluvit, tomu strčit do kapsy půllitr, tomu stovku a teprve možná se něco začne dít...
Jestli ten kryt řetězu udělá za 500kč, tak na to mrdám a nechám si ho udělat od Banditatoma
Fany psal:To Wencl:takovy kryt nevim jak by vypadal.nejaky obyc bude lepsi.Toz teda na chvilu sa stavim v tu sobotu.ale fakt enom na jedno
To známe to tvoje jedno ...to bude tak
...minimálně
Pošlete mi někdo prosím na mail ty nákresy mřížky v Cadu chtěl bych se na to mrknout jak to vypadá jak to máte řešené dik moc...
Flipr86@seznam.cz
Banditatom (Člen) 19.12.2007 12:56:04 Offline |
Wencl psal:mr.BSE psal:Banditatom psal:3000 kuva voe a to ten materiál budeš i tavit,legovat, válcovat??? Jestli to někdo máte v rozvinu tak to pošlete dvg a mrknu co se s tím dá dělat, ok. Jen na tu cenu asi nevyšplhám ( max 500korunek)
a za druhy, tech 500 vypada simpatictejiDěkuji ti, náčelníku, že sas mňa zastal
Jinak kolem litříku je odhad, co já kurva vím, pokud se mi podaří nahospodářit nějaký matroš za 5prstů, tak to může být skoro grátis, ale taky nemusí, šak kdo ví, jak to s fuškama chodí, tak ví...
Nevím sice, kde Banditatom pracuje, ale aspoň u nás to s fuškama moc lehké není, jediný, kdo má přístup k software je technolog, jediný, kdo má přístup k plechům je skladník a co já dostanu matroš do ruky je poměrně přesné množství na základě výdejky. Plus k tomu kamery a třísměnný provoz, takže fušky jedině v sobotu a předem všechno oběhat, domluvit, tomu strčit do kapsy půllitr, tomu stovku a teprve možná se něco začne dít...
Jestli ten kryt řetězu udělá za 500kč, tak na to mrdám a nechám si ho udělat od Banditatoma
sorry tu cenu jsem špatně přečet pošlete mě někdo výkres mrknu na to a pokusím se s tím něco udělat. jinak ceny offic: 1h práce laseru 850kč, cena 1h práce ohraňovacího lisu 350kč. Ceny neoffic: Kluci mi to sfouknou za flašku a cigára. Takže když se mi zadaří tak to možná bude i za míň než 500kč
Banditatom psal:Wencl psal:mr.BSE psal:
Jestli ten kryt řetězu udělá za 500kč, tak na to mrdám a nechám si ho udělat od Banditatomasorry tu cenu jsem špatně přečet pošlete mě někdo výkres mrknu na to a pokusím se s tím něco udělat. jinak ceny offic: 1h práce laseru 850kč, cena 1h práce ohraňovacího lisu 350kč. Ceny neoffic: Kluci mi to sfouknou za flašku a cigára. Takže když se mi zadaří tak to možná bude i za míň než 500kč
tak to se hlásim jako dobrovolník k odberu jednoho kusu na B12
Bandit 4EVER!!!
Martin B12 (Člen) 19.12.2007 16:50:24 Offline |
taky jednu na B12 díkas
street triple picco
Banditatom (Člen) 19.12.2007 18:21:00 Offline |
WenzelB6 psal:to Banditatom : posílal jsem Ti mejl. O kryt řetězu bych měl taky zájem, jako Mr.BSE tj. B600N 1999, rozteč děr 26,5cm. Pokud Ti to v lednu vyjde, počítej i se mnou.
ten mail mi nedošel pač jsem se teď díval zase jsem omezenej kusama jo lidi nemůžu denně vynést moc ať to není extra napadný, ale budu makat co to pude. Kua jestli to tu čte šéf tak mi někdo po novým roku hledejte nový místo
Banditatom psal:Wencl psal:mr.BSE psal:
Jestli ten kryt řetězu udělá za 500kč, tak na to mrdám a nechám si ho udělat od Banditatomasorry tu cenu jsem špatně přečet pošlete mě někdo výkres mrknu na to a pokusím se s tím něco udělat. jinak ceny offic: 1h práce laseru 850kč, cena 1h práce ohraňovacího lisu 350kč. Ceny neoffic: Kluci mi to sfouknou za flašku a cigára. Takže když se mi zadaří tak to možná bude i za míň než 500kč
Kamarááde, to bych chtěl vidět laser, který pošlape za 850 na hodinu. Provoz té naší mrchy stojí cca 70 éček na hoďku, což je, jestli se nepletu, cca 1800kachen...nechci se hádat, ani něco podobného, takhle to prostě je u nás...
Banditatom psal:WenzelB6 psal:to Banditatom : posílal jsem Ti mejl. O kryt řetězu bych měl taky zájem, jako Mr.BSE tj. B600N 1999, rozteč děr 26,5cm. Pokud Ti to v lednu vyjde, počítej i se mnou.
ten mail mi nedošel pač jsem se teď díval zase jsem omezenej kusama jo lidi nemůžu denně vynést moc ať to není extra napadný, ale budu makat co to pude. Kua jestli to tu čte šéf tak mi někdo po novým roku hledejte nový místo
ja se ptal prvni
se mnou pocitej na tuty
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 21.12.2007 10:16:24 Offline |
kuci už bych se do toho pustil jenže mi buď: musíte poslat výkres nebo aspoň obrázek s mírama. Nejde mi komp na kterém kreslím Tudiž jsem nucenej kreslit u tchána a to je teda vopruz když vám za zádama furt někdo do toho remcá Stylem tu kótu více doleva a pak hranu srazit ještě o dva nilimetry no víš co vypadni od toho než mi to pokazíš. Pak příjdu a z krytu na řetěz mám plácačku na mouchy. Tak pošlete plosím ty výkresy. " Kdo má ještě takovou zkušenost s rodinnýma příslušníkama"
Banditatom psal:kuci už bych se do toho pustil jenže mi buď: musíte poslat výkres nebo aspoň obrázek s mírama. Nejde mi komp na kterém kreslím Tudiž jsem nucenej kreslit u tchána a to je teda vopruz když vám za zádama furt někdo do toho remcá Stylem tu kótu více doleva a pak hranu srazit ještě o dva nilimetry no víš co vypadni od toho než mi to pokazíš. Pak příjdu a z krytu na řetěz mám plácačku na mouchy. Tak pošlete plosím ty výkresy. " Kdo má ještě takovou zkušenost s rodinnýma příslušníkama"
lepsi neumim, staci?
do tohodle ja fakt nedelam
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 21.12.2007 18:42:15 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:kuci už bych se do toho pustil jenže mi buď: musíte poslat výkres nebo aspoň obrázek s mírama. Nejde mi komp na kterém kreslím Tudiž jsem nucenej kreslit u tchána a to je teda vopruz když vám za zádama furt někdo do toho remcá Stylem tu kótu více doleva a pak hranu srazit ještě o dva nilimetry no víš co vypadni od toho než mi to pokazíš. Pak příjdu a z krytu na řetěz mám plácačku na mouchy. Tak pošlete plosím ty výkresy. " Kdo má ještě takovou zkušenost s rodinnýma příslušníkama"
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … E/kryt.jpg
lepsi neumim, staci?
dobrý kuwa
mr.BSE psal:Banditatom psal:kuci už bych se do toho pustil jenže mi buď: musíte poslat výkres nebo aspoň obrázek s mírama. Nejde mi komp na kterém kreslím Tudiž jsem nucenej kreslit u tchána a to je teda vopruz když vám za zádama furt někdo do toho remcá Stylem tu kótu více doleva a pak hranu srazit ještě o dva nilimetry no víš co vypadni od toho než mi to pokazíš. Pak příjdu a z krytu na řetěz mám plácačku na mouchy. Tak pošlete plosím ty výkresy. " Kdo má ještě takovou zkušenost s rodinnýma příslušníkama"
lepsi neumim, staci?
ty woe to je jako kdybych to delal já sám moooc hezký
Bandit 4EVER!!!
Banditatom psal:mr.BSE psal:Banditatom psal:kuci už bych se do toho pustil jenže mi buď: musíte poslat výkres nebo aspoň obrázek s mírama. Nejde mi komp na kterém kreslím Tudiž jsem nucenej kreslit u tchána a to je teda vopruz když vám za zádama furt někdo do toho remcá Stylem tu kótu více doleva a pak hranu srazit ještě o dva nilimetry no víš co vypadni od toho než mi to pokazíš. Pak příjdu a z krytu na řetěz mám plácačku na mouchy. Tak pošlete plosím ty výkresy. " Kdo má ještě takovou zkušenost s rodinnýma příslušníkama"
jo to bych snad taky zvladnul po 8kouskach
lepsi neumim, staci?
dobrý kuwa
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 22.12.2007 17:43:25 Offline |
mr.BSE psal:dik kuci :)
netusil sem,ze se bude libit
originál nápad jo jinak kuci jak mě spraví komp tak to nakreslím podle svojeho Mám B6n r.v 95 to by mělo sedět na všechny b6 do roku 00 myslím teda asi
Banditatom psal:mr.BSE psal:dik kuci :)
netusil sem,ze se bude libitoriginál nápad jo jinak kuci jak mě spraví komp tak to nakreslím podle svojeho Mám B6n r.v 95 to by mělo sedět na všechny b6 do roku 00 myslím teda asi
do novýho modelovýho roku, což bylo 2001, určitě
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 27.12.2007 12:43:02 Offline |
hefký obrázek, staženej už na tom pomalu dělám
Banditatom psal:hefký obrázek, staženej už na tom pomalu dělám
A tchán ti do toho nekecá???
pepann psal:a co takle http://www.amt-distribution.com/catalog … cts_id=387
...to prodávaj něgde na střelnici, né? ...zaplaťbůch, že máme každej jinej fkus, bo pro mě je todle děsnej kýč
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom psal:hefký obrázek, staženej už na tom pomalu dělám
Tak jak jsi daleko s těma tvýma nerezkama???
Zdravím Bandaskáře,prosím chtěl bych si nechat udělat kryt chladiče nějakej pěknej na Suzuki Bandit 650 2007.
Nemáte někdo výkres?pošlete mě nějaký výkres na mail byl bych moc vděčný.Stačily by rozviny vnitřek bych si nějak namyslel a máme tady firmu které bych to zadal.
Děkuji
Email Harryhill@seznam.cz
elisha psal:Zdravím Bandaskáře,prosím chtěl bych si nechat udělat kryt chladiče nějakej pěknej na Suzuki Bandit 650 2007.
Nemáte někdo výkres?pošlete mě nějaký výkres na mail byl bych moc vděčný.Stačily by rozviny vnitřek bych si nějak namyslel a máme tady firmu které bych to zadal.
Děkuji
myslim ze neco je na ftp, zkus se tam mrknout
Vzdy muze byt hur :-)
elisha psal:Zdravím Bandaskáře,prosím chtěl bych si nechat udělat kryt chladiče nějakej pěknej na Suzuki Bandit 650 2007.
Děkuji
Zkus se podívat tady. Třeba se ti budou líbit http://www.polo-motorrad.de/Suche.448.0 … exedsearch[pointer]=0&tx_indexedsearch[results]=12&dmc_mb3_search_pi1[searchstring]=GSF+650&searchType=0
Stránky: 1