Nejsi přihlášen
Re: dárky na vánoce
kup všem poukázky na večeře do ňáký pěkný restaurace....
jako já.....
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2007 14:51:37 Offline |
Já to řeším tak ,že si to každej vybere a já to jen zaplatím.Je to osvědčený a vím,že nekoupím kravinu.Jen sví drahý polovičce dám vždycky něco o čem neví
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2007 15:09:46 Offline |
Loser psal:Šárka psal:to asi neklapne bydlim v pivovaře tudíš ho máme zadarmo
a co dáváte prarodičum?uvolni mi postel ... stehuju se
jako ,že by jsi byl dárek pro prarodiče?
Loser psal:Šárka psal:to asi neklapne bydlim v pivovaře tudíš ho máme zadarmo
a co dáváte prarodičum?uvolni mi postel ... stehuju se
postel samotnou nemám ale tak moh by si spinkat na gauči nebo semnou a nebo táta má vedle sebe ještě místo
vlastně od soboty bude zase volnej jeden pokoj.....i s postelí tak pojed
to kasym: to jo a celí dny a týdny by si musel povídat s mojí babičkou počítám že by to vydržel s hlasyvkama první 3 dny (babička je totiž hluchá)
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2007 15:21:09 Offline |
Tak to už je mi jasný co si vybere:):)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2007 15:37:08 Offline |
No po té DDD tak taky budeš vypadat
Loser psal:spidys psal:Loser psal:na ICQ se ted bohuzel nedostanu ... trcim v Plzni v pivovaru, kde to maj zablokovany
Hele a deš zejtra na ??
uz to vysvetluju progearovi vedle
Tak to vysvětli i mně
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Šárka psal:to loser: mám to na profilu jmenuje se František a žádná kukačka to není.
a nechcete přijet do bene?
wow, cinan vogo ... ty mam rad ... choval je muj strejda a ja jsem si s nima hraval ... bysme byli hned kamosi
do Bene budu moct asi az pristi rok, pze mame tak suprove naplanovanej projekt, ze az do Vanoc musime arbajtit i pres vikend
Tak dojed ty do curakova
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Petr J. psal:Proč dárky na Vánoce? Vánoce jsou o nějakých darech? Nesmysl....
Když chci něco dávat, dávám hned....
No jo ale když mi někdo dá a já jemu ne tak se přece nemůžu koukat na ten jeho kyselej ksicht
The father of the little princess of the dawn
Šárka psal:tak jo já budu na tebe čekat jak věrný pes.... ale měli by sme zase zakalit zrzule, spidy, mehary......
tak se snad dockas
jinak, my chodime skoro kazdej patek .... minulej tyden to bylo zase vydareny .... jen mehari asi na priste dostane od zeny zakaz
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Šárka psal:tak jo já budu na tebe čekat jak věrný pes.... ale měli by sme zase zakalit zrzule, spidy, mehary......
tak se snad dockas
jinak, my chodime skoro kazdej patek .... minulej tyden to bylo zase vydareny .... jen mehari asi na priste dostane od zeny zakaz
No a deš zejtra?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Banditatom (Člen) 06.12.2007 22:35:22 Offline |
A kdo co koupí mě? byl jsem letos fakt hodnej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pokud chces koupit svym pribuznym nejake darky, co je potesi, tak treba mamince ... predni diodove blinkry, tatinkovy treba zadni. Babicce novy ladak aby te slysela a pripadnemu dedeckovi napr. nove sedlo. A je to kamarad to tak dela, jen rozdava knizky
Filous psal:Tom-DK psal:nemám rád vánoce je to depresivní konec roku
...taky to nemam rát, akorát stres, nervy a vyhozený prachy za viny
Souhlasim
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:Filous psal:Tom-DK psal:nemám rád vánoce je to depresivní konec roku
...taky to nemam rát, akorát stres, nervy a vyhozený prachy za viny
Souhlasim
no ale stejně je nakonec slavíte a tvářite se jak je to všechno príma, ne? Co byste dělali kdyby ty Vánoce nebyli... kopali se do a neměli byste do čeho píchnout takhle je aspon na co nadávat
Bandit 4EVER!!!
Tady to vypadá celkem pěkně: http://foxtoys.inshop.cz/inshop/scripts … nd=1721426
My letci máme ocelové ptáky...
Vánoce mi byly vždycky u
Takže to nežeru..
Psovi zaplatím operaci bo jí našli malej nádor..
Sobě sem koupil novej comp,objednal si novou kombinézu a vánoce jako správnej marod propařím
Ostatním jsem zdělil že je mám na háku,pouze proplácím účtenky v rozumné výši a pokud to někoho extra bere tak ať až se bude houpat jak debil s koledama u stromečku tak ať si na mne teba vzpomene,ale netrvám na tom
God Save The Queen!
...no a protože už seš furate dost zralej ročník, svěrače ochablý věkem akorát tak na hygienický pleny, z huby ti co nevidět začnou samovolně vytejkat sliny, rukama s třesavkou pobryndáš kde co rozmixovanou polívkou, starý odvápněný kosti už musí držet pohromadě železo, permanentně povislá a pohupujícíse nudle u nosu mizí jen když uložíš vetchou schránku do vodorovný polohy, tak sprintuješ do dětskejch let a pokud se ti teda zaleskne v oku slzička, tak kejvni a my se ti přijedeme pohoupat ke stromku zpívajíc koledu a předáme ti třeba plyšovýho houpacího koně i dřevěnýho kohouta
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
stejně něco ve finále vždycky vyberu,akorád někdy nevím co a pak to lovím 24.12. ale to tak prostě je ,alespoň teď když bydlím sám se nemusím se stromečkem,případně pořídím takovej kterej jenom přikreju a dám na půdu a další rok použiju tak jak zůstal
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Banditatom (Člen) 09.12.2007 20:19:41 Offline |
Zdenousek psal:Tady to vypadá celkem pěkně: http://foxtoys.inshop.cz/inshop/scripts … nd=1721426
kua dík voe ani nevíš jak dlouho to sháním máš nějákou? v jaký je to kvalitě? já za to nemůžu já jsem strašná hračička
Banditatom (Člen) 09.12.2007 20:31:55 Offline |
Zdenousek psal:banditatom: Osobně zatím nejsem majitelem ani jednoho z těchto strojů, dočet jsem se o nich v ČMN, tak jsem našel tohle. V novinách to ale chválí, že je to zpracovaný slušně za ty prachy...
kupuju dám, vědět
Banditatom psal:Zdenousek psal:banditatom: Osobně zatím nejsem majitelem ani jednoho z těchto strojů, dočet jsem se o nich v ČMN, tak jsem našel tohle. V novinách to ale chválí, že je to zpracovaný slušně za ty prachy...
kupuju dám, vědět
to je rozum, já si to asi taky nadělim, když už jsou ty Vánoce....lidi by na sebe měli bejt hodný
My letci máme ocelové ptáky...
Banditatom (Člen) 09.12.2007 20:42:37 Offline |
Zdenousek psal:Banditatom psal:Zdenousek psal:banditatom: Osobně zatím nejsem majitelem ani jednoho z těchto strojů, dočet jsem se o nich v ČMN, tak jsem našel tohle. V novinách to ale chválí, že je to zpracovaný slušně za ty prachy...
kupuju dám, vědět
to je rozum, já si to asi taky nadělim, když už jsou ty Vánoce....lidi by na sebe měli bejt hodný
obzvláště na sebe
Banditatom (Člen) 10.12.2007 17:42:43 Offline |
Banditatom psal:Zdenousek psal:Banditatom psal:
kupuju dám, vědětto je rozum, já si to asi taky nadělim, když už jsou ty Vánoce....lidi by na sebe měli bejt hodný
obzvláště na sebe
tak jsem to nevydržel a koupil jsem si hned čtyři kua moja mě pleští cihlou po hlavě. Kdybych se dlouho neozýval vspomínejte na mě v dobrém
Banditatom (Člen) 10.12.2007 18:08:35 Offline |
Loser psal:a co sis poridil? Ja si asi koupim karton cigar a basu plzni
to už mám dávno hold čekám tuhou zimu. koupil jem si hračku pod keř však mrkni na foxtoys.cz eshop motocykly 1:18
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 07:30:16 Offline |
Loser psal:a co sis poridil? Ja si asi koupim karton cigar a basu plzni
Takovej dotaz?To jsi se to z pivovaru ještě nenaučil vynášet?Když jsem tam chodil na brigády když jsem tam byl na VS tak se tam vždycky nějakým záhadným způsobem ztratila paleta 12ˇza směnu a nikomu to nechybělo.Na směně tam s náma dělal borec který vždycky odnes najednou v oblečení skoro celou basu
Banditatom (Člen) 11.12.2007 07:48:07 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:a co sis poridil? Ja si asi koupim karton cigar a basu plzni
Takovej dotaz?To jsi se to z pivovaru ještě nenaučil vynášet?Když jsem tam chodil na brigády když jsem tam byl na VS tak se tam vždycky nějakým záhadným způsobem ztratila paleta 12ˇza směnu a nikomu to nechybělo.Na směně tam s náma dělal borec který vždycky odnes najednou v oblečení skoro celou basu
Proč z pivovaru když mužeš vyzkoušet silniční pirátství a čorknout celej kamion pivečka teď mě tak napadlo nejde do toho někdo se mnou?
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 08:10:21 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Loser psal:a co sis poridil? Ja si asi koupim karton cigar a basu plzni
Proč z pivovaru když mužeš vyzkoušet silniční pirátství a čorknout celej kamion pivečka teď mě tak napadlo nejde do toho někdo se mnou?
No jsou jednodušší způsoby jak se dostat k pivu.Třeba v pivovaru bydlet...že Šárko
Banditatom (Člen) 11.12.2007 08:13:27 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
Takovej dotaz?To jsi se to z pivovaru ještě nenaučil vynášet?Když jsem tam chodil na brigády když jsem tam byl na VS tak se tam vždycky nějakým záhadným způsobem ztratila paleta 12ˇza směnu a nikomu to nechybělo.Na směně tam s náma dělal borec který vždycky odnes najednou v oblečení skoro celou basuProč z pivovaru když mužeš vyzkoušet silniční pirátství a čorknout celej kamion pivečka teď mě tak napadlo nejde do toho někdo se mnou?
No jsou jednodušší způsoby jak se dostat k pivu.Třeba v pivovaru bydlet...že Šárko
nevíte někdo o volným místě v pivovaru prej jdu použít i jako sud ale fur jsem pro ten kamčák
PALOUS psal:bobule psal:Kelly01 psal:fifa b 12
Syn má 23....
Už mi letos neskočil ani na Mikuláše
A očička mu září maximálně z trávyno aspoň někdo z rodiny má rozum
Woe Boule už sis napsal vo žiletky?nebo to je na mě?
ježíšek na mě prej sere, že sem prej zlobil, tak sem si řek že seru na žiletky a trumfnu druida
já mu ukážu jak má vypadat fous
to jebu
Stránky: 1