Nejsi přihlášen
killerovka (Člen) 08.12.2007 08:59:44 Offline |
NAKED KILLERS 2
zdar macky v tejto nudnej zime zaciname premyslat nad nasim pico zrazom na orave.ako sme poculi od zaujemcov malo by vas byt trosku viac ako minule.takze zistujeme predbezny zaujem.bude to zas o muzike, capaku, grile...samozrejme Harmanec najkratsou cestou
nezabudnite si plavky
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Banditatom (Člen) 08.12.2007 09:32:44 Offline |
Re: NAKED KILLERS 2
kua, kedy to bude?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Já jedu samozřejmě Vezmu hodného strejdu Fida ať má kdo za mě platit pokuty PSR a jsme u vás jak na sto koních Na plavky seru bude se buď jezdit nebo pít
Jo a zkuste vybrat jiný hotel než historický GORAL ten byl fakt tragický. Jsem ochoten zaplatit víc
tož řekl bych že na to je brzy ... ale jel bych taky zas ... Vytvořím skupinu s ABikem abysme zas mohli plašit slovenskou policii (ještě nevím na čom ale asi to bude oranžový chuech)
jediná má výhrada ke Goralu ... byla snídaně jinak cajk
… voranžová
ABik psal:Já jedu samozřejmě Vezmu hodného strejdu Fida ať má kdo za mě platit pokuty PSR a jsme u vás jak na sto koních Na plavky seru bude se buď jezdit nebo pít
Jo a zkuste vybrat jiný hotel než historický GORAL ten byl fakt tragický. Jsem ochoten zaplatit víc
Ti mrdá néGoral byl luxusnítam kdyby ses vysral do středu tej haly tak to je v pohoa vo to detaky potřebuje Killer něgde rozbalit stan pro jeho soubor lidovejch tancůjá sem za Goral páč vyřešeno vše aj motorkyjo a každopádně prachy předem páč tak jak se vo nás postaral a co ho to muselo stát nervů jestli někdo vůbec přijede tak prostě platba předem a kdo nebude pak moct tak jeho prachy propadnou ve prospěch Killerajen je ještě trochu brzoale já jedua zas přez hory páč kde tady vidím vlky a medvědi že?
Jebat motorky :-)
Vzhledem k tomu, že jsem se jako GPS osvědčil, tak Palouse a Mariána přivedu zase.
Goral gut, po těch pivech mi bylo docela jedno co ráno žvejkám.
Dejte vědět až budete mít konkrétní termíny a nechte vobjednat Plzeň
jak dlouho ještě?
Newada psal:Vzhledem k tomu, že jsem se jako GPS osvědčil, tak Palouse a Mariána přivedu zase.
Goral gut, po těch pivech mi bylo docela jedno co ráno žvejkám.
Dejte vědět až budete mít konkrétní termíny a nechte vobjednat Plzeň
Si voe kuř že chci zas přez území nikoho
Jebat motorky :-)
zrzule psal:sama za sebe a když cucáci nebudou zlobit jako včera tak je vezmu sebou
Jaci cucaci vogo?
Predbezne se hlasim ... loni mi to nevyslo (musel jsem se jit projet na zapad)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:barynek psal:666killer psal:vsetko upresnime este je cas
a nejakej link na minulou akci by nebyl, jako fotos, info atd? dik
nebud zvedavej a vyckej casu jako macka klasu
toz to tu budu sledovat jak nikdy
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 10.12.2007 19:30:32 Offline |
jedu a beru uja martina holky pohledný mlady nezadaný prespektivní motorkař
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
a já se snažím na to zapomenout. Protože se mnou vymetla aji Kooperativa u které sem měl cestovní s připojištěním za ošetření. Prý sem měl napřed zavolat a voni by mi našli vhodnýho lekárase kterým maji smlouvu. Nemluvě o policajtech a o tom že jsem sebou málem plácl nedaleko kioskuoslněn vlastní blbostí a snahou se vecpat mezi dvě auta
bla...blabla...!
ABik psal:fido:
Neblbni, vždyť ses nam staral o zábavu Mně už po cestě a ostatním na místě
Nic ve zlém samozřejmě, pojedem zas
goco:
Půjčíš mi zase přítulkyni?
vím že nic ve zlém..ale takový trable nikomu nepřeju...když máš troubu doktora..může to bejt paráda.
bla...blabla...!
Bych se také chytal na Oravu i Harmanec, ale co když bude pršet ha ?
Zmoknu a to já nerad no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
fido psal:ABik psal:fido:
dyk vím Ale v sobotu už bylo fajn a v neděli na šturci ještě lípjjtěším se na kaferejsr Asia......už máš spravený světlo....až zas budeš blikat
Tak pokud do kaferejsr Asia počítáš i mou maličkost, tak bych se s dovo asi teda jako taky přidal
Tož tak:-D
Jiřina psal:fido psal:ABik psal:fido:
dyk vím Ale v sobotu už bylo fajn a v neděli na šturci ještě lípjjtěším se na kaferejsr Asia......už máš spravený světlo....až zas budeš blikat
Tak pokud do kaferejsr Asia počítáš i mou maličkost, tak bych se s dovo asi teda jako taky přidal
bla...blabla...!
Martin B12 (Člen) 03.02.2008 20:03:36 Offline |
ted už vím že jedu taky
street triple picco
škardík psal:faitík psal:tak to já se předběžně hlásím taky bratja zo slovenska
Abych na tebe nemusel cestou čekat po hospodách
no tak toho se právě obávam... protože jáá zase na tebe budu muset čekat na cestě
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1