Nejsi přihlášen
Re: Garazujem doma..
spidys psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 681111.jpg
Taghle to bude lepčí...
Si to poslal na starý FTP
diky..tak je to lepsie...
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
inkvizitorr (Administrator) 07.12.2007 20:16:29 Offline |
666killer psal:no vsak aj ja otvorim okna nastartujem pockam az dopadnu susedia, vyvetram a hotovo..
ale teraz uz musim..
zrobils najveščiju kokotinu čos mohol já jednu sezónu parkoval v kanclu vedle stolu a to sem ráno přišel do práce, sed sem na to, zapnul světla, vypnul světla, zahejbal řídítkama, zas z toho slez a za hodinu zas, zapnout světla, vypnout a furt dokola... do byla děsná zima teď to zavíram do garáže a pod plachtu s tim a tak si na to chodim sednout už jenom tak jednou tejdně a dá se to přežít
doba je temná...
Banditatom (Člen) 08.12.2007 02:40:01 Offline |
kua já chci taký, ale mě to nedovolí!!! Jijijinak jakou taktiku jsi použil na manželku? Bič, karabáč nebo nový kožich?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
killerovka (Člen) 08.12.2007 08:45:26 Offline |
Banditatom psal:kua já chci taký, ale mě to nedovolí!!! Jijijinak jakou taktiku jsi použil na manželku? Bič, karabáč nebo nový kožich?
manzelku??ja o ziadnej neviem tak on nemusel pouzivat ziadnu taktiku.uz ked sme sa prestahovali ja som to navrhovala, ale vtedy povedal, ze to je moc uletene a ze ci si beriem na zodpovednost fakt,ked prideme domov opity a on popadne kluce takze ako aj na kazdom zraze iba ja viem kde mame schovane kluce aby to nedpadlo ako na poslednom zraze v korune picomacka
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Banditatom (Člen) 08.12.2007 09:37:29 Offline |
killerovka psal:Banditatom psal:kua já chci taký, ale mě to nedovolí!!! Jijijinak jakou taktiku jsi použil na manželku? Bič, karabáč nebo nový kožich?
manzelku??ja o ziadnej neviem tak on nemusel pouzivat ziadnu taktiku.uz ked sme sa prestahovali ja som to navrhovala, ale vtedy povedal, ze to je moc uletene a ze ci si beriem na zodpovednost fakt,ked prideme domov opity a on popadne kluce takze ako aj na kazdom zraze iba ja viem kde mame schovane kluce aby to nedpadlo ako na poslednom zraze v korune picomacka
kunik, rano jsem ukazal fotku mojí drahé a malém mě picla, prej že klidně, ale to třetího poschodí si to mám tahat sám kuci přijďte pomoct!!!!
Banditatom (Člen) 08.12.2007 09:39:03 Offline |
Banditatom psal:killerovka psal:Banditatom psal:kua já chci taký, ale mě to nedovolí!!! Jijijinak jakou taktiku jsi použil na manželku? Bič, karabáč nebo nový kožich?
kunik, rano jsem ukazal fotku mojí drahé a malém mě picla, prej že klidně, ale to třetího poschodí si to mám tahat sám kuci přijďte pomoct!!!!
ani dutky ani bič
je to pekny to met v obejvaku, ale jak rikal inkviz ja bych s tim taky porad steloval a hopal po tym. tak ju mam v garage v baraku
Tak kdo dalsi letos to ma v obyvaku ?
nicola.foxx (Člen) 21.10.2008 15:34:47 Offline |
Billy psal:Tak kdo dalsi letos to ma v obyvaku ?
Ja jsem chtel, ale byl bych az do jara bez jidla a ani na pivo by me nikdo nechtel pustit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Prelez do sekce PICO krygl , ser na to
Kdyš mě bylo asi 17-18,tak sem měl v pokoju GSXR400,koupil sem ju v zimě,v garáži bylo rozdělaný auto se kterým nešlo hnout a motorku bych kolem něho neprotáhl,tak sem mamku postavil přet hotovou věc a bylo Ani moc neprotestovala,to už věděla že semnou stejně nic nenadělá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 24.10.2008 00:55:34 Offline |
VikecB12 psal:Kdyš mě bylo asi 17-18,tak sem měl v pokoju GSXR400,koupil sem ju v zimě,v garáži bylo rozdělaný auto se kterým nešlo hnout a motorku bych kolem něho neprotáhl,tak sem mamku postavil přet hotovou věc a bylo Ani moc neprotestovala,to už věděla že semnou stejně nic nenadělá
Kdyz se pred ni postavi hora jako jses ty, tak se ani nedivim, ze neprotestuje.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zalozme diskuzi Gázujem doma
tak kdo to takhle dela ? Na Kralovne probehla jenom turovacka FZ6 v obyvaku o pulnoci. Pak kdyz sem sel napitej si lehnout tak sem o ni malem zakopl , rano to bylo tak ze nekteri rikali ze se jim zdal sen ze nekdo turuje masinu v baraku a rano si nic nepomatovali co byla realita kdo vzpomina ?
http://www.youtube.com/watch?v=mGPGD4n5xw4
killerovka (Člen) 24.10.2008 08:39:39 Offline |
Billy psal:http://www.youtube.com/watch?v=mGPGD4n5xw4
prave kvoli tomuto, vzdy ked dojdeme domov nadrbany, schovam kluce od B12
umysel uz samozrejme neraz bol..
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Stránky: 1