Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » svatá pravda

Petr J. (Člen)
07.12.2007 09:42:55
Ondráš (Člen)
07.12.2007 09:46:35

Re: svatá pravda

Tak v tom případě jsem asi ženská...smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
07.12.2007 10:05:51

Ondráš psal:

Tak v tom případě jsem asi ženská...smile1

to já asi taky bo se starám o celou domácnost.Mladá se vrací až kolem 8 z práce.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
07.12.2007 10:08:57

Tak zase tak úplně ne, ale nedělá mi problém uklidit, uvařit či umejt nádobí.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Póla (Člen)
07.12.2007 10:11:06

Co člověk to názor...nikdo to nemá úplně jednoduché ( pokud není zrovna Paris Hilton sick)

http://www.novinky.cz/clanek/128415-zen … plnem.html

Lenka (Člen)
07.12.2007 10:11:13

Dyš mě chlap bude živit a nebudu muset chodit do práce...nemám problém s tím, aby měl každej den na stole teplou večeři...život je holt o kompromisech cool

...Do you know that bad girls go to hell?...
K.a.s.y.m. (Člen)
07.12.2007 10:17:07

...život je o kompromisech...Proto o víkendu nic doma nedělámbigsmilebigsmilebigsmile

Koldan (Člen)
07.12.2007 10:28:09

Mé pokusy vaření končí u pozvání do restaurace. Časem sem zistil,že z hlediska efektivity je to to nejlepčígood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ton@l (Člen)
07.12.2007 10:31:56

Ja kdyz muzu a mam z ceho tak rad neco ukuchtim, ale s uklizenim na me nechodte jsem bordelarbigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
Filous (Člen)
07.12.2007 10:40:15

...to já zas rači kuchyň uklidim...dycky dyš se pokoušim něco uklohnit, tag to končí připálenym kastrólem v mý napřažený ruce, gdy stójim proti voknu a zvažu pro a proti, esi mam ten kastról tym voknem prohodit nebo né, celá rodina se krčí něgde s koutě, nadáfky lítaj vzduchem, prostě děs!!! ...krom kafete, čaje, grogu a míchanejch vajíček nic jinýho neuvařim...dyš sem si ďál třeba vomeletu a chtěl jí votočit, tag se mi to ňák schrulo, ve mě bouchly saze, švihnul sem tou pánví fsteky do dřezu, nerezovej dřes sem prohnul, nedodělaný vajčka byli i na stropje a já f amoku sežral rukama s toho dřezu z mezišpinavýho nádobí a hrnků s lógrem zbytky vejc a salámu , no magorsmile2 ...ale já měl takovej fstek, že se mi ta vomeleta nepovedla votočit..................né, já nevařim...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
07.12.2007 10:44:12

Filous psal:

...to já zas rači kuchyň uklidim...dycky dyš se pokoušim něco uklohnit, tag to končí připálenym kastrólem v mý napřažený ruce, gdy stójim proti voknu a zvažu pro a proti, esi mam ten kastról tym voknem prohodit nebo né, celá rodina se krčí něgde s koutě, nadáfky lítaj vzduchem, prostě děs!!! ...krom kafete, čaje, grogu a míchanejch vajíček nic jinýho neuvařim...dyš sem si ďál třeba vomeletu a chtěl jí votočit, tag se mi to ňák schrulo, ve mě bouchly saze, švihnul sem tou pánví fsteky do dřezu, nerezovej dřes sem prohnul, nedodělaný vajčka byli i na stropje a já f amoku sežral rukama s toho dřezu z mezišpinavýho nádobí a hrnků s lógrem zbytky vejc a salámu , no magorsmile2 ...ale já měl takovej fstek, že se mi ta vomeleta nepovedla votočit..................né, já nevařim...

Koukám jsi docela klidas bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

bery (Člen)
07.12.2007 10:58:18

naučil sem to v počátku manželství manželku a od té doby nic neumimbigsmile

momentalně zavostalej
tomB12 (Člen)
07.12.2007 11:21:19

Taky by se mi nelíbilo, aby mi manželka začala úřadovat v garáži, tak se ji do kuchyně taky neseru. bigsmile

Banditatom (Člen)
07.12.2007 12:26:58

nic neumímsmile1, ale musím.... A k tomu vaření prý jsem dobrý degustátorsmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Marcus_86 (Člen)
07.12.2007 15:23:00

Kua ja bych to udelal naopak, poslal bych zeny makat a ja bych sem tam kdyz by nezlobila udelal obed. A pak bych rozhodoval o tom, co se bude kupovat ... vlastne aby zustalo co nejvic penez mne, abych si je mohl utratit za nejake nesmysly smile1 Sem tam bych dal manzelce nejakou korunu, aby si v praci mohla koupit rohliky good

Mour (Člen)
07.12.2007 15:40:36

Marcus_86 psal:

Kua ja bych to udelal naopak, poslal bych zeny makat a ja bych sem tam kdyz by nezlobila udelal obed. A pak bych rozhodoval o tom, co se bude kupovat ... vlastne aby zustalo co nejvic penez mne, abych si je mohl utratit za nejake nesmysly smile1 Sem tam bych dal manzelce nejakou korunu, aby si v praci mohla koupit rohliky good

tsss...zabývat se tímhle??? ...muž rozhoduje o orientaci a postavení rodiny k zásadním otázkám, jako je např. politická situace v Pákistánu ...a žena se zaobírá blbostma, jako co se bude jíst, co se bude vařit, co se kde koupí a tak.... goodbigsmile

osiris (Člen)
07.12.2007 19:00:50

Mour psal:
Marcus_86 psal:

tsss...zabývat se tímhle??? ...muž rozhoduje o orientaci a postavení rodiny k zásadním otázkám, jako je např. politická situace v Pákistánu ...a žena se zaobírá blbostma, jako co se bude jíst, co se bude vařit, co se kde koupí a tak.... goodbigsmile

...a eště taky esli se mi chce nebo nechce ...třeba na pívo :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
barynek (Člen)
07.12.2007 19:23:16

kuchyň je fajn, když tam mám prostor a čas. Vařím rád a nejvíc pro ostatní, pro sebe je to o pussybad

Bandit 4EVER!!!
VikecB12 (Člen)
07.12.2007 20:37:04

Tak to já taky vařím rád,třeba takovou 12ti kilovou chuťovkubigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/VikecB12/kyta.jpg

Ale musím mít veškerý ingredijence,jinak to není vonosmile1

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/VikecB12/zatisi.jpg

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Billy (Člen)
08.12.2007 12:32:49