Nejsi přihlášen
Re: máme tady spisovatele
...nevím, nemám je, ale jestli je tam to co psal tomy v motoramě, tak
http://www.motorama.cz/modules.php?name … mp;sid=297
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Martin B12 (Člen) 09.12.2007 10:36:40 Offline |
jo vcelku to má i hlavu a patu , akorát by nemusel na každý fotce stát v pozoru
ale jel bych hned
street triple picco
Banditatom (Člen) 09.12.2007 19:48:21 Offline |
pěkný počtení
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 11.12.2007 07:25:14 Offline |
vOjTaB6 psal:Ja prispivam do Motohousu uz jakou dobu a nikdo si me nevsimnete nevdecnici
Ale jinak peknej clanek, hned bych jel taky... slunicko, masina... autorovi zavidim
No hlavně tu složenou mašinu.To mu fakt nezávidím složit takhle daleko.Inkviz to podle mě řešil líp.Auto vozejk a tam pojezdit.V případě většího kreše to máš jak odvezt.Ale takhle je to zase větší požitek jed to na mašině celý.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Článek pěkný ...akorát ty popisky k fotkám jsou legrační např. "Tomy jde do nepromoku", "Salfa jde do nepromoku", "Fazeráci na večeři" , "Tomy bez nepromoku" , Tomy a kaktusy" , "Tomy a Salfa v moři" , "Salfa se opaluje"
vOjTaB6 psal:Ja prispivam do Motohousu uz jakou dobu a nikdo si me nevsimnete nevdecnici
Ale jinak peknej clanek, hned bych jel taky... slunicko, masina... autorovi zavidim
...já si fšim, ale nechcu tě chválit, bo si mladej Jaryn a eště by si spychnul ...uš máš Medvjeda??? ...aš budeš mít ten cikánckej povos, seznámim tě s jednim ekspertem, takovej cikánckej baron mezi medvjedářema ...héééééj Darkůůůůůůůůůůů, roste ti tady dorost
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:vOjTaB6 psal:Ja prispivam do Motohousu uz jakou dobu a nikdo si me nevsimnete nevdecnici
Ale jinak peknej clanek, hned bych jel taky... slunicko, masina... autorovi zavidim...já si fšim, ale nechcu tě chválit, bo si mladej Jaryn a eště by si spychnul ...uš máš Medvjeda??? ...aš budeš mít ten cikánckej povos, seznámim tě s jednim ekspertem, takovej cikánckej baron mezi medvjedářema ...héééééj Darkůůůůůůůůůůů, roste ti tady dorost
Filous, ty koni, jenze mensiny to maj vsechno v nafte pac votvirat maly nadrze u benzinaku by jim nestaly za to riziko, kdezto jedna nadrz z nakladaku uzivi ty jejich auta mesic.
A pochybuju, ze by sli do benzinovy 2.3 s kompresorem.
Zatim jsem ve fazi setreni penez a pripravy 306 na prodej
Bandit rulezz!!!
Stránky: 1